Δελτίο Τύπου «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» για επεισόδια σε Περιφερειακό Συμβούλιο

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 13:26

Δελτίο Τύπου «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» για επεισόδια σε Περιφερειακό Συμβούλιο

Στην 5η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής γίναμε για πολλοστή φορά θεατές ακραίων συμπεριφορών στην αίθουσα και τα θεωρεία από ομάδες πολιτών.

Εκτός το προφανές συμπέρασμα, ότι η περιφερειακή αρχή δεν μπορεί να εξασφαλίσει καν στοιχειώδεις συνθήκες ομαλούς και ασφαλούς διεξαγωγής των συνεδριάσεων, αβίαστα προκύπτει επίσης ότι η διοίκηση της κας Δούρου αποτελεί πλέον όμηρο συμπεριφορών που επιδοκίμασε και υποδαύλισε στο παρελθόν.

Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε συμπεριφορές περιφερειακών της συμβούλων ως τραμπούκων εντός της αιθούσης, ομάδες «αυθόρμητων αλληλέγγυων» που καταλάμβαναν τα θεωρεία και αποδοκίμαζαν τους διαφωνούντες, «συλλογικότητες» που με την βία άρπαζαν το μικρόφωνο και άρθρωναν δημόσιο λόγο κ.λπ.

Πέρασε λοιπόν ο καιρός, αποκαλύφθηκε το αληθινό πρόσωπο της τωρινής διοίκησης, η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με την οργή των πολιτών για να επιβεβαιωθεί έτσι με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως σε αυτή την ζωή τελικά όντως «θερίζεις ότι έσπειρες»….

Υπομονή λοιπόν «σύντροφοι», ενάμισης χρόνος αυτοδιοικητικής θητείας απέμεινε, ο λαός έπειτα θα φροντίσει να σας απαλλάξει δια παντός με την ψήφο του από το μαρτύριο σας και όλους εμάς από μια παντελώς ακατάλληλη διοίκηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.