Αρνήθηκαν ψήφισμα καταδίκης για τις δολοφονίες Φουντούλη - Καπελώνη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014 - 18:21

Η πρόταση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" προς έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της στυγερής δολοφονίας του Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη εισέπραξε την παγερή άρνηση σύσσωμου του περιφερειακού συμβουλίου. Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας παίρνοντας πρώτος το λόγο πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση ψηφίσματος, πρώτον διότι οι νεκροί δεν ήταν οπαδοί του Παπανδρεϊσμού και δεύτερον γιατί προφανώς δεν ήταν δικά τους παιδιά.

Η Ελληνική Αυγή υπερήφανη για τους άξιους αθώους νεκρούς του κόμματος μας δεν έχει ανάγκη από ψηφίσματα για να αναδειχθούν οι ήρωες μας. Έδωσε όμως την ευκαιρία να φανεί η μικροψυχία των παριστάμενων όπου το κομματικό σαράκι αποδεικνύεται ανίατη ασθένεια.

Ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της κεντρικής επιτροπής Χρήστος Ρήγας τοποθετήθηκε για το θέμα της δωρεάν σίτισης φτωχών συμπολιτών μας συμφωνώντας για το πρόγραμμα αυτό αλλά με την προϋπόθεση ότι οι δικαιούχοι θα είναι μόνο Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες. Η παράταξη Σιώκου ψήφισε όχι στη δωρεάν σίτιση των φτωχών συνανθρώπων και η παράταξη που "υποστηρίζει τους φτωχούς και τους αδύναμους" το ΚΚΕ δια του κυρίου Καραθανασόπουλου ψήφισε λευκό.

Η επόμενη τοποθέτηση της Ελληνικής Αυγής ήταν για το δάσος της Στροφυλίας, όπου συμφώνησε για την δημιουργία φορέα διαχείρισης, αλλά επισήμανε τι μέλει γενέσθαι με τις καταπατήσεις και ζήτησε να ξεκαθαριστεί εάν ο υδροβιότοπος ανήκει στο νομό Ηλείας ή Αχαϊας, ώστε να μην υπάρχουν αντικρουόμενες αποφάσεις των υπηρεσιών.