Ευχαριστήριο μήνυμα “Ελληνικής Αυγής για το Παλαιό Φάληρο”

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 18:40

Ευχαριστήριο μήνυμα “Ελληνικής Αυγής για το Παλαιό Φάληρο”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλες και όλους τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου που με την ψήφο τους με εξέλεξαν για μία ακόμη φορά δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου και μου έκαναν την τιμή να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση του αείμνηστου πατέρα μου Ιωάννου Μεταξά.

Το Παλαιό Φάληρο , με την ωραία αλλά αναξιοποίητη παραλία που έχει γίνει στόχος "καρχαριών" - επιχειρηματιών, αφέθηκε στον αυτόματο πιλότο και έχει γίνει μια πόλη αντιαισθητική, αφιλόξενη, χωρίς επενδύσεις και τουριστική ανάπτυξη.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ δεν έγινε από τον Δήμο μας.

Στο Παλαιό Φάληρο δεν μπορούν να παρκάρουν και ταλαιπωρούνται καθημερινά οι κάτοικοι αφού ο Δήμος δεν έχει κατασκευάσει PARKING, κάτι που ζητάω - και φωνάζω - από το 2006!

Εκατοντάδες καταστήματα (εμπορικά και εστίασης) ΕΚΛΕΙΣΑΝ επειδή οι επισκέπτες δεν έβρισκαν παρκάρισμα. Οι μαγαζάτορες και οι επαγγελματίες έχουν χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ ο καθένας λόγω της έλλειψης PARKING.

Πεζοδρόμια, ρείθρα και δρόμοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, εκτός εξαιρέσεων.

Επιβάλλεται η άμεση ασφαλτόστρωση της Αγίου Αλεξάνδρου, που είναι ο κεντρικός και εμπορικός δρόμος του Δήμου μας. Δεν θα διαλύσετε τα Ι.Χ του κόσμου ούτε θα προκαλέσετε ατυχήματα στους πεζούς και τους δικυκλιστές σε ένα δρόμο γεμάτο επικίνδυνες λακκούβες.

Επίσης πρέπει να ληφθούν επειγόντως μέτρα για την φύλαξη και την αστυνόμευση της πόλης που έχει γίνει στόχος επικίνδυνων ληστών και κακοποιών.

Την επόμενη τετραετία να περιοριστούν οι δημόσιες σχέσεις ,οι καθημερινές "εκδηλώσεις", φιέστες και αλληλοβραβεύσεις. Ο Δήμος δεν είναι γκαλερί ούτε φιλολογικός σύλλογος.

Στο Δήμο μας πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ που θα φέρουν ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΧΡΗΜΑΤΑ και ΤΟΥΡΙΣΜΟ αλλά και ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν. ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Σωτήρης Μεταξάς
Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο