Ο “Πρόεδρος” του Κοσόβου και συνεργάτης του ΝΑΤΟ Θάτσι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 00:47

Το Ειδικό Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (Special International Criminal Court) άσκησε κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εναντίον του «πρόεδρου» του Κοσόβου Hashim Thaçi και έκδωσε ένταλμα σύλληψης. Οι αρχές του ΟΗΕ, οι ανακριτές και η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND έχουν καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία για την εμπλοκή του Θάτσι σε σοβαρά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών, συμβόλαια θανάτου και λαθρεμπόριο οργάνων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλβανός Χασίμ Θάτσι και οι συμμορίτες του της παραστρατιωτικής οργάνωσης KLA (Kosovo Liberation Army) συνεργάστηκαν στενά με το ΝΑΤΟ κατά την διάρκεια του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας το 1999 και έκτοτε ο ίδιος αναδείχθηκε σε έναν από τους ισχυρότερους πολιτικούς του Κοσόβου, αφού διετέλεσε πρωθυπουργός (2008-2014) και το 2016 εξελέγη πρόεδρος αυτού του τεχνητού κρατιδίου.

Οι κατηγορίες εναντίον του Θάτσι είναι γνωστές εδώ και πολλά χρόνια. Στις αρχές του 2005 είχε κατηγορηθεί από την γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND ως ένας από τους «βασικούς παράγοντες του οργανωμένου εγκλήματος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», ενώ όντας πρωθυπουργός ίδρυσε την μυστική υπηρεσία SHIK του Κοσόβου η οποία είχε ως βασικά καθήκοντα τον εκφοβισμό, την φυσική εξόντωση των αντιπάλων του και τα συμβόλαια θανάτου.

Μια από τις κατηγορίες που βαρύνουν τον Θάτσι είναι το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Το Ειδικό Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Den Haag διαθέτει αξιόπιστες αποδείξεις ότι το καλοκαίρι του 1999, μετά την κατάληψη του Κοσόβου από το ΝΑΤΟ, εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους 300 Σέρβοι και οδηγήθηκαν στην βόρεια Αλβανία. Εκεί αρχικά υπέστησαν αφαίρεση οργάνων και στην συνέχεια δολοφονήθηκαν. Η κλίκα που σχεδίασε και έκανε αυτά τα εγκλήματα και η οποία διαχειρίστηκε στην μαύρη αγορά το εμπόριο των οργάνων συνδεόταν άμεσα με τον Θάτσι, ήταν αξιωματούχοι του KLA και της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UÇK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου), δυο οργανώσεις με τις οποίες συνεργάστηκε στενά το ΝΑΤΟ και δυτικές κυβερνήσεις.

Η άσκηση ποινικής δίωξης από το «Special International Criminal Court» καθώς και ένταλμα σύλληψης εναντίον του Θάτσι φωτίζει τις μεθοδεύσεις και τις πρακτικές του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων που ξεκίνησαν τον πόλεμο εναντίον της Γιουγκοσλαβίας του Μιλόσεβιτς. Είναι δύσκολο να φαντασθούμε ότι η Συμμαχία και η ΕΕ δεν γνώριζαν την «σταδιοδρομία» του εγκληματία Θάτσι όταν τον προώθησαν για «πρωθυπουργό» και μετά για «πρόεδρο» του Κοσόβου. Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Θάτσι έχει επισήμως επισκεφτεί την Γερμανία και άλλες δυτικές χώρες, μάλιστα σε συνέδρια έχει μοιραστεί το βάθρο με ανώτατους αξιωματούχους της ΕΕ, όπως την πρώην ύπατη εκπρόσωπο της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Catherine Margaret Ashton (Δεκέμβριος του 2019, Συνέδριο του EastWest Institute στο Βερολίνο).

Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν τον Δεκέμβριο του 2019 είχε δεχθεί επισήμως τον Θάτσι στο προεδρικό μέγαρο επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον τερματισμό του Α΄ παγκοσμίου Πολέμου. Σημειώνουμε επίσης ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον έμπορο ανθρωπίνων οργάνων Χασίμ Θάτσι, στο πλαίσιο της 74ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2019, εν γνώσει του ότι το Κόσοβο έχει μετατραπεί σε οχυρό της ισλαμικής τρομοκρατίας στα Βαλκάνια και τις στενές σχέσεις του «προέδρου» του με τον Ερντογάν. Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος έχει δηλώσει ότι θεωρεί το Κόσοβο ως τουρκική επαρχία και γέφυρα προς τους τουρκογενείς πληθυσμούς των Βαλκανίων.

Η εγκληματική δραστηριότητα του Θάτσι συνετελέσθη κυριολεκτικά κάτω από την μύτη και τουλάχιστον με την ανοχή των Αμερικανών, είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ λειτουργούν στο κρατίδιο-μόρφωμα την μεγαλύτερή τους βάση στην Ανατολική Ευρώπη, το Camp Bondsteel, ενώ η CIA διαθέτει στην Πρίστινα πολυάριθμο κλιμάκιο. Είναι πανθομολογούμενο ότι με την δημιουργία του κρατικού αυτού μορφώματος από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, η βαλκανική μαφία απέκτησε το δικό της κράτος στην Ευρώπη. Ήδη από το 2012 στην έκθεση του προς το Συμβούλιο της Ευρώπης ο Ελβετός Dick Marty, πρώην ανώτατος εισαγγελέας, γερουσιαστής και μέλος της επιτροπής OSCE (Organisation for Security and Cooperation in Europe), είχε χαρακτηρίσει τον «πρόεδρο» του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι ως αφεντικό μαφιόζικης οργάνωσης και εγκληματικής σπείρας που ασχολείται με το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων.

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι το κρατίδιο Κόσοβο το οποίο κατασκευάστηκε στα αποικιοκρατικά μαγειρεία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ με στόχο την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων, επί περίπου μια εικοσαετία διοικείται από εγκληματίες εμπόρους ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων, εν γνώσει των κυβερνήσεων της «πολιτισμένης» Δύσης. Η «ελευθερία» και «δημοκρατία» στα καλύτερα της.

Γ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ
 

Το Ειδικό Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (Special International Criminal Court) άσκησε κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εναντίον

Συνωστισμός χωρίς πρόβλημα κορωνοϊού! Ήταν εκεί, βλέπετε, ο Μωυσής Μητσοτάκης...
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 23:18

Την ώρα που κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι επιβάλλουν λουκέτα και πρόστιμα για συνωστισμό, πρωθυπουργός και υπουργοί συνωστίσθηκαν μαζί με 100άδες άτομα στα εγκαίνια των νέων σταθμών του Μετρό, στην Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στους σταθμούς, προκειμένου να δουν και να ακούσουν τον πρωθυπουργό να μιλά για το έργο που τίθεται σε εφαρμογή για το επιβατικό κοινό σήμερα, όμως τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό δεν τηρήθηκαν. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Αγία Βαρβάρα και τον Κορυδαλλό οι συγκεντρωμένοι ήταν εκατοντάδες αλλά οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό ενώ άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Την ώρα που κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι επιβάλλουν λουκέτα και πρόστιμα για συνωστισμό, πρωθυπουργός και υπουργοί συνωστίσθηκανμαζί με 100άδες άτομα στα

7 Ιουλίου 2019 - 7 Ιουλίου 2020: Χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο - Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές!
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 21:49

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που τελικά μετά από έναν βρώμικο πόλεμο πολλών ετών και χρησιμοποιώντας κάθε είδους μέσον και κάθε είδους ανθρώπινη αδυναμία, ένα ολόκληρο σύστημα κατόρθωσε να αφήσει εκτός Βουλής το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3700 μόνον ψήφους σε σχεδόν 22.000 εκλογικά τμήματα! 

Πίστεψαν ότι θα σκύβαμε το κεφάλι και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα διαλυθεί, αυτό ήταν και το βασικό “μότο” της προπαγάνδας τους σε φυλλάδες, ακόμη και “πατριωτικές”, κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα, αφού υπέστη κάθε είδους επίθεση, στέκει όρθια και δίνει τον αγώνα της για το μέλλον σχεδιάζοντας την ανασύνταξή της και την νέα πορεία της! Τίποτε άλλο δεν μπορούν πλέον να κάνουν εις βάρος μας. Όσα όπλα είχαν στην διάθεσή τους τα χρησιμοποίησαν! Αυτό που μας περιμένει είναι αγώνας σκληρός για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη πολλών καλών Ελλήνων, που παγιδεύτηκαν από την Νέα Δημοκρατία και τους πρόδωσε.

Θυμίζουμε την δήλωση του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου αμέσως μετά τις εκλογές: "Χάσαμε μια μάχη, αλλά ΟΧΙ τον πόλεμο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει και έχει και μέλλον γιατί η ΝΔ, ακολουθώντας μια σκληρή μνημονιακή πολιτική, θα αποτύχει και στον οικονομικό τομέα και στα εθνικά θέματα. Η αποτυχία της θα δικαιώσει όσους παρέμειναν Πιστοί στην Χρυσή Αυγή!"

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που τελικά μετά από έναν βρώμικο πόλεμο πολλών ετών και χρησιμοποιώντας κάθε είδους μέσον

Συγκρούσεις Αφγανών και Αφρικανών στην Μόρια και ένας νεκρός
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 20:56

Η πολυπολιτισμική κοινωνία στην πράξη στην Μόρια, όπου δεν μπορούν να συμβιώσουν οι λαθρομετανάστες μεταξύ τους και όλους αυτούς θέλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να τους μεταφέρει στις πόλεις και τα χωριά μας και να τους κάνει και… “έλληνες” πολίτες!

“Ακόμη ένας νεκρός σε συγκρούσεις μεταξύ «προσφύγων» στο Hot spot της Μόριας. Θύμα αυτή την φορά ένας 19χρονος από την ακτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο «μετανάστες« Αφρικανοί από το Κογκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού.

Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκε με τα παραπάνω αποτελέσματα. Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.”

elora.gr

Η πολυπολιτισμική κοινωνία στην πράξη στην Μόρια, όπου δεν μπορούν να συμβιώσουν οι λαθρομετανάστες μεταξύ τους και όλους αυτούς θέλει

Ατελείωτη σαπίλα: Ο πολιτικός υπόκοσμος, μια υπόθεση παιδεραστίας με εμπλοκή πρώην υπουργού και η Ομερτά των ΜΜΕ
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 19:43

Ιδού οι εγκληματικές οργανώσεις με τον μανδύα πολιτικού κόμματος...

Τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι μόνο η κορυφή του «παγόβουνου»: Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ αφορούσαν ένα ολόκληρο παρακρατικό δίκτυο με εκβιασμούς σε καταστήματα με την συνεργασία επίορκων αστυνομικών, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στήσιμο δικαστικών υποθέσεων… ένας πραγματικός ΒΟΥΡΚΟΣ με άμεση και έμμεση εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Και μέσα από αυτές τις παρακολουθήσεις, προέκυψε ακόμα μια υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστές γνωστότατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας!

Ελάχιστη δημοσιότητα έχει τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα πρώην υπουργού της ΝΔ που εμφανίζεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας, και αυτό δείχνει την ασυλία που απολαμβάνει το κόμμα της ΝΔ από τα ΜΜΕ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γαλάζιο στέλεχος εμπλέκεται σε παρόμοια υπόθεση…

Στις ανατριχιαστικές συνομιλίες εμφανίζεται να ενημερώνεται για ανήλικη που «πηγαίνει ακόμα σχολείο» και ένας ακόμα γαλάζιος πολιτευτής τον ενημερώνει πως θα κανονίσει το ραντεβού για εκείνον όταν το κορίτσι επιστρέψει από τις διακοπές που ήταν με τους γονείς της!

Την ίδια σιωπή (ομερτά;) είχε κρατήσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανήλικους στη Μολδαβία επ' αμοιβή…

Το γεγονός ότι μια τόσο βρώμικη υπόθεση δεν έχει απασχολήσει την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν σημαίνει ότι δεν θα απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση η «ομερτά» των προσφάτως μπουκωμένων με 20 εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ, δείχνει πολλά… Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρόσφατα τους απασχόλησε πολύ μια υπόθεση αρπαγής ανήλικης στην Βόρεια Ελλάδα, με οσμή παιδεραστίας, ενώ τώρα βγάζουν τον σκασμό για ένα γνωστό πολιτικό πρόσωπο, που έχει διατελέσει ακόμα και υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ;

Ιδού οι εγκληματικές οργανώσεις με τον μανδύα πολιτικού κόμματος... Τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι μόνο η κορυφή του

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου αύριο στην Τ.Ο. Αθηνών
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 18:29

Αυτή την Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 19:30, στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης), θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σε εκδήλωση με θέμα "Ένας χρόνος Νέας Δημοκρατίας, ένας χρόνος αποτυχίας: Ξεπούλημα εθνικών θεμάτων, Ανεργία, Λαθρομετανάστευση... Δικαίωση της Χρυσής Αυγής".

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - T.O. ΑΘΗΝΩΝ 
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210.6985121, 210.6985173, 210.6980424, 697.1695870

Αυτή την Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 19:30, στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης), θα μιλήσει

Στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί αύριο: Ένας χρόνος Νέας Δημοκρατίας - Ένας χρόνος αποτυχίας
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 17:36

Πολιτικός συνεχιστής του Τσίπρα ο Μητσοτάκης

  • Υποσχέθηκε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας και φέρνει νέο μνημόνιο και οικονομικό όλεθρο 
  • Υποσχέθηκε απελάσεις και φέρνει περισσότερους λαθρομετανάστες τους οποίους σχεδιάζει να «ελληνοποιήσει» 
  • Υποσχέθηκε εθνική πολιτική και ετοιμάζεται για ταπεινωτική συμφωνία με την Τουρκία

Διαβάστε τον απολογισμό του ενός έτους διακυβέρνησης Μητσοτάκη στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο
Ζητήστε την στα περίπτερα όλης της χώρας

Πολιτικός συνεχιστής του Τσίπρα ο Μητσοτάκης Υποσχέθηκε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας και φέρνει νέο μνημόνιο και οικονομικό όλεθρο

Κρυμμένο χρήμα 10 τρισεκατομμύρια Ευρώ σε offshore εταιρείες!
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 16:23


Διπλασιάστηκε το βρώμικο χρήμα μέσα το 2019! Μην απορείτε γιατί δυστυχούν οι λαοί...

Ο πιο βρώμικος και αισχρός καπιταλισμός επελαύνει ασύδοτος. Το βρώμικο χρήμα συνεχίζει να κατατίθεται σε φορολογικούς παραδείσους ασύδοτο και χωρίς να γίνεται τίποτε από τις ηγεσίες των κρατών που είναι διεβρωμένες από την διαφθορά! Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά.

Διπλασιάστηκε στα 10 τρισ. ευρώ το 2019 το συνολικό ποσό των καταθέσεων και άλλων χρηματοπιστωτικών επενδύσεων στο εξωτερικό, το οποίο ήρθε σε γνώση των φορολογικών Αρχών του κόσμου μέσω της μεταξύ τους ανταλλαγής πληροφοριών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης).

«Η διεθνής κοινότητα συνεχίζει να κάνει τεράστια πρόοδο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής (μέσω επενδύσεων) στο εξωτερικό, καθώς η εφαρμογή των καινοτόμων κανόνων διαφάνειας από "το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Διαφάνεια και την Ανταλλαγή Πληροφοριών για Φορολογικούς Σκοπούς" οδηγεί τις χώρες όλο και πιο κοντά στον στόχο της εξάλειψης του τραπεζικού απορρήτου για φορολογικούς σκοπούς», σημειώνει ο ΟΟΣΑ.

Σχεδόν 100 χώρες προχώρησαν σε αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών το 2019, επιτρέποντας στις φορολογικές Αρχές τους να αποκτήσουν στοιχεία για 84 εκατ. χρηματοπιστωτικούς λογαριασμούς που κατείχαν κάτοικοί τους στο εξωτερικό, οι οποίοι αφορούσαν συνολικά περιουσιακά στοιχεία ύψους 10 τρισ. ευρώ.
Το 2018, που ήταν η πρώτη χρονιά μίας τέτοιας ανταλλαγής πληροφοριών, είχαν ανταλλαχθεί πληροφορίες για 47 εκατ. χρηματοπιστωτικούς λογαριασμούς με συνολικά περιουσιακά στοιχεία 5 τρισ. ευρώ.
 

Διπλασιάστηκε το βρώμικο χρήμα μέσα το 2019! Μην απορείτε γιατί δυστυχούν οι λαοί... Ο πιο βρώμικος και αισχρός καπιταλισμός

Επτά οικογένειες (!) τσέπωσαν τα 8 από τα 20 εκατομμύρια της κυβέρνησης για να κάνουν προπαγάνδα!
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 14:49

Συγκεντρωτικά στοιχεία για τα συγκεκριμένα ποσά που πήραν οι γνωστές φαμίλιες των αβροδίαιτων και κρατικοδίαιτων πλουτοκρατών –που μια ζωή μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι!- για να μας τρομοκρατήσουν με τον κοροϊδοϊό και να υμνούν νυχθημερόν τον… νέο Μωυσή, τη Μαρέγκα, τον… πρίγκιπα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον Β΄ κι όλο τους το σόι, συγκέντρωσε το jodi.graphics/8498.

Ιδού πόσα τσέπωσαν τα πιράνχας, «κοροϊδάκι» που την έβγαλες έγκλειστος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού-κλουβιού σου, με τρεις κι εξήντα (534 ευρώ για 2 μήνες):

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Συγκεντρωτικά στοιχεία για τα συγκεκριμένα ποσά που πήραν οι γνωστές φαμίλιες των αβροδίαιτων και κρατικοδίαιτων πλουτοκρατών –που μια ζωή μας

Η “Καθημερινή”, τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και το Σύνταγμα
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 13:17


Παράνομη η απαγόρευση του Καμίνη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Συντάγματος

Έγραψε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Το δικαίωμα της συνάθροισης για πολιτικούς ή κοινωνικούς λόγους είναι περισσότερο προστατευμένο, αλλά επίσης πρέπει να έχει κανόνες. Δεν μπορεί μια ομάδα πέντε, δέκα, πενήντα ατόμων, να κλείνει έναν χώρο όποτε και με όποια αφορμή της καπνίσει.

Ο χώρος αυτός ανήκει σε όλους και επομένως με κάποια διαδικασία πρέπει να ζητηθεί άδεια. Η άδεια αυτή δίδεται από τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας που είναι αρμόδια και υπεύθυνα για την ασφάλεια της εκδήλωσης· είτε αυτών που διαδηλώνουν, είτε από αυτούς που διαδηλώνουν.

Πρέπει να θυμηθούμε ότι με βάση αυτήν την αρχή ο Δήμος Αθηναίων είχε απαγορεύσει στη Χρυσή Αυγή να κάνει τα γνωστά «συσσίτια μόνο για Ελληνες» σε δημοτικές πλατείες. Οι όροι χρήσης του δημόσιου χώρου –καλώς ή κακώς, αλλά πολύ λογικώς – ορίζονται από την πλειοψηφία την οποία εκφράζει η δημοτική ή κρατική αρχή. Από τη στιγμή που η συνταγματική τάξη δεν θέλει διακρίσεις στον δημόσιο βίο, η Χ.Α. μπορεί να κάνει «συσσίτια μόνο για Έλληνες» στα γραφεία της, αλλά όχι σε δημόσιους χώρους.”


Το δικαίωμα του συνέρχεσται δεν μπορεί να το απαγορεύσει η οποιαδήποτε δημοτική αρχή, όπως συνέβη τότε με τον Καμίνη, αλλά μόνο η Αστυνομία και αυτό δεν έγινε και για του λόγου το αληθές, ιδού τι γράφει το Σύνταγμα:

“Αρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)
1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.”

Αυτά έγραψε η “Καθημερινή” πριν μία ημέρα και όπως όλα δείχνουν κανένας δεν έχει ξεχάσει την Χρυσή Αυγή, παρά μόνον κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και κάποιοι πολιτικάντηδες…

Παράνομη η απαγόρευση του Καμίνη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Συντάγματος Έγραψε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Το δικαίωμα

Για νέο μνημόνιο μας πάει ο Μητσοτάκης
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 11:48

Σε συνέντευξή του δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί… αυστηρούς όρους! Άλλους όρους θα δεχθεί; 

Την θέση ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί αυστηρούς όρους, σχετικά με το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας εξέφρασε σε συνέντευξη του στους Financial Times o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στις ήδη σύνθετες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στις διαπραγματεύσεις, με τη σκληρή στάση των χωρών του Βορρά (Σουηδία, Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία), που εμμένουν στη θέση για δάνεια αντί επιχορηγήσεων. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητοι οι όποιοι πρόσθετοι αυστηροί όροι».

EMMEΣΩΣ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στους Fincancial Times, παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως τα 32 δισ. ευρώ από την Ευρώπη θα έρθουν «πακέτο» με μέτρα λιτότητας και όρους (όχι όμως αυστηρούς…), δηλαδή... Μνημόνιο!

 Ερωτηθείς σχετικά από τη βρετανική εφημερίδα ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν πιστεύω πως είναι απαραίτητοι οι όποιοι πρόσθετοι αυστηροί όροι …» 

Σε συνέντευξή του δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί… αυστηρούς όρους! Άλλους όρους θα δεχθεί; Την θέση ότι η Ελλάδα

Πολιτική ή Ιδεολογία; Ερώτημα πονηρό χωρίς ουσία
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 10:12


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ “ΛΑΪΚΙΣΜΟ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ! ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ


“Τον ήρωα τον γνωρίζεις απ΄ την πτώση
και τον δειλό απ΄ τ΄ ανεβάσματα που δεν τού αξίζει.
Του πρώτου τ΄ όνομα το ψιθυρίζει
στ΄ αφτιά του λαού ένας άγνωστος με πλούσια γνώση.

Τ΄ όνομα του άλλου το σαλπίζει
και με τα τύμπανα το διαφημίζει
στην αγορά ο εσμός των εργολάβων.”

Παναγιώτης Κανελλόπουλος


Το 1992 άρχισε κατ’ ουσίαν ο πολιτικός αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ξεκαθαρίσαμε όμως εξ’ αρχής και δημόσια και εγώ προσωπικά με την υπογραφή μου σε κείμενα ότι η προσπάθεια για πολιτική επιτυχία σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να μας οδηγήσει σε άρνηση της Ιδεολογίας μας, σε καταπάτηση των Αρχών και των Αξιών μας και έγραφα στο βιβλίο: “ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ”, τα εξής σχετικά με την σχέση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ Ιδεολογίας και Πολιτικής:
“Είναι απαίτηση των καιρών η δημιουργία ενός λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος, Κινήματος Επαναστατικού, με περιεχόμενο Ιδεολογικό και Πολιτικό. Ιδεολογικό και πολιτικό γιατί πολιτική χωρίς Ιδεολογία είναι ευκαιριακή ψηφοθηρία και Ιδεολογία χωρίς πολιτική είναι φιλολογική ασχολία. Σκέψη και Δράση μαζί στον δρόμο για μία Επανάσταση ψυχών, που θα ανατρέψει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που θα δώσει στον λαό μας κοινωνική δικαιοσύνη και θα δείξει έναν νέο δρόμο στον Ελληνικό Πολιτισμό. Ένα Κίνημα πολιτικό, που θα πολεμήσει την Κεφαλαιοκρατία και τον Κοσμοπολιτισμό, που θα μιλήσει στον Λαό με την σκληρή γλώσσα της Αλήθειας και του καθήκοντος.”

“Ευκαιριακή ψηφοθηρία και φτηνός λαϊκισμός”

Στην πολιτική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το 2012 έως το 2020 κάποιοι δυστυχώς στην πράξη κινήθηκαν εντελώς διαφορετικά από αυτό το οποίο υπήρξε η Γραμμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έκαναν ευκαιριακή ψηφοθηρία, μάχη εντυπώσεων και φτηνό λαϊκισμό. Πίστεψαν ότι η “δικαίωση” του Κινήματός μας θα είναι κάποια ευκαιριακά “ζήτω” ενός απρόσωπου όχλου και όχι το να εμπνεύσουμε ανθρώπους, μιλώντας στην ψυχή τους με Ιδέες και με ένα Όραμα για την Νέα Ελλάδα.

Όχι μόνον παραμελήθηκε πλήρως ο Ιδεολογικός Αγώνας, αλλά και περιθωριοποιήθηκε και έτσι φυσιολογικά ήλθε και η πτώση και των εκλογικών ποσοστών γιατί πολλοί από αυτούς που γοητεύτηκαν από την εικόνα και τον δυναμισμό μας, δεν είχαν ποτέ τους πακτώσει μέσα τους μία πεποίθηση Ιδεολογική και οι εικόνες και οι εντυπώσεις, πόσο μάλλον όταν βρωμάνε “λαϊκισμό, ξεθωριάζουν και τελειώνουν και μόνο οι Ιδέες μένουν και στεριώνουν τους Πιστούς Αγωνιστές ενός Κινήματος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλείται σε μία χώρα, στην Ελλάδα μας, να γίνει και πάλι ένας φάρος Ιδεών και να προσελκύσει δίπλα της αυτούς, που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν χωρίς συμφέρον προσωπικό για Ιδέες τους και όχι τους καιροσκόπους που αναζητούν μία ευκαιρία για να φανούν από το πουθενά, που ευρίσκονται και όχι τους μωροφιλόδοξους, που φαντάζονται ότι έτσι εύκολα ένα ολόκληρο Σύστημα θα αφήσει μια δύναμη Ιδεολογική και Πολιτική, που στέκεται απέναντί του, να του φράξει τον δρόμο, έναν δρόμο παρακμής και κατάρρευσης όλων των Αξιών.

“Τα υπερφίαλα ψεύδη και μια τραγελαφική αισιοδοξία”

Γοητευμένοι από εικόνες απατηλές και εντυπώσεις άνθρωποι χωρίς καμία παιδεία και το χειρότερο χωρίς χαρακτήρα και ήθος, βρέθηκαν στο πλάι μας σε όλες τις βαθμίδες του Κινήματος και αυτοί μοιραίο ήταν να φύγουν στην πρώτη δύσκολη στιγμή. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι, που αναζητούσαν την δόξα της στιγμής, τους έτρεφαν συνεχώς με υπερφίαλα ψεύδη μια σχεδόν τραγελαφικής αισιοδοξίας για ποσοστά ακόμη και του 20% και 30%, που δεν υπήρχαν.

Η αισιοδοξία αυτή και η προσδοκία για αυτό που θα ερχόταν και δεν ήλθε ποτέ, γέννησαν μοιραία την απαισιοδοξία και την αποχώρηση και ήταν, αξίζει τον κόπο να το αναφέρουμε, οι ευρωεκλογές του 2014 όταν ενώ ευρισκόμουν στις φυλακές του Κορυδαλλού, μου μιλούσαν συγκεκριμένα πρώην στελέχη του κόμματος για ποσοστά 15% και 20% και βεβαίως τους έλεγα ότι ήταν εκτός πραγματικότητος. Ήταν θλιβερό, γιατί όντας στην φυλακή, μη βλέποντας ανθρώπους είχα καλύτερη και ακριβέστερη εικόνα του πολιτικού γίγνεσθαι από αυτούς που ήταν έξω! Και έτσι φτάσαμε στο 9,4%, που βεβαίως και οφείλετο στο γεγονός ότι είχε δοθεί μια τεράστια δημοσιότητα σε επίπεδο παγκόσμιο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στην φυλάκισή μου και στο ότι κάθε ημέρα όλα τα δελτία ειδήσεων αφιέρωναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περισσότερα από 30 λεπτά το καθένα.

Είχαμε μια κολοσσιαία δυσφήμιση, η οποία τελικά ήταν διαφήμιση. Αυτή έφερε το 9,4% και αυτό το κατάλαβε το Σύστημα και για τον λόγο αυτό σιγά-σιγά άρχισε να στήνει μία πελώρια συνωμοσία σιωπής, που έφτασε στο σημείο του πλήρους αποκλεισμού μας στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Ας επανέλθουμε όμως στο 2014 και στο 9,4%. Ένα ποσοστό, το οποίο συνετρίβη μέσα σε επτά μόνον μήνες και από 9,4% έγινε 6,3% τον Ιανουάριο του 2015 και ποιος έφταιγε για αυτό; Μήπως εγώ που ευρισκόμουν στην φυλακή; Όχι, βέβαια… Έφταιγε προπαντός το μεγάλο παραμύθι, που είχαν πουλήσει κάποιοι οι οποίοι ονειρευόντουσαν το 2014 ποσοστά 15% και 20% και οι οποίοι ταυτόχρονα άρχισαν, ναι από τότε άρχισαν, να φθείρουν την προσωπική μου εικόνα προκειμένου να ανοίξει ο δικός τους προσωπικός δρόμος.

“Μια Νέα Πορεία, απαλλαγμένη ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τακτικές μοιραίες”

Επιστρέφουμε στο 2020 και έχω την πεποίθηση ότι η νέα μας πορεία θα είναι απαλλαγμένη ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τακτικές μοιραίες, οι οποίες οδήγησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε μία σημαντική απώλεια πολιτικών δυνάμεων. Να καταλάβουμε επί τέλους ότι χρειάζεται αγώνας σκληρός και προπαντός ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, γιατί χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ δεν πάμε πουθενά!

ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ να αναζητήσουμε τον δρόμο για να κερδίσουμε τις Ψυχές των Συμπατριωτών μας με Εικόνες και Πρότυπα, που αγγίζουν και έρχονται μέσα από τα βάθη αυτής της ίδιας της φυλετικής Ψυχής, με Φλόγες Ιερές και καθαγιασμένες και με Λάβαρα Τίμιων Εθνικών Αγώνων, που έρχονται μέσα από τους Αιώνες και όχι με υστερικές κραυγές, φτηνό λαϊκισμό και κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ “ΛΑΪΚΙΣΜΟ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ! ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ “Τον ήρωα τον γνωρίζεις απ΄

Η Ρωσία, ο Στάλιν, η παγκοσμιοποίηση και το δίκαιο της Ιστορίας
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 08:45


Συνένοχες οι υπερδυνάμεις του Μεταπολέμου για την σημερινή κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο

Οι μεγάλοι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση και ηγέτης της Σοβιετικής Ενώσεως ήταν ένας μεγάλος εγκληματίας, ο Ιωσήφ Στάλιν. Οι δύο αυτές υπερδυνάμεις, η μία φιλελεύθερη και η άλλη κομουνιστική έπαιξαν κυριολεκτικά τον κόσμο στα ζάρια και σφαγιάσαν λαούς για μισό σχεδόν αιώνα μέχρι την κατάρρευση του μπολσεβικισμού και την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως με την περεστρόϊκα.

Μετά από περιπέτειες, στην θέση της Σοβιετικής Ενώσεως δημιουργήθηκε μία νέα Ρωσία, η οποία διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο στερέωμα.

Το δίκαιο της Ιστορίας απαιτεί όμως, εάν πραγματικά η Ρωσία θέλει να είναι ο σημαιοφόρος του αγώνα των Εθνών και των Πατρίδων κατά της παγκοσμιοποίησης, να μην εμφανίζεται ως η κληρονόμος του αιμοσταγούς καθεστώτος της Σοβιετικής Ενώσεως. Αυτό γιατί τότε καθίσταται απόλυτα συνένοχη στα όσα συμβαίνουν σήμερα με την παγκοσμιοποίηση, αφού τελικά ο μπολσεβικισμός δεν ήταν τίποτε άλλο από ένας κρατικός καπιταλισμός το ίδιο εχθρικός προς την Ιδέα του Έθνους με τον φιλελευθερισμό.

Υ.Γ.: Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της εικόνας το γεγονός ότι πρώην κομουνιστές, οι οποίοι υπηρετούσαν τα συμφέροντα της Σοβιετικής “μαμάς” Μόσχας, σήμερα είναι σε θέσεις κρίσιμες και υπερασπίζονται τα συμφέροντα δήθεν της Ρωσίας.
 

Συνένοχες οι υπερδυνάμεις του Μεταπολέμου για την σημερινή κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο Οι μεγάλοι νικητές του Β’ Παγκοσμίου

Κώστας Γρίβας: Πέμπτη φάλαγγα εντός της Ελλάδας προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας (Βίντεο)
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 00:37

Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τόσο για την συμφωνία των Πρεσπών, όσο και με το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, δεν λείπουν δυστυχώς από την Πατρίδα μας κάποιοι δήθεν έγκυροι αναλυτές και διεθνολόγοι, οι οποίοι στο όνομα ενός “ρεαλισμού”, λειτουργούν εις βάρος των εθνικών συμφερόντων και δημιουργούν ένα κλίμα ηττοπάθειας! 

Υπάρχουν όμως και φωνές, που λένε την αλήθεια. Δείτε το βίντεο:

Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή

“Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή” στο κέντρο του Πειραιά (Βίντεο)
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 23:34


Δεκάδες Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς της Χρυσής Αυγής βγήκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο του Πειραιά και διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια του Κινήματος ενώ φώναξαν και συνθήματα. Το «Αίμα – Τιμή – Χρυσή Αυγή» ακούστηκε δυνατά στο κέντρο της πόλης και εκατοντάδες διερχόμενοι πολίτες παρέλαβαν ενημερωτικό υλικό από τους Έλληνες Εθνικιστές.

Για ακόμα μία φορά οι Χρυσαυγίτες απέδειξαν πως ο Πειραιάς είναι προπύργιο του Εθνικισμού και συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας για μια ελεύθερη Ελλάδα, ενάντια σε δειλούς, προδότες και προσκυνημένους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ! 

 

Δεκάδες Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς της Χρυσής Αυγής βγήκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο του Πειραιά και διένειμαν

Προαναγγελία ελληνοτουρκικών «διαπραγματεύσεων» έκανε επισήμως η Ευρωπαϊκή Ένωση!
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 22:15

Ξεκάθαρα υπέρ Τουρκίας η Ε.Ε.! Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας προανήγγειλε διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με… διανομή των εσόδων!

«Να ξεκινήσουν συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η Ε.Ε θα προσπαθήσει να βοηθήσει στη διανομή των εσόδων από τον πλούτο των υδρογονονανθάκων ανάμεσα στις δυο πλευρές», είπε ο Ζοζέπ Μπορέλ, ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη δήλωση στήριξης των τουρκικών διεκδικήσεων και μάλιστα χωρίς να ειπωθεί τίποτα για την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο ή για την στρατιωτική κατοχή της Κύπρου. Αυτή είναι η «Ευρώπη» των… φίλων και συμμάχων μας και αυτά είναι τα αποτελέσματα του ραγιαδισμού ολόκληρων δεκαετιών!

Έως αυτή την στιγμή εκ μέρους της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ εάν πράγματι οδηγούν την χώρα μας σε συνομιλίες με την Τουρκία για την «συνεκμετάλλευση» του ενεργειακού μας πλούτου! Και τι να διαψεύσουν δηλαδή, όταν σειρά κυβερνητικών στελεχών (Δένδιας, Μπακογιάννη κ.α.) έχουν εκφραστεί δημοσίως ΘΕΤΙΚΑ υπέρ μιας συνεργασίας που θα καταστήσει σταδιακά την Ελλάδα, ένα κράτος-δορυφόρο της Τουρκίας.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τις Πρέσπες του Τσίπρα, ακολουθούν εκείνες του «εθνοσωτήρα» Μητσοτάκη. Λαός υπάρχει να αντισταθεί στα ανθελληνικά σχέδιά τους;

Διαβάστε επίσης στο Εθνικισμός.ΝΕΤ - "Ο Μπορέλ δε θα τολμούσε να κάνει τέτοιες δηλώσεις αν δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ του προδότη Μητσοτάκη και του Ερντογάν!"

Ξεκάθαρα υπέρ Τουρκίας η Ε.Ε.! Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας προανήγγειλε διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με… διανομή των εσόδων!

Σε κρίσιμο σημείο τα ασφαλιστικά ταμεία
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 20:39

Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε…

Η ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία ούτως η άλλως  βρίσκονταν «στα όρια» και πλέον ρευστοποιούν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να μπορέσουν να πληρώσουν τις συντάξεις!

Τα ληξιπρόθεσμα και ανείσπρακτα χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία ξεπέρασαν στο πρώτο τρίμηνο τα 36 δις ευρώ και αυξήθηκαν κατά 932 εκατομμύρια ευρώ – κοινώς, τα νέα «φέσια προς τον ΕΦΚΑ από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, και πριν από τον κορωνοϊό άγγιξαν το 1 δις.

Ο ΕΦΚΑ όμως ήδη ρευστοποιεί καταθέσεις και επενδύσεις γα να καλύψει πληρωμές συντάξεων και έκτακτες υποχρεώσεις, και το πλεόνασμά του μετατρέπεται σε έλλειμμα, παρ’ ότι το υπουργείο Εργασίας, για να συγκρατήσει περαιτέρω αυξήσεις σε δαπάνες και ελλείμματα έχει παγώσει τις εκδόσεις νέων συντάξεων.

Στο μέτωπο των φορολογικών εισπράξεων επίσης, τα δημόσια έσοδα τον Ιούνιο κυριολεκτικά γκρεμίστηκαν με βουτιά 40%, μετά από πτώση 33,5% και τον Απρίλιο.

Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε… Η ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία ούτως η

Σύγκρουση στο Αιγαίο βλέπουν οι Ρώσοι και νίκη της Ελλάδος - Οι ΗΠΑ επιδιώκουν “συνομιλίες”
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 19:02


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τα “ΝΕΑ” τα λέει όλα! “Συναγερμός στο Αιγαίο - Μήνυμα από Μόσχα και παρέμβαση από Ουάσιγκτον”. Η Ρωσία ευθέως δηλώνει ότι δεν πρέπει να υπάρξουν μονομερείς ενέργειες και σε τέτοιες ενέργειες θέλει να προχωρήσει η Τουρκία και οι ΗΠΑ από την πλευρά τους δηλώνουν ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία εντός του ΝΑΤΟ…

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα από το ''Ινστιτούτο Πολιτικής και Στρατιωτικής Ανάλυσης'' της Μόσχα αναφέρει: "Η σύγκρουση στο Αιγαίο ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα δεν θεωρείται πλέον ένα μακρινό σενάριο. Η Τουρκία προκαλεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα της Ελλάδας σε FIR, AOZ και υφαλοκρηπίδα."

''Η Τουρκία είναι γεγονός πως είναι μεγαλύτερη σε πληθυσμό από την Ελλάδα, όμως η Αθήνα σε περίπτωση σύγκρουσης θα έχει το πάνω χέρι. Ο τουρκικός στρατός (ειδικά το διοικητικό προσωπικό του) αποδυναμώνεται από τις μακροπρόθεσμες καταστολές του Ερντογάν. Επίσης η Άγκυρα έχει ανοίξει μέτωπα σε Λιβύη και Συρία, κάτι που θα της στοιχίσει σε περίπτωση πολέμου με την Αθήνα.''  

''Σε περίπτωση πολέμου στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στα νησιά, κύριο ρόλο θα παίξουν οι αεροπορικές δυνάμεις και το ναυτικό των δύο χωρών.  Η Ελλάδα έχει την απόλυτη υπεροχή τόσο στο ναυτικό, όσο και στην αεροπορία.''

Πράγματι εις ό,τι αφορά την ποιότητα του εμψύχου δυναμικού, η Ελλάδα έχει απόλυτη υπεροχή σε όλα τα επίπεδα. Εάν μάλιστα είχαμε και εθνική ηγεσία και είχε φροντίσει για περισσότερα οπλικά συστήματα, τότε η υπεροχή μας θα ήταν απόλυτη!
 

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τα “ΝΕΑ” τα λέει όλα! “Συναγερμός στο Αιγαίο - Μήνυμα από Μόσχα και παρέμβαση από Ουάσιγκτον”.

Κανένας δεν θυμήθηκε τον Ιερό Λόχο στην χώρα της λησμονιάς
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 17:37


Ιούνιος του 1821 και στο Δραγατσάνι γράφει ο Ιερός Λόχος με το Αίμα των Γενναίων του μία χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας. Ιούνιος του 2021 και κανένας δεν θυμήθηκε το Δραγατσάνι και τον Ιερό Λόχο…

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον λογαριασμό στο τουίτερ του Οργανισμού “Ελλάδα 2021”, που έχει αναλάβει να … τιμήσει(;) το 1821, δεν υπήρχε στις 7 Ιουνίου καμία καταχώρηση! Ούτε την επόμενη ημέρα, ημέρα της σφαγής των Ιερολοχιτών. Υπήρχε όμως μήνυμα να διαβάσουμε την συνέντευξη της προέδρου του Οργανισμού:

"Ο χρήστης Greece 2021 έκανε Retweet - @GAngelopoulou: Στη συνέντευξή μου στο @protothema, απαντάω για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Επιτροπή «Eλλάδα 2021», για τις δράσεις που ετοιμάζουμε & για τον μεγάλο στόχο, να κάνουμε την επέτειο, ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας.”

Λήθη και λησμονιά για τους Ήρωες και γέμισε η χώρα από … προδότες και σωτήρες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Υπάρχουν μόνον θλιβεροί κομπάρσοι της Ιστορίας, στους οποίους βαρύς πέφτει ο χαρακτηρισμός του προδότη, αφού δεν είναι τίποτε άλλο από ανάξιοι και άβουλοι υποτακτικοί συμφερόντων αντεθνικών και από την άλλη πλευρά οι περίφημοι σωτήρες δεν είναι τίποτε άλλο από λογάδες της συμφοράς, οι οποίοι διαψεύδονται στο πέρασμα του χρόνου.

Όμως, το καθεστώς μιας καθολικής αμνησίας και «ο άρτος και τα θεάματα», που όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δίνουν στον λαό, επιβάλει την απόλυτη λησμονιά. Ας μη μιλήσουμε, λοιπόν, για το θλιβερό σήμερα, αυτήν τουλάχιστον την φορά. Ας μιλήσουμε για το ένδοξο χθες.

Περνώντας τον Προύθο

Γεμάτος πάθος και ορμή πέρασε εκείνον τον Φεβρουάριο τον ποταμό Προύθο ο πρίγκιπας Αλέξανδρος Υψηλάντης τιμημένος Στρατηγός στα πεδία των μαχών, χωρίς να γνωρίζει τις προδοσίες που θα ακολουθούσαν. Στο πλευρό του πολέμαρχοι δοκιμασμένοι, από τους οποίους πολλοί τίμησαν τον όρκο τους στις μάχες που ακολούθησαν, αλλά και δειλοί και προδότες, οι οποίοι την κρίσιμη στιγμή εγκατέλειψαν τον αγώνα. Ανάμεσα σε αυτούς και ένα σώμα ξεχωριστό: Ο Ιερός Λόχος!

Αποτελείτο από νέους Έλληνες, φοιτητές κατά το πλείστον, οι οποίοι σπούδαζαν στα Πανεπιστήμια της Ευρώπης. Ήταν ο ανθός της Ελλάδος κυριολεκτικά. Επιστήμονες με μόρφωση ξεχωριστή εκείνην την εποχή, όπου όλα τά ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Όμως, αυτοί είχαν αποφασίσει να πεθάνουν για την Ελλάδα! Η στολή τους είχε χρώμα μαύρο και γι’ αυτό τους απεκάλεσαν μαυροφόρους ή μελανοφόρους και επάνω στο πηλήκιό τους υπήρχε μία νεκροκεφαλή με δύο χιαστί οστά σαν σύμβολο της απόφασής τους για θάνατο. Σαν σύμβολο της πίστης τους, ότι η θυσία για την Πατρίδα ευρίσκεται επάνω από τον εφήμερο βίο. Η Σημαία τους τρίχρωμη, όπως επέβαλε η Φιλική Εταιρεία. Διαβάζουμε σχετικά: 

«Άρθρον ΙΑ΄. Η Ελληνική σημαία τόσον εις τα της ξηράς στρατεύματα, όσον και εις τα της θαλάσσης, πρέπει να είναι κατασκευασμένη εκ τριών χρωμάτων: άσπρο, μαύρο και κόκκινο. Το άσπρον σημαίνει την αθωότητα της δίκαιας ημών επιχειρήσεως κατά των τυράννων, το μαύρο τον υπέρ πατρίδας και ελευθερίας θάνατον ημών και το κόκκινον την αυτεξουσιότητα του Ελληνικού λαού και την χαράν αυτού διότι πολεμεί δια την ανάστασιν της πατρίδας.» - ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – «ΝΟΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ»

Εκτός από τα τρία χρώματα άσπρο, μαύρο και κόκκινο επάνω στη Σημαία υπήρχε ένας Σταυρός με την φράση ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ και από την άλλη πλευρά ο αναγεννώμενος Φοίνικας. Ο Ιερός Λόχος σφαγιάσθηκε κυριολεκτικά στο Δραγατσάνι, κρατώντας αυτήν την τρίχρωμη Σημαία. Λίγους μήνες αργότερα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στην καρδιά της Πελοποννήσου δινότανε μια μάχη, μάχη πολιτική στην πρώτη Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου για το ποια θα είναι τα σύμβολα και η Σημαία του νέου κράτους.

Στην μάχη αυτή παραμερίστηκε το μαύρο, άσπρο και κόκκινο και ο Φοίνικας της Φιλικής Εταιρείας και επικράτησε η άποψη του Μαυροκορδάτου, του μοιραίου αυτού ανθρώπου, ο οποίος με συνέπεια υποστήριξε τα αγγλικά συμφέροντα, του Μαυροκορδάτου, ο οποίος ζήτησε να αντικατασταθεί με ένα κυανόλευκο λάβαρο. Η Φιλική Εταιρεία ήταν ήδη υπό διωγμόν.

Στο Δραγατσάνι

Ας μη βρέξει ποτέ
το σύννεφον, και ο άνεμος
σκληρός ας μή σκορπίση
το χώμα το μακάριον
που σας σκεπάζει …

Ω γνήσια της Ελλάδος
τέκνα· ψυχαί που επέσατε
εις τον αγώνα ανδρείως,
τάγμα εκλεκτών Ηρώων,
καύχημα νέον.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ

Ο Ιερός Λόχος, όπως ανέφερα και προηγουμένως, σφαγιάσθηκε κυριολεκτικά στο Δραγατσάνι. Σε μια μάχη που φαινόταν κατ’ αρχάς ότι θα ήταν νικηφόρα και η οποία θα ήταν νικηφόρα, εάν δεν εγκατέλειπαν οι ιππείς του Καραβία τους Ιερολοχίτες την κρίσιμη στιγμή πανικόβλητοι από την τουρκική επίθεση. Όμως, οι Ιερολοχίτες έμειναν και μόνο περίπου εκατό κατόρθωσαν να διασωθούν με την επέμβαση του Ήρωα και πολέμαρχου Γιωργάκη Ολύμπιου, που έσπευσε προς βοήθειά τους.

Σώθηκε μάλιστα και η Σημαία του Ιερού Λόχου, την οποία πήρε από τα χέρια του Σημαιοφόρου, ο οποίος έπεσε νεκρός ένας άλλος Ιερολοχίτης. Το όνομα του Σημαιοφόρου; Ξενοφών και τίποτε άλλο, τίποτε άλλο δεν αναφέρει η Ιστορία. Λησμονημένοι ήρωες και ανάμεσα σε αυτούς και ο Εκατόνταρχος Βαλσαμάκης από την Κεφαλονιά, ο οποίος σώθηκε περνώντας στην ρωσική όχθη του Προύθου και συνέχισε να πολεμά για την Εθνική υπόθεση, επιστρέφοντας στην Ελλάδα στα 1823.

Έζησε μέχρι το 1865 και το Έθνος μας αυτόν τον Εκατόνταρχο του Ιερού Λόχου τον έκρινε … «αξιωματικόν υπoφροντιστήν»!!! Εκατόνταρχος επίσης και ο Νικόλαος Υψηλάντης, ο οποίος στην συνέχεια πολέμησε σε όλες τις μάχες σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα και ο οποίος άφησε απομνημονεύματα, τα οποία βεβαίως και ουδείς σήμερα γνωρίζει.

Εκατόνταρχος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Δραγατσάνι και ο Γεώργιος Δρακούλης. Ρήτορας γεμάτος πάθος, ο οποίος εμψύχωνε τους συμπολεμιστές του και ο οποίος ξεκίνησε από την Ρωσία για να πεθάνει στο Δραγατσάνι για την Ελλάδα!

Στο Δραγατσάνι έπεσε και ο αδελφός του γνωστού ποιητή Σούτσου, ο Δημήτριος Σούτσος, ο οποίος σε κάποιο διάστημα υπήρξε και αρχηγός του Ιερού Λόχου και ο οποίος είχε μεταφράσει την αρχαία ιστορία της Ελλάδος του Segoure, η οποία εκδόθηκε μετά τον θάνατό του στα 1836 και που σήμερα κανένας δεν την γνωρίζει. Εκατόνταρχος του Ιερού Λόχου, o οποίος επίσης έπεσε ηρωικά μαχόμενος και ο Γεώργιος Ανδρόνικος από την Δημητσάνα, αδελφός του εξέχοντος μέλους της Φιλικής Εταιρείας Παναγιώτη Ανδρόνικου, ο οποίος είχε γράψει το περίφημο θούριο «Ω παιδιά μου, ορφανά μου σκορπισμένα εδώ κι εκεί, διωγμένα υβρισμένα απ’ τα έθνη πανοικί! Ξυπνήστε τέκνα κι ήλθεν η ώρα…».

Περίπου εκατό ήσαν οι Ιερολοχίτες που σώθηκαν από την σφαγή στο Δραγατσάνι. Ήρωες λησμονημένοι στον καιρό των γραικύλων. Υπήρχαν όμως και 37 ξεχωριστά Ελληνόπουλα, που συνελήφθησαν αιχμάλωτα από τους Τούρκους και μεταφέρθηκαν σιδηροδέσμια στην Κωνσταντινούπολη και εκεί καρατομήθηκαν όλοι μέχρις ενός από το τσεκούρι του Οθωμανού δήμιου. Το αίμα τους πότισε το χώμα της Πόλεως των Κωνσταντίνων. Ποιοι ήσαν; Άγνωστα τα ονόματά τους, αλλά μεγάλη η δόξα τους!

Φεβρουάριος του 1821 όταν ο Υψηλάντης πέρασε τον ποταμό Προύθο και ξεκίνησε την Επανάσταση των Ελλήνων. Ένας ποταμός Προύθος αναλογεί στον καθέναν μας ή εάν θέλετε μια κόκκινη γραμμή. Στο χέρι του καθενός είναι να περάσει τον δικό του ποταμό Προύθο της ψυχής του ή να παραμείνει για πάντα σκλάβος και δούλος.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
 

Ιούνιος του 1821 και στο Δραγατσάνι γράφει ο Ιερός Λόχος με το Αίμα των Γενναίων του μία χρυσή σελίδα της

Ο οπλισμός του Ρωσικού Stealth μαχητικού SU-57 προβληματίζει το ΝΑΤΟ
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 16:11

Οι επαΐοντες συμφωνούν ότι το 5ης γενιάς ρωσικό μαχητικό Su-57  δεν είναι απλά ένα αεροσκάφος, αλλά ένα πλήρες μαχητικό συγκρότημα που περιλαμβάνει τα πλέον «έξυπνα» οπλικά συστήματα, τα οποία προς το παρόν είναι απόρρητα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, τα πυραυλικά συστήματα του μαχητικού θα μπορούν να καταστρέψουν στόχους σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων με ακρίβεια μόλις ολίγων μέτρων, τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους θα είναι σε θέση να αποφύγουν τις παρεμβολές ραντάρ του εχθρού και να εξουδετερώσουν τα αντιαεροπορικά του συστήματα.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του  Su-57 προστατευμένος σε κατάλληλο περίβλημα είναι ανθεκτικός σε εξωτερικές ραδιο-ηλεκτρονικές παρεμβολές και άλλες παγίδες και δεν ανταποκρίνεται σε false-targets. 

Το Su-57 θα είναι εξοπλισμένο με πυραύλους αέρος-αέρος και αέρος-επιφανείας μικρού, μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και κατευθυνόμενες «έξυπνες» βόμβες με δυνατότητα διόρθωσης πορείας προς τον στόχο (μέσω του δορυφορικού συστήματος GLONASS). Τα συστήματα στόχευσης του είναι ψηφιακά, ο προσδιορισμός του στόχου και η μεταφορά της εντολής διαρκεί μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.  Επιπλέον το 5ης γενιάς μαχητικό θα φέρει και υπερ-υπερηχητικά όπλα (hypersonic), το πιθανότερο είναι ότι ο πύραυλος Kinzhal-57  θα συμπεριληφθεί στον οπλισμό του. 

Χάρη στα βελτιωμένα συστήματα στόχευσης, η ακρίβεια του οπλισμού του Su-57 θα αυξηθεί σημαντικά. Οι πύραυλοι μικρής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας θα παρακολουθούν αυτόματα τους στόχους με θερμικά και μαγνητικά ίχνη και θα καθοδηγούνται από μια οπτο-ηλεκτρονική κεφαλή. Οι πύραυλοι αυτοί θα κτυπούν τον στόχο με απόκλιση έως και ένα μέτρο, αυτό σημαίνει ότι το Su-57 θα είναι σε θέση να χτυπήσει και μικρού μεγέθους στόχους όπως είναι τα drones. 

Ο υπολογιστής του μαχητικού αναγνωρίζει αυτόματα και καθορίζει τους πιο επικίνδυνους στόχους προτεραιότητας, καθοδηγώντας τον πιλότο ποια όπλα να χρησιμοποιήσει και πότε. Για την αναζήτηση και τον εντοπισμό των στόχων το Su-57 διαθέτει αρκετά ραντάρ νέας γενιάς (μπροστινό και πλευρικά), με τα οποία μπορεί εύκολα να εντοπίσει εναέριους στόχους εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογία stealth. 

Ως γνωστόν στα μαχητικά 5ης γενιάς υπάρχει η αναγκαστική ιδιαιτερότητα της τοποθέτησης των οπλικών τους συστημάτων εντός της ατράκτου, καθώς έτσι μειώνεται αποτελεσματικά η επιφάνεια διασποράς και κατά συνέπεια η ορατότητα του αεροσκάφους.

Λόγω αυτού του γεγονότος, αφού δεν μπορούν να τοποθετηθούν όπλα σε εξωτερικές αναρτήσεις, τα πυραυλικά συστήματα του Su-57 σχεδιάστηκαν με μικρότερες διαστάσεις και με πηδάλια και πτυσσόμενα πτερύγια τα οποία ανοίγουν μετά την εκτόξευση από το αεροσκάφος. 

Ο λόγος του φορτίου όπλων που μπορεί να πάρει το  Su-57  σε σχέση με την μάζα του είναι πολύ υψηλός, αυτό έχει επιτευχθεί με την χρήση σύνθετων υλικών (composite materials) στην κατασκευή του, υπολογίζεται ότι το 35% του stealth μαχητικού αποτελείται από τέτοιου είδους υλικά (κέβλαρ, υαλοβάμβακας, διάφορες ρητίνες, κ.α.). 

Στο άμεσο μέλλον το Su-57 θα έχει την δυνατότητα να λειτουργεί σε συνδυασμό με σμήνος μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών «Su-70 Okhotnik», τα οποία θα είναι υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση ενός μόνο πιλότου (βλ. σχετικό Video). Είναι προφανές ότι το δυναμικό επιθετικής ικανότητας τέτοιων μαχητικών ομάδων θα δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον εχθρό.

Γ. Λιναρδής 

Οι επαΐοντες συμφωνούν ότι το 5ης γενιάς ρωσικό μαχητικό Su-57 δεν είναι απλά ένα αεροσκάφος, αλλά ένα πλήρες μαχητικό συγκρότημα

Παλαιότερες ΚαταχωρήσειςΠεριοδικό ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ