Η Ελληνική Αυγή για την Αττική ζητά εξηγήσεις για την αγορά κτηρίου από την Περιφέρεια

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 14:34

Η Ελληνική Αυγή για την Αττική ζητά εξηγήσεις για την αγορά κτηρίου από την Περιφέρεια

Θέμα: «Προτεινόμενο θέμα εκτός ημερησίας διάταξης για την 1η συνεδρίαση της 11/01/2018 του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής σχετικά με τις εξελίξεις της αγοράς κτηρίου από την περιφέρεια Αττικής προκειμένου να στεγάσει τις κεντρικές της υπηρεσίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Κος Ελευθέριος Ζαγοριανός διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με την αγορά από την περιφέρεια Αττικής κτηρίου προκειμένου να στεγάσει τις κεντρικές της υπηρεσίες, διαβιβάζοντας την υπόθεση στον Οικονομικό Εισαγγελέα Κο Ιωάννη Δραγάτη.

Η παρέμβαση της Δικαιοσύνης σχετικά με την απόφαση 1057/2017 της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Αττικής, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (την υπερψήφισαν μόνον τα μέλη – περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Δούρου), οφείλεται στην υπ’ αριθμ.: ΑΒΜ – Β217/1303 – 15/05/2017 μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου του Κου Άρη Σπήνου.

Ως παράταξη είχαμε καταγγείλει εξ αρχής αυτήν την αγορά και θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να συζητηθεί άμεσα στο περιφερειακό συμβούλιο και να ενημερωθούν σχετικά όλες οι παρατάξεις.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»