Η Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Έπος του 40’

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 - 21:35

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και μέλος της κεντρικής επιτροπής Χρυσής Αυγής, μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών παρευρέθησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις  στον Ι.Ν Ευαγγελίστριας Πατρών, στη παρέλαση των μαθητών και τμημάτων του Ελληνικού Στράτου.

Στις Εθνικές Επετείους δε χωρούν κομματικές αντιπαραθέσεις και πολιτική εκμετάλλευση των γεγονότων. Για το λόγο αυτό το μήνυμα είναι Ενότητα και συνέχιση των ιδεωδών που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό να παραμένει κυρίαρχος στη γη του και θεματοφύλακας των εθνικών συνόρων του. Εφησυχασμός με τόσους εχθρούς να επιβουλεύονται τα πάτρια εδάφη δεν είναι εφικτός. Οι νεκροί , οι τραυματίες και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός με τις θυσίες τους, με αφετηρία την 28η Οκτωβρίου 1940 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας σε όσους ελπίζουν ότι μια δύσκολη πολιτική και οικονομική συγκυρία θα κάμψει το φρόνιμα και την θέληση των Ελλήνων για επιβίωση και δημιουργία.

Οι ετήσιες εκδηλώσεις για όλες τις Εθνικές Επετείους του Γένους “θα φρεσκάρουν την μνήμη” όσων ξεχνούν γρήγορα ή όσων έχουν άγνοια για τις αρετές των Ελλήνων. Επίσης τα χειροπιαστά ευρήματα που κρύβει η Ελληνική Γη επιβεβαιώνουν την ισχυρή και την ταυτότητα των κατοίκων αυτής της χώρας με αναλλοίωτους μέχρι σήμερα τους δεσμούς της Φυλής και του Αίματος.