Ευχαριστήριο μήνυμα “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο”

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 14:18

Ευχαριστήριο μήνυμα “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο”

Κατόπιν της εκλογικής επιτυχίας του Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο", αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω κάθε φίλο και συνεργάτη που κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, ασχέτως προσωπικού κόστους, εργάσθηκε για την επιτυχία του συνδυασμού μας, σε  κάθε νομό της περιφερείας Πελοποννήσου.

Επίσης, ευχαριστώ τους ψηφοφόρους, συμπολίτες μας Πελοποννήσιους, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και να τους δηλώσω ότι θα είμαστε σταθερά και μαχητικά η φωνή τους, για μια Πελοπόννησο με Ελληνικά Ιδεώδη.

Τέλος, πρέπει να εμφατικά να τονίσω ότι, κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται, καθότι οι Εθνικές εκλογές είναι πολύ κοντά και πρέπει όλοι να εργασθούμε με ζήλο και αυταπάρνηση, για την προστασία της Πατρίδος, από τα μνημονιακά και ουσιαστικά ανθελληνικά "τόξα".

Καμία επιβράδυνση δεν δικαιολογείται, αντιθέτως χρειάζεται επιτάχυνση και ένταση του αγώνα, για την εκλογική επιτυχία του Κινήματος. Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους.

Δημήτριος Τζεμπετζής
Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο