Η Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο καταψήφισε τον προϋπολογισμό

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 12:20

Η Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο καταψήφισε τον προϋπολογισμό

Η Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο  στην συνεδρίαση της 18 Δεκεμβρίου  2016 που έγινε στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου καταψήφισε τον προϋπολογισμό.

Ο Συναγωνιστής Τρύφων Μπουγάς παίρνοντας το λόγο ανέφερε χαρακτηριστικά .

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός για το 2018 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βιώσιμος και είναι θέμα χρόνου η καταστρατήγησή του και η υπέρβασή του. Αποτελεί προϊόν  μιας οικονομικής διαχείρισης απόλυτα ενταγμένης  στις μνημονιακές  πολιτικές και δεσμεύσεις οι οποίες διέπουν και την κεντρική διοίκηση, όσον αφορά στην διαχείριση της εθνικής μας οικονομίας.  Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ανεδαφικό και ανεφάρμοστο .

«Κάθε πέρσι και καλύτερα» θα μπορούσε να σχολιάσει οποιοσδήποτε τρίτος αντικειμενικός παρατηρητής , ανατρέχοντας στους αντίστοιχους προϋπολογισμούς των   προηγουμένων ετών . Φέρεται λοιπόν προς συζήτηση και ψήφιση  ένα προϋπολογισμό  μνημονιακής  λογικής , περιοριστικός ,  αντικοινωνικός και αντιαναπτυξιακός και σε κάθε περίπτωση ανεδαφικός και ανεφάρμοστος.

Και αυτό θα φανεί στο αμέσως προσεχές μέλλον και εντός του 2018 , με τις συνεχείς τροποποιήσεις του .

Η Ελληνική Αυγή, όπως είναι σε όλους γνωστό , έχει αποκλειστεί από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου . Ο αποκλεισμός αυτός όμως , τον οποίο επέβαλλαν σε απόλυτη ταύτιση και συμπαιγνία όλες οι υπόλοιπες δημοτικές  παρατάξεις, συνιστά για την παράταξή μας τίτλο τιμής. Ταυτόχρονα , δεν μπορεί να μας στερήσει την δυνατότητα να στηλιτεύσουμε την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τόσο της πλειοψηφούσας παράταξης , όσο και των υπολοίπων παρατάξεων της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, το σύνολο των οποίων είναι προσκολλημένο στις ίδιες αδιέξοδες φιλομνημονιακές πολιτικές που πιστά υπηρετούν οι κομματικοί τους φορείς.

Εμείς οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για το Παλαιό Φάληρο τιμώντας στο έπακρο την εντολή που λάβαμε  από τους πολίτες του Παλαιού Φαλήρου , ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τον προϋπολογισμό