Γ. Γερμενής προς Ελληνική Αυγή για την Φυλή: Δουλειά σας και στόχος σας είναι η Νίκη και μόνον αυτή!

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - 12:27

Γ. Γερμενής προς Ελληνική Αυγή για την Φυλή: Δουλειά σας και στόχος σας είναι η Νίκη και μόνον αυτή!

Το γραφείο της Ελληνικής για την Φυλή επισκέφτηκε ο Βουλευτής Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, για να συζητήσει τα διάφορα θέματα που έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη παρουσίας της Ελληνικής Αυγής στην περιοχή της Φυλής.
 
Θέματα εγκληματικότητας που απασχολούν τον Δήμο Φυλής, περιβαλλοντικά, αλλά και προβλήματα διαφθοράς που έχουν πάει πίσω ολόκληρο τον Δήμο, αποτέλεσαν πηγές ενημέρωσης.
 
Ο Βουλευτής Β΄Αθήνας, Γ.Γερμενής, είπε πως η δουλειά που κάνουν άπαντες, είναι θαυμάσια, τόνισε όμως πως ΔΕΝ πρέπει να χαλαρώσουμε εξαιτίας της ραστώνης του καλοκαιριού. Ο λαός της περιοχής περιμένει και απαιτεί από εμάς να μην δείξουμε κανένα σημάδι κόπωσης. Πρέπει να εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, με ειλικρίνεια, με αποφασιστικότητα, όπως αξίζει σε ανθρώπους που σέβονται τις αρχές και την ιδεολογία των Ελλήνων Εθνικιστών, του Αρχηγού του Κινήματος αλλά και τους δυο νεκρούς.
 
Δουλειά σας και στόχος σας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι η Νίκη και μόνον αυτή!
Το οφείλετε στους κατοίκους της περιοχής, και στους εαυτούς σας να νικήσετε...
 
Προηγουμένως, είχε ενημερωθεί από τον επικεφαλής της παράταξης, Θοδωρή Τσέλα, αλλά και από τους τομεάρχες σχετικά με τα πολλά προβλήματα της πόλης.
 
Μαρία Προβατάρη
Ενημερώθηκε από τους τομεάρχες για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Φυλής αλλά κυρίως για τις λύσεις που προτείνει η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, ενώ από την ενημέρωση προέκυψαν θέματα που χρήζουν κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
 
Ο Νίκος Προβατάρης, αναπληρωτής Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, έκανε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην σπουδαιότητα της στατιστικής καταγραφής των περιστατικών εγκληματικότητας προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη δράση αντιμετώπισή της. 
Ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις που αναμένεται να δώσουν απάντηση στο πρόβλημα εγκληματικότητας που μαστίζει την τον Δημο μας.


 
Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ευριπίδης Βεδουράς, αναφέρθηκε στην μόλυνση του περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φυλής και αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνουμε ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα και εγκληματικές παραλείψεις που επιβαρύνουν το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον. Ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στις συνθήκες εγκατάλειψης που επικρατούν στον ΒΙΟΠΑ Α.Λιοσίων (σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε η παράταξή μας λίγες μέρες πριν, διαβάστε εδώ: https://ayghfylis.blogspot.com/2018/05/blog-post_29.html)
 
Εξέφρασε το σχέδιο της παράταξης ώστε να δημιουργηθεί αρχείο εθελοντών στον Δήμο, ώστε οι εθελοντές να εκπαιδεύονται κατάλληλα και να προσφέρουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Οι θέσεις μας για το Περιβάλλον που θέλουμε εdώ: https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_74.html
 
 
Η Τομεάρχης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Αλεξία Κατοίκου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αλληλεγγύης που πρέπει να εφαρμόσουμε στον Δήμο για όσους Δημότες δεν υποστηρίζονται επιδοματικά από το κράτος, ενώ αναφέρθηκε και στις ελλείψεις φροντίδας της τρίτης ηλικίας.
Αναφέρθηκε επίσης στην επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ιατρών στην πόλη, καθώς και στην προβληματική επικοινωνία ενός δήμου με τους δημότες που ταλαιπωρούνται λόγω διασποράς των υπηρεσιών.
 
Τόνισε πως επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο που θα δίνει εργασία στου ανέργους της περιοχής μας, υπερτονίζοντας πως με την Ελληνική Αυγή για την Φυλή ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης δεν θα είναι μόνος του.
 
Ενημέρωσε τους παρευρισκομένους και τον κ. Γερμενή, σχετικά με το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΦ, και διεμύνησε προς πάσα κατεύθυνση, πως η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, μόλις αναλάβει τις τύχες του Δήμου μας ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και θα διεκδικήσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από όλους όσους παίζουν με τα λεφτά των δημοτών.  https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_45.html
 
 
O Τομεάρχης Τεχνικών Έργων, Θανάσης Γκαϊτατζής, αναφέρθηκε στον «δήμαρχο των έργων» και στο μεγαλοπρεπές σχέδιο του με έργα που ΘΑ ξεκινήσουν με έναν ιδιαίτερο σαρκαστικό τρόπο θυμίζοντας μας τις δυο φορές που έχει εγκαινιαστεί το πάρκο πόλης από τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Σημίτη και την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Καθώς επίσης και για τα σχολεία που δημοπρατήθηκαν κάποτε και ακόμη δημοπρατούνται... 
 
Μίλησε για την άρνηση του Χ. Παππού να στεγάσει τους μαθητές. Για υποσχέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της «απαλλοτρίωσης» από την προηγούμενη θητεία του κ. Μπουραϊμη. Για την επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν χώροι αθλοπαιδιών, σχολικές αίθουσες, αλλά και πάρκα και δρόμοι στο Πανόραμα, να ολοκληρωθεί η αποχέτευση στην Φυλή, να γίνουν διορθώσεις σε εσφαλμένα έργα σε όλο τον δήμο.
 
Ο Τομεάρχης Πρασίνου, Μανώλης Μαθιουδάκης, μίλησε για τις ανάγκες της πόλης σε πράσινο, για την γενναία δενδροφύτευση που δρομολογούμε, για την φυτοαποκατάσταση στην χωματερή, την τεχνική ώστε να καθαρίσει ο υδροφόρος ορίζοντας, να απολυμανθεί η μολυσμένη περιοχή της χαβούζας της χωματερής και εξήγησε το σύνθημα μας, «Καμιά δικαιολογία για πείνα στον Δήμο μας» που αφορά τους δημοτικούς λαχανόκηπους.
 
Y.Γ: Όσοι μας ρωτούν πως θα χρηματοδοτήσουμε όσα εξαγγέλλουμε τους ενημερώνουμε πως: EMEIΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ, δεν θα υπερτιμολογήσουμε, δεν θα διπλοτιμολογήσουμε, δεν θα "νοικιάσουμε 1000 πλαστικές καρέκλες προς 25.000 ευρώ" δεν θα θα ανεχθούμε από ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοράζει ή να νοικιάζει προς χρήση χρεώνοντας το ένα επί 4, δεν θα ανεχθούμε το οτιδήποτε.
 
Ιδού λοιπόν η πρώτη φάση της χρηματοδότησης.
 
Όσοι επιθυμούν να μας επιλέξουν γιατί έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την διαπλοκή και την διαφθορά, την μίζα και το βόλεμα, θα τους λέγαμε: ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΝΩΜΗ!
 
Πίσω μας έχουμε ανθρώπους που φυλακίστηκαν για τις ιδέες τους και δυο παλικάρια που δολοφονήθηκαν γι’αυτές τις ιδέες: Τον Μάνο Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. 
ΔΕΝ γίνεται να παίξουμε με κάτι που είναι ιερό για εμάς.