Επιστολή Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - έκτρωμα στην πλατεία Ιωαννίνων

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 - 14:32

Επιστολή Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - έκτρωμα στην πλατεία Ιωαννίνων

Σας γνωρίζω ότι κατόπιν του  στολισμού της Κεντρικής Πλατείας της πόλης μας λόγω των Αγίων ημερών που έρχονται, με ένα  υποκατάστατο ακαλαίσθητο και απροσδιόριστου σχήματος χριστουγεννιάτικο δένδρο, τύπου σκαλωσιάς, όπως επίσης και μετά την διαμαρτυρία χιλιάδων συμπολιτών μας για την ανωτέρω επιλογή σας ,που δεν συνάδει με τα Ελληνικά χριστιανικά ήθη και έθιμα, αλλά το έργο σας περισσότερο προσομοιάζει  με τον πύργο του Τάτλιν, ένα μνημείο και επιτελικό κτίριο της Γ΄ διεθνούς, παρακαλώ μετά από τα παραπάνω, όπως μου απαντήσετε κε Δήμαρχε στα παρακάτω ερωτήματα:

1.Πόσο στοίχισε η κατασκευή του ανωτέρω καλλιτεχνήματος και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες όσον αφορά τον διαγωνισμό, ανακοίνωση σε τοπικές εφημερίδες ή και κατατμήσεις ποσών.

2. Ποιος είναι ο ανάδοχος του έργου και αν επίσης τηρήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες όσον αφορά τα οικονομικά και τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου για την τοποθέτησή του .

3.Υπήρξαν μέτρα ασφάλειας για την κατασκευή, τοποθέτηση, μεταφορά όπως επίσης υπάρχει κάποιο έγγραφο που να εγγυάται την ασφάλεια για την παραμονή του Δένδρου πύργου στον χώρο της πλατείας και μάλιστα με τόσα Γιαννιωτόπουλα  καθημερινά δίπλα του.

4.Έχετε λάβει υπ όψιν σας τις διαμαρτυρίες χιλιάδων Ηπειρωτών για την επιλογή σας.

Παρακαλώ όπως μου απαντήσετε στα ανωτέρω φλέγοντα ερωτήματα διότι σαν παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ αφ’ ενός καταδικάζουμε την τοποθέτηση του Πύργου κατ επιλογήν σας, αφ ετέρου παρακολουθούμε και μελετούμε κάθε κίνησή σας σε πολιτικό επίπεδο (άλλωστε γι αυτό μας εξέλεξε ο Ηπειρώτικος λαός) με γνώμονα την πρόληψη κινήσεως που προσβάλλουν και αποδιοργανώνουν τον ηθικοπνευματικό πολιτισμό μας.

Όπως επίσης κε Δήμαρχε μη ξεχνάτε αυτές τις ημέρες η Ορθοδοξία γιορτάζει την Γέννηση του Χριστού και όχι κάποια εμποροπανήγυρη

ΜΕ ΤΙΜΗ

Αναγνώστου Κωνσταντίνος, Περιφερειακός Σύμβουλος