Ελληνική Αυγή για την Αττική: Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 14:22

Στην χθεσινή 1η συνεδρίαση της 11/01/2018 του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, η παράταξη μας επιχείρησε να φέρει προς συζήτηση δύο μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας.

Το πρώτο αφορούσε το θέμα της ονομασίας του μορφώματος των Σκοπίων και την δήλωση που απαιτούσαμε να κάνει σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο πως δεν συναινεί επ’ουδενί στην χρήση με οποιοδήποτε τρόπο του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, ακόμα και για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα, όχι μόνο η περιφερειακή αρχή αλλά σύσσωμο το “συνταγματικό τόξο” απέρριψε το αίτημα μας για κάτι που εμείς θεωρούσαμε αυτονόητο δείχνοντας για άλλη μία φορά πως η ιδεοληψία και ο πολιτικός παχυδερμισμός τους υπερισχύει του εθνικού φρονήματος.

Όπως και να έχει για τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι ουσιαστικά αχρείαστη η όποια υποκριτική δήλωση του περιφερειακού συμβουλίου, για εμάς και ας το χωνέψουν καλά τα ορφανά του Μαρξ και οι προσκυνημένοι ψευτοπατριώτες: η Μακεδονία μας ήταν, είναι και θα παραμείνει γη Ελληνική!

Το δεύτερο θέμα που επίσης απορρίφθηκε, αφορούσε την περιβόητη αγορά του νέου κτιρίου της περιφέρειας Αττικής που επιχειρεί σκανδαλωδώς να προωθήσει η διοικούσα αρχή εναντίον του δημοσίου συμφέροντος.

Ευτυχώς όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του θέματος επιλήφθηκε ήδη ο αρμόδιος εισαγγελέας έπειτα από την μηνυτήρια αναφορά του Κου Άρη Σπίνου και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.

Εν πάση περιπτώσει δηλώνουμε για άλλη μία φορά πως ότι μεθοδεύσεις και να υιοθετούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα συνεχίσει κυριολεκτικά εναντίον όλων τον τίμιο πολιτικό της αγώνα μέχρι την τελική νίκη!

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»