Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή είναι εδώ, έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ!

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 13:14

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή είναι εδώ, έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ!

Στα γραφεία μας στην οδό Φυλής 79 συγκεντρώθηκαν σήμερα τα μέλη της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή με τον επικεφαλής τους και υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Τσέλα και οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής υπό τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο, τον βουλευτή Γεώργιο Γερμενή και τον βουλευτή Χρήστο Παππά.

Το πιο θερμό ζήτημα στην συζήτηση που ακολούθησε φάνηκε να είναι τα απορρίμματα και η διαχείρισή τους. Ίσως επειδή 5 χρόνια αδράνειας, γύρισαν την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, οθόνη και εσωτερικός χώρος

Αναφερόμενος ο Ηλίας Παναγιώταρος στις δηλώσεις της Δούρου για τα σκουπίδια σε Φυλή και Γραμματικό είπε χαρακτηριστικά :«Στην Ελλάδα που από το 100% των απορριμμάτων ανακυκλώνεται μόνο το 6% μιλάμε για πλήρη κοροϊδία των ως τώρα Περιφερειακών διοικήσεων».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Θοδωρής Τσέλας, ζήτησε η κοινή συνέντευξη τύπου για την χωματερή να πραγματοποιηθεί στην Φυλή, αλλά και η παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στην διαχείριση των απορριμμάτων, που εγγυώνται μηδενική ταφή απορριμμάτων και οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, και μπορούν να εσνωματωθούν στα αυτοδιοικητικά προγράμματα της Χρυσής Αυγής επικαιροποιώντας τον πρόγραμμα της να υλοποιηθεί σε χώρο στην Φυλή.

Παρουσίασε δε ένα μέρος του προγράμματος μας που μπορείτε να το δείτε εδώ: http://elaygh.com/Perivallon

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο θέμα εξόρυξης βωξίτη στα Μέγαρα για το οποίο η Χρυσή Αυγή έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από τους κατοίκους για την παρέμβασή και την ακύρωση κάθε έργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, οθόνη

Για το θέμα της εγκληματικότητας, δήλωσε πως από την πλευρά της Περιφέρειας θα υιοθετηθούν τα αστυνομικά και πυροσβεστικά τμήματα, ώστε να τους δοθεί οικονομική υποστήριξη, ώστε να επανδρωθούν επαρκώς με στόχο την ακόμα καλύτερη επίδοσή τους.

(Δείτε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή για την Εγκληματικότητα): http://elaygh.com/asfaleia politon

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα το οποίο αφορά τους πολίτες ΑΜΕΑ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την άμεση διαπλάτυνση των πεζοδρομίων για την ασφαλή μετακίνηση τους. (Δείτε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή για την Εγκληματικότητα): http://elaygh.com/pronoia-allileggyi

Οι πεζογέφυρες ήταν άλλο ένα θέμα στη σημερινή συζήτηση αφού έχει ξεκινήσει η κατασκευή 5 εξ αυτών με το τεράστιο κόστος των 2.500.000 ευρώ εκάστη. Η Περιφέρεια έχει επιλέξει συμβατικές κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα αντί για σιδηροκατασκευές που θα μείωναν δραματικά το κόστος, παρέχοντας μεγαλύτερη στιβαρότητα, αντοχή και χρόνο ζωής αλλά και πολύ χαμηλότερο κόστος (750.000 ευρώ για κάθε μία πεζογέφυρα).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Τον λόγο πήρε ο βουλευτής Επικράτειας κ. Χρήστος Παππάς ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως κόμμα εξουσίας. Εμάς δεν μας επιτρέπεται ούτε ηθικά αλλά ούτε και ιδεολογικά να λειτουργήσουμε παλαιοκομματικά τάζοντας διορισμούς. Εμείς το μόνο που μπορούμε να τάξουμε είναι θυσία και Αγώνα. Δεν ψάχνουμε «Κρούεζες». Δουλεύουμε όλοι συλλογικά για το κίνημα. Πρέπει τώρα να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Εθνικισμού. Να αποδείξουμε πως έχουμε πρόγραμμα, θέλουμε αλλά και μπορούμε να το εφαρμόσουμε για το καλό του Τόπου».

Ο Γιώργος Γερμενής εστίασε στο θέμα διάδοσης των Ιδεών μας μέσω του Διαδικτύου αλλά και μέσω της μεθόδου που γιγάντωσε την Χρυσή Αυγή στο παρελθόν. Πόρτα – πόρτα. Κοντά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Με δράσεις, με ενδιαφέρον. Κάθε συναγωνιστής πρέπει να χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να διαδίδει τις θέσεις μας. Δεν υπαναχωρούμε χιλιοστό στις θέσεις μας, εξηγούμε όμως στους Έλληνες και στις Ελληνίδες ποιοι είμαστε και πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που θα μπορέσει αύριο να σώσει την Ελλάδα.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τις εξής προτάσεις:

Θέλουμε να αναδείξουμε όλα τα υπέροχα αρχαιολογικά σημεία της Δυτικής Αττικής που μένουν παραμελημένα.

(Δείτε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή για τον Πολιτισμό): http://elaygh.com/politismos

Να απαλλοτριωθεί το σπίτι του Ήρωα Παύλου Μελά και να γίνει Μουσείο. Να φτιαχτεί Ανδριάντας για τους σύγχρονους Ηρωες, τους σύγχρονους μάρτυρες του Ελληνισμού.

Να καταφέρουμε να φτιαχτεί μνημείο για τους Ηρωες πεσόντες των Ιμίων στο Πεδίον του Αρεως. Οι οικίες επιφανών Ελλήνων να γίνουν Μουσεία.

Η Χρυσή Αυγή ως κίνημα, οι Υποψήφιοι της Περιφέρειας αλλά και η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, διαθέτουν πρόγραμμα βασισμένο πάνω σε όλα τα προβλήματα των πολιτών, άμεσα υλοποιήσιμο, με μοναδικό στόχο να έχουμε τις Πόλεις που όλοι θέλουμε και ακόμα πιο ιδανικά, κάποτε να έχουμε και την Ελλάδα που θέλουμε. Γιατί οι Ελληνες το αξίζουν. Κανείς άλλος ως τώρα δεν το κατάφερε, Εμείς όμως μπορούμε και θέλουμε…

Υ.Γ. Μόνον η Ελληνική Αυγή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό της, βλέποντας τα προβλήματα του Δήμου και της Περιφέρειας από κοντά και όχι από περιγραφές, μπορεί να προτείνει και κυρίως να υλοποιήσει κάθε εξαγγελία της. Γι’αυτό κάναμε – κάνουμε και θα κάνουμε την διαφορά.

Δεν ήμασταν, δεν ήμαστε και δεν θα είμαστε ΠΟΤΕ σαν αυτούς που ξέρετε και σας χτυπάνε την πλάτη προεκλογικά και μετά χάνονται

Μας πολεμούν, γιατί; Γιατί ξέρουν καλά πως όποιος έκλεψε, όποιος έχει κάνει ρεμούλες και λαμογιές με εμάς θα χάσει τον ύπνο του και θα φροντίσουμε και την ελευθερία του…