Ελληνική Αυγή Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 17:19

Ελληνική Αυγή Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!

Η κυβέρνηση καλό θα ήταν να είναι προσεχτική με το ευαίσθητο θέμα της Μακεδονίας. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές των ξένων ανθελληνικών συμφερόντων δεν καταφέρνει παρά να ανοίξει  τον ασκό του Αιόλου με ότι αυτό συνεπάγεται…

Δεν θα ανεχτούμε κανένα παιχνίδι εις βάρος της Πατρίδας μας, δεν θα συμμετάσχουμε στην προδοσία που συντελείται, δεν θα αναγνωρίσουμε  το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας.

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου καλεί τους φορείς της πόλης μας ,την Δημοτική Αρχή, τις δημοτικές Παρατάξεις και όλους τους πολίτες να  αντισταθούν σε αυτήν την προδοσία  με κάθε μέσο. Είναι μεγάλο Εθνικό ζήτημα  και όλοι αποφασισμένοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά θα πρέπει να αποτρέψουμε τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν την τύχη του Έθνους στα χέρια τους ότι ο Ελληνικός λαός δεν τους έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση για να ξεπουλήσουν ούτε μια σπιθαμή Ιερής γης της Πατρίδας μας.Καλούμε για πολλοστή φορά τους βουλευτές του Νομού μας να αναλάβουν την ευθύνη τους. Ήρθε η κρίσιμη ώρα να αποδείξουν έμπρακτα ποιον από τους δυο δρόμους θα ακολουθήσουν. Τον δρόμο των Ελλήνων Πατριωτών ή τον δρόμο των ανθελλήνων προδοτών;

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικος Σύμβουλος
ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου θα δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο στο Αίγιο ώρα 11.00 όπου λαός και κλήρος θα διαδηλώσει ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.