Ελληνική Αυγή για την Φυλή: Ένοχοι όσοι δημιούργησαν τα έκτροπα στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 16:39

Ελληνική Αυγή για την Φυλή: Ένοχοι όσοι δημιούργησαν τα έκτροπα στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΧΟΥΝΤΑ! Όλο αυτό που ζούμε εδώ και μήνες έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας επαίσχυντης χούντας ενδεδυμένης με χαμόγελο και αβρότητες. Έχει, φίμωση δια του Τύπου, απολυταρχισμό, τραμπούκους, πληρωμένους φονιάδες, βία, και μετά σιωπή, καμία συμπαράσταση στους ανθρώπους που προπηλακίστηκαν ή χτυπήθηκαν. Δείξε μου ποιος ωφελείται από μια κατάσταση που δημιουργείται να σου δείξω έναν ένοχο

Δεν είδε κανείς τους τραμπούκους με τα κράνη στα χέρια έτοιμους για χαμό, την ώρα που συγκεντρώνονται για το σόου τους, να διαμαρτυρηθούν δήθεν για την χωματερή, ενώ η πλατεία είναι γεμάτη με παιδιά που περιμένουν την παρέλαση και την ώρα που κόσμος συγκεντρώνονταν για την Εθνική τιμή και μνήμη; Ουδείς ειδοποιεί την αστυνομία να πράξει τα δέοντα.

Στα έκτροπα που δημιουργούνται μπροστά στα μάτια τους, όταν 30 φονιάδες προπηλακίζουν, βρίζουν, απειλούν, χτυπούν γυναίκες, κομματιάζουν το στεφάνι, σιωπούν ένοχα και μετά λένε: «O Δήμαρχος στάθηκε στο ύψος του». Δεν καταδικάζουν, δεν καλούν την αστυνομία να πράξει τα δέοντα. Ντροπή!

Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι οι «φασίστες»! Και εγώ ερωτώ: Αν είχαμε κι εμείς άλλα 30 άτομα στην πλατεία θα γινόταν χαμός; Η απάντηση είναι «ΝΑΙ». Αλλά αυτό ήθελαν. Αυτό επεδίωκαν αλλά δεν τους βγήκε τελικά. Και κατάλαβαν πως το σχέδιο τους πήγε στα αζήτητα όταν είδαν εξαγριωμένο τον κόσμο να στρέφεται εναντίον όσων πληρώθηκαν για να δημιουργήσουν τα επεισόδια εναντίον μας χρήζοντας τον εαυτό τους τροχονόμους στο ποιος θα καταθέσει και ποιος δεν θα καταθέσει στεφάνι…

Εμείς, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνεσης και της αυτοσυγκράτησης. Δεν λυγίσαμε, δεν κάναμε πίσω. Ακόμη και όταν μερικούς μας απέκλεισαν στην κάτω μεριά της πλατείας, όσοι ήταν ήδη στην πλατεία προσπαθήσαμε να καταθέσουμε το στεφάνι. Δεν βρέθηκε ποτέ στην θέση που του άρμοζε γιατί η μανία των μπολσεβίκων το έκανε χίλια κομμάτια μπροστά στα μάτια του σιωπηλού Δημάρχου και πολλών άλλων επισήμων, μελών άλλων παρατάξεων που δεν βρήκαν το πολιτικό θάρρος να γράψουν μια αράδα συμπαράστασης και καταδίκης των επεισοδίων.

ΕΝΟΧΟΙ όσοι άφησαν να γίνει όλο αυτό σε μια πλατεία γεμάτη με παιδιά…

Θοδωρής Τσέλας, Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στην πλατεία Φυλής έστησαν οι συμμορίτες του ΚΚΕ