Ελληνική Αυγή για την Αττική: Δελτίο Τύπου για την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 - 14:52

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Δελτίο Τύπου για την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 7/5/2018

ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ... Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί.

Σε μια επίδειξη υποκρισίας η περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να στηρίξει τον 1ο αγώνα δρόμου ΟΠΑRUN που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο του πεδίου του ΄Αρεως (το πάρκο της ανομίας), και διοργανώθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι φοιτητές που ήταν υποχρεωμένοι να βλέπουν το πανεπιστήμιό τους έρμαιο στα χέρια των  μπαχαλάκηδων.... Οι πολίτες της περιοχής  που ζουν σε ένα περιβάλλον ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ, σε ένα περιβάλλον ΤΡΟΜΟΥ και ΑΝΟΜΙΑΣ.... Οι αγανακτισμένοι επιχειρηματίες που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να υποβαθμίζονται μέρα με τη μέρα... Αποφάσισαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λάβουν πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια να αλλάξουν την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο, διεκδικώντας τα πλέον αυτονόητα ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ... Η κα. Δούρου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να "καπελώσει" τις αντιδράσεις των πολιτών αποφάσισε να συνδιοργανώσει την εν λόγω εκδήλωση...

Εχουμε νέα στην κυρία Δούρου... Κυρία περιφερειάρχη μας, οι πολίτες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ από εσάς δήθεν φιλικά "χτυπήματα στην πλάτη" και δηλώσεις συμπόνιας. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ και γι’ αυτό σας ψήφισαν 4 χρόνια πριν, γιατί πίστευαν ότι ΕΣΕΙΣ τις έχετε, μπορεί να τους ξεγελάσατε την πρώτη φορά, τώρα όμως δεν τους ξεγελάτε... Ξέρουν καλά ότι η στάση σας είναι υποκριτική, ότι ΕΣΕΙΣ  επιτρέψατε το πάρκο να γίνει άντρο ανομίας και εγκληματικότητας, χαϊδεύοντας τ’ αυτιά των παρανόμων, ότι εσείς ευθύνεστε για την εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι τα τελευταία χρόνια, διότι ΠΟΤΕ δεν ήσασταν δίπλα τους πραγματικά.

Αλλά προφανώς κυρία Δούρου: "ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ"......ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.....

Οι πολίτες της περιφέρειας ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι τελευταίοι πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, όπως το πεδίον του ΄Αρεως, να είναι ΚΑΘΑΡΟΙ, να είναι ΑΣΦΑΛΕΙΣ, και να είναι ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΙ αποκλειστικά και μόνο από τους νόμιμους κατοίκους της περιοχής που πληρώνουν φόρους, δημοτικά τέλη ΕΝΦΙΑ και οτιδήποτε άλλο τους φορτώσατε...

Η Ελληνική Αυγή για την Αττική είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εδώ και χρόνια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ιθύνοντες, τόσο για το πάρκο στο Πεδίον του ΄Αρεως αλλά και γενικότερα για το πολύπαθο κέντρο των Αθηνών, σχετικά με την παραβατικότητα που παρατηρείται.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,
ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ...
και σύντομα θα έχει και την δύναμη για να το πράξει...


«Ελληνική Αυγή για την Αττική»