Η Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Μπουτάρη

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 22:20

Η Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Μπουτάρη

Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη αποτελεί την αυτοδιοικητική παράταξη που υποστηρίζεται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και αυτονόητα διέπεται από την ιδεολογία του εθνικισμού. Με κριτήριο την ιδεολογική μας αφετηρία και το ρόλο που κληθήκαμε να επιτελέσουμε ως δημοτικοί σύμβουλοι συμμετέχουμε στα συμβούλια ψηφίζοντας κατά συνείδηση, επιλογή που μέχρι τώρα μας έχει δικαιώσει στο απόλυτο.

Ως εκ τούτου καλούμε τους κάθε λογής «φίλους» και εχθρούς να πάψουν να ασχολούνται με το τι και γιατί ψηφίζουμε, εφόσον την τελική κρίση για την ορθότητα ή μη των πράξεων μας ως παράταξη συνολικά την έχει ο συμπολίτης. Εάν, λοιπόν, η καταψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης καταλογίζεται ως αρνητική συμπεριφορά απέναντι στις «τιτάνιες» προσπάθειες του δημάρχου να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και την ευημερία αυτής της πόλης, αυτό είναι κάτι που ουδόλως μας αγγίζει, γιατί πολύ απλά σε τίποτα δεν συμμεριζόμαστε τις απόψεις του για τέτοια -ή για άλλα- ζητήματα.

Η πολιτική για εμάς είναι κάτι τελείως ξεχωριστό από την πολιτική στην οποία πιστεύουν οι επικριτές μας. Για εμάς χρέος του δημάρχου είναι να επικεντρώνεται στα πραγματικά προβλήματα της Θεσσαλονίκης και να προβαίνει σε άμεσες ενέργειες για να τα επιλύει και όχι να ασχολείται με άλλες παρατάξεις, οι οποίες με την κριτική τους του «χαλάνε» το όνειρο μέσα στο οποίο εγκλωβισμένος ζει.

Εάν αυτός νομίζει ότι θα αποδράσει από το αδιέξοδο με το να αποσπάσει έστω και μία φορά τη θετική μας ψήφο επί οποιουδήποτε θέματος τότε πλανάται πλάνην οικτράν, παρέα με άλλους που τον υποστηρίζουν και μας προτρέπουν -από ενδιαφέρον τάχα- να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας και να ψηφίζουμε αναλόγως. Τέτοιες «φιλίες» δεν είχαμε και δεν επιθυμούμε να έχουμε και ευχόμαστε τα αισθήματα να είναι αμοιβαία, ώστε να λήξει επιτέλους το θέατρο του «υπερκομματικού» ενδιαφέροντος για «το καλό της πόλης».