Ελληνική Αυγή: Με το άρτιο πρόγραμμά μας μπορούμε να λύσουμε τα σημαντικά προβλήματα στην Φυλή

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 13:16

Ελληνική Αυγή: Με το άρτιο πρόγραμμά μας μπορούμε να λύσουμε τα σημαντικά προβλήματα στην Φυλή

Μια αναφορά στην παράταξη μας διαβάσαμε από τοπικό site το οποίο και ευχαριστούμε έστω και για την αναφορά.

Όλα όσα έγραψε για εμάς, μόνο θετικά μπορούν να εκληφθούν. Ακόμη κι εκείνα που ορισμένοι γύρω από την πλατεία θεωρούν… «αρνητικά».

Τι λέει μέσες – άκρες αυτή η ανάλυση για το μέχρι τώρα έργο των παρατάξεων;

https://www.cityface.gr/index.php/news/parties-news/item/2623-ekloges-2019-o-elegxos-proodou-ton-paratakseon-sto-dimo-fylis

Πως κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά, προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα της πόλης, αγωνιζόμαστε να είμαστε «καθαροί» άμεμπτοι και ειλικρινείς ως παράταξη, που έχει αποφύγει να εντάξει στις δυνάμεις της όποιον έχει θητεύσει ως Διοίκηση ή αντιπολίτευση στον Δήμο, πως έχουμε μια ενημερωμένη σύγχρονη ιστοσελίδα όπου επικοινωνιακά «¨παίζουμε καλά» αλλά …»υποστηριζόμαστε από την Χρυσή Αυγή». Αναφέρει μάλιστα το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών ως «Ενα εκ των πλέον ακραίων κομμάτων της Ευρώπης, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν ως «κηλίδα» στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας».

Είμαστε καλά οργανωμένοι και ειλικρινείς προς την πόλη ακριβώς γιατί είμαστε Χρυσαυγίτες αγαπητοί φίλοι του cityface.gr.

Αισθανόμαστε την Ευθύνη που φέρουμε τα διάσημα της αυτοδιοικητικής παράταξης των Ελλήνων Εθνικιστών, ασπαζόμαστε την Ιδέα του Εθνικισμού και την εφαρμόζουμε σε όλο το πρόγραμμα μας και γιαυτό ακριβώς, είμαστε «υπόδειγμα αυτοδιοικητικής παράταξης, όπου τα μέλη της καταπιάνονται σχεδόν με όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο».

Έχουμε αποφασίσει να πορευτούμε διαφορετικά από τις άλλες παρατάξεις. Δημιουργούμε ομάδες εργασίας και προτείνουμε. Όποιος δεν έχει διάθεση για εργασία και προσφορά αποπέμπεται από τις τάξεις μας, άλλοτε οικειοθελώς και άλλοτε με διαγραφή.

Αυτό εξασφαλίζει πως όσοι θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο μας, θα έχουν περάσει τα δύσκολα και θα είναι ισχυρή και αξιόπιστη δύναμη, θεματοφύλακας των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών και όχι των δικών τους…

Εξάλλου, το ότι υποστηρίζεται η παράταξη μας από την Χρυσή Αυγή, αυτό αποτελεί εγγύηση πως όλα όσα λέμε, θα υλοποιηθούν γιατί όσοι συμμετέχουμε εδώ, είτε χρυσαυγίτες, είτε από διαφορετικές αφετηρίες συμφωνούμε σε ένα: Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω, αρχίζοντας από τις γειτονιές.

Αν ήμαστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ή όποια άλλη παράταξη, ίσως να βλέπαμε περισσότερα άρθρα μας στις τοπικές ιστοσελίδες (ίσως και περισσότερα χρήματα στην τσέπη μας) – και τότε δεν θα τα βάζαμε με τον τοπικό τύπο – (αλήθεια, μας εντυπωσιάζει η εύκολη αποδοχή της φίμωσης μας), αλλά τότε, δεν θα είμαστε κοντά στον λαό και στις ανάγκες του, γυρίζοντας μέρα νύχτα στις γειτονιές, δεν θα είμαστε αποδοτικοί και χρήσιμοι σε μια πόλη που όπου και αν κοιτάξεις θέλει δουλειά, δουλειά, και πάλι δουλειά…

Εξάλλου ο κόσμος εκεί έξω δεν λέει «Τσέλας που σας χρειάζεται, αλλά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που σας χρειάζεται».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Πρόκειται, ίσως, για την πλέον αδικημένη παράταξη στον Δήμο Φυλής. Αδικημένη, κυρίως από τον εαυτό της: Η στήριξη της Χρυσής Αυγής και η δεδομένη τυφλή υπακοή στην ηγεσία της ακροδεξιάς παράταξης, καπελώνουν -κι ως ένα βαθμό διαγράφουν- ένα σημαντικό έργο που παράγουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για τη Φυλή».

Έχοντας δημιουργήσει ομάδες εργασίας που καλύπτουν λίγο-πολύ όλο το φάσμα των ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα στον Δήμο Φυλής, με συνεχείς παρεμβάσεις και αναρτήσεις, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «Ελληνική Αυγή για τη Φυλή» θα μπορούσε να αποτελεί ένα… υπόδειγμα αυτοδιοικητικής παράταξης, αφού τα μέλη της καταπιάνονται σχεδόν με όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Ο επικεφαλής Θοδωρής Τσέλας έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχετικά γρήγορα μια ομάδα με ομοιογένεια, έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με θέληση για πραγματική βελτίωση των συνθηκών ζωής. Του πιστώνεται η προσπάθεια για προσέλκυση υποψηφίων εκτός του ακροδεξιού φάσματος, αλλά και η αξιοσημείωτη επικοινωνιακή πολιτική.

Τα μέλη της «Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή» κατηγορούν σύσσωμο τον τοπικό Τύπο για μεροληπτικές εις βάρος τους πρακτικές. Ακόμα κι αν αυτό ισχύει, πρόκειται για κάτι που και οι ίδιοι γνώριζαν ότι θα συμβεί και μάλιστα είναι –ως ένα βαθμό- λογικό, αφού πρόκειται για μια παράταξη στο πίσω μέρος της οποίας βρίσκονται τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ενός εκ των πλέον ακραίων κομμάτων της Ευρώπης, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν ως «κηλίδα» στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

Με σύγχρονη ιστοσελίδα, συχνότατες δημοσιεύσεις και ουσιαστικές δράσεις, η εν λόγω παράταξη αποτελεί πιθανώς την πιο άρτια οργανωμένη αυτή τη στιγμή στην περιοχή, γεγονός που στέκεται ως «αντίβαρο» στις ακραίες και πολλές φορές πολωτικές δηλώσεις των μελών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υ.Γ. Βρείτε μας και εδώ https://www.facebook.com/tselasthodoris/