Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνεργάτες της Δούρου επιτέθηκαν σε κατοίκους του Πεδίου του Άρεως

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 - 15:19

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνεργάτες της Δούρου επιτέθηκαν σε κατοίκους του Πεδίου του Άρεως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                

                                                                                                   Δευτέρα 7/5/2018

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς... Τραμπουκική επίθεση στην «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» από υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής - συνεργάτη της κας Δούρου.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το δελτίο τύπου της παράταξής μας, και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα όσα γράψαμε. Η...περιφερειάρχης της καρδιάς μας, έστειλε τους τραμπούκους της εναντίον της  «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως».

Συγκεκριμένα όπως διαβάσαμε στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσής τους:

Σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου 2018, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία της μπάντας του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων «OΠΑRUN» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πεδίον του Άρεως, άγνωστος άνδρας πλησίασε κατοίκους του Πεδίου του Άρεως οι οποίοι συζητούσαν εκείνη την ώρα φιλικά με την εντεταλμένη Σύμβουλο Αλσών της Περιφέρειας Αττικής κυρία Βασιλική Λάσκαρη και ζήτησε απειλητικά το λόγο «τι είναι αυτές οι ψευτιές που μοιράζετε;» (Επρόκειτο για τα φυλλάδια της «Πρωτοβουλίας Κατοίκων» με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι πρεζέμποροι από το Πεδίον του Άρεως».

Όταν μέλος μας του απάντησε ότι πρόκειται για ψήφισμα κατοίκων εναντίον της πιάτσας ναρκωτικών, ο άγνωστος αυτός εξεμάνη και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στο μέλος μας με χυδαίους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες όπως «πόσα παίρνεις για να τα λες αυτά;», «δεν είσαι κάτοικος αλλά παίζεις πολιτικά παιχνίδια», «είσαι πράκτορας εταιρειών Real Estate», «δεν υπάρχουν πρεζάκια (sic) στο Πεδίον του Άρεως και όλα αυτά είναι ψέματα που λέτε εσείς οι παρκολόγοι»!

Εν ολίγοις, ο άνθρωπος αυτός, όχι μόνο αμφισβήτησε την ύπαρξη και λειτουργία της μεγάλης πιάτσας εμπορίου ναρκωτικών στο Πεδίον του Άρεως, η οποία έχει ερημώσει το Πάρκο και έχει κάνει κόλαση τη ζωή των γύρω κατοίκων, αλλά επιτέθηκε στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται μαχητικά και ανυστερόβουλα για να αλλάξει αυτό το καθεστώς φόβου, εγκληματικότητας, εξαθλίωσης και ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Τον άνθρωπο αυτό αναγνώρισαν κάτοικοι ως υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής, ονόματι Ανδρέα Θεολόγου, συνεργάτη της Ρένας Δούρου, με ασαφή καθήκοντα στην Περιφέρεια Αττικής.

Όταν το μέλος της «Πρωτοβουλίας Κατοίκων» - παρουσία και μελών του «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» - του ζήτησε να αλλάξει ύφος, τονίζοντας ότι τραμπουκισμοί και παρακρατικού τύπου επιθέσεις σε πολίτες δεν τιμούν την Περιφέρεια Αττικής στην οποία εργάζεται, ο κύριος Θεολόγου έγινε ακόμα πιο επιθετικός, προκαλώντας επανειλημμένα το μέλος της «Πρωτοβουλίας»: «έλα έξω να τα πούμε, θα σου δείξω εγώ…» (εννοώντας να απομακρυνθούν από τον χώρο όπου βρίσκονταν δεκάδες πολίτες).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραμπουκισμού ήταν παρούσα η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κυρία Βασιλική Λάσκαρη η οποία, αφού επιχείρησε (όχι με ιδιαίτερη επιμονή) να καθησυχάσει τον μαινόμενο υπάλληλο της Περιφέρειας, προσπάθησε να απομακρυνθεί, προφανώς για να μην είναι παρούσα στην κλιμάκωση του τραμπουκισμού, ο οποίος σίγουρα θα εξελισσόταν σε χειροδικία, αν δεν παρενέβαιναν κάτοικοι να προστατεύσουν το μέλος μας από την επίθεση του υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής.

Το...χρυσό χάπι προφανώς δεν έδρασε και έπιασαν δουλειά οι τραμπούκοι. Οι ψευτοπαληκαράδες της Δούρου, δρώντας υπό την κάλυψή της προφανώς, αποφάσισαν μια σταλινικού τύπου επίθεση στους αγανακτισμένους πολίτες της περιοχής, που έκαναν το "έγκλημα"  να διαμαρτυρηθούν για κάτι με το οποίο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ η κα. Δούρου συμφωνεί μαζί τους.

Ενώ στην πραγματικότητα στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν της καίγεται καρφί....  Για να μη αναφέρουμε την χειρότερη αυτών.

Αυτή είναι η...δημοκρατικότητα που διέπει εσάς και τους συντρόφους σας κα. Δούρου... Είστε τόσο δημοκράτες όσο σας το επιτρέπουν οι ιδεοληψίες σας.....ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ


                                                                                         «Ελληνική Αυγή για την Αττική»