Δελτίο Τύπου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” σχετικά με τον απολογισμό των πεπραγμένων για το έτος 2017

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 13:16

Δελτίο Τύπου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” σχετικά με τον απολογισμό των πεπραγμένων για το έτος 2017

Στην 7η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός πεπραγμένων την διοικούσας παράταξης για το έτος 2017 . Απολογισμός κατ’ ευφημισμό βέβαια αφού η παράταξη της κας Δούρου στους μοναδικούς τομείς που έχει διακριθεί τελικά είναι η πολιτική κυβίστηση και η προβολή της εμμονικής ιδεοληψίας της.

Έχουν πάει προ πολλού περίπατο οι αριστερές προεκλογικές εξαγγελίες για τα απορρίμματα, τις ιδιωτικοποιήσεις, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου και όλα αυτά που έταζε αφειδώς η «πρώτη φορά αριστερά».
Η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για τους νυν διοικούντες και είναι προφανές πως το αποκλειστικό τους μέλημα αυτή την στιγμή είναι η πολιτική τους επιβίωση αντί να είναι η χρηστή διαχείριση της διοίκησης της περιφέρειας Αττικής.
Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική»,αφού απέδειξε με επιχειρήματα στην συνεδρίαση αυτή την πολιτική ανεπάρκεια της διοικούσας παράταξης, επισήμανε ξανά πως θα συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές της θέσεις για τις οποίες εκλέχτηκε από τους συμπολίτες μας.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»