Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός στο γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 14:27

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός στο γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Το γραφείο της Ελληνικής για την Φυλή επισκέφθηκε ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, για να συζητήσει τα θέματα εγκληματικότητας που απασχολούν τον Δήμο Φυλής, και να ενημερωθεί για τις προτάσεις της παράταξής μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Παράλληλα, ενημερώθηκε από τους τομεάρχες για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Φυλής αλλά κυρίως για τις λύσεις που προτείνει η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, ενώ από την ενημέρωση προέκυψαν θέματα που χρήζουν κοινοβουλευτικού ελέγχου και άλλα όπου θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να επιληφθούν άμεσα

Σωτήρης Γκόγκος

 

Ο Σωτήρης Γκόγκος, Aναπληρωτής Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές όπως το Πανόραμα, την Δροσούπολη, την Λίμνη, τον Αϊ Γιάννη, το Ζεφύρι, κλπ από την εγκληματικότητα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ι. Λαγό εκ μέρους του "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΦΥΛΗΣ" για την ερώτηση που κατέθεσε στην αρμόδια υπουργό σχετικά με καταπατημένο από Ρομά οικόπεδο στην περιοχή, η οποία δρομολόγησε εξελίξεις επί του θέματος, τόσο εντός του Δήμου μας όσο και εκτός.

 
Νίκος Προβατάρης
Ο Νίκος Προβατάρης, αναπληρωτής Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, έκανε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην σπουδαιότητα της στατιστικής καταγραφής των περιστατικών εγκληματικότητας προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη δράση αντιμετώπισή της.

Παράλληλα ο Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, Ηλίας Mιχαήλ, παρουσίασε το συνολικό σχέδιο για την Ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο. Δείτε εδώ: https://ayghfylis.blogspot.com/2018/03/blog-post_24.html
Ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις που αναμένεται να δώσουν απάντηση στο πρόβλημα εγκληματικότητας που μαστίζει την τον Δημο μας.
 
Αναστασία Καφετζή
Η Αναστασία Καφετζή, Τομεάρχης Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού, αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν την παιδεία στην περιοχή. Ενώ στηλίτευσε την...εμποροπανήγυρη φοροδιαφυγής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πλατεία Άνω Λιοσίων εν είδει "πολιτιστικών εκδηλώσεων". Παράλληλα κατήγγειλε το γεγονός πως δαπανήθηκε αστρονομικό πόσο (25.000 ευρώ) για την ενοικίαση πλαστικών καθισμάτων για την εν λόγω εκδήλωση.
 
Διαβάστε τις θέσεις μας για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΠΑΙΔΕΙΑ εδώ και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το blog μας γιατί αυτές επικαιροποιούνται  υνεχώς. https://ayghfylis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html
 
Ευρυπίδης Βεδουράς
Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ευριπίδης Βεδουράς, αναφέρθηκε στην μόλυνση του περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φυλής και αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνουμε ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα και εγκληματικές παραλείψεις που επιβαρύνουν το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον. Ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στις συνθήκες εγκατάλειψης που επικρατούν στον ΒΙΟΠΑ Α.Λιοσίων (σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε η παράταξή μας λίγες μέρες πριν, διαβάστε εδώ: 
https://ayghfylis.blogspot.com/2018/05/blog-post_29.html
Εξέφρασε το σχέδιο της παράταξης ώστε να δημιουργηθεί αρχείο εθελοντών στον Δήμο, ώστε οι εθελοντές να εκπαιδεύονται κατάλληλα και να προσφέρουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Οι θέσεις μας για το Περιβάλλον που θέλουμε εdώ: https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_74.html
 
Αλεξία Κατοίκου
Η Τομεάρχης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Αλεξία Κατοίκου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αλληλεγγύης που πρέπει να εφαρμόσουμε στον Δήμο για όσους Δημότες δεν υποστηρίζονται επιδοματικά από το κράτος, ενώ αναφέρθηκε και στις ελλείψεις φροντίδας της τρίτης ηλικίας.
Αναφέρθηκε επίσης στην επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ιατρών στην πόλη, καθώς και στην προβληματική επικοινωνία ενός δήμου με τους δημότες που ταλαιπωρούνται λόγω διασποράς των υπηρεσιών.
 
Τόνισε πως επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο που θα δίνει εργασία στου ανέργους της περιοχής μας, 
υπερτονίζοντας πως με την Ελληνική Αυγή για την Φυλή ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης δεν θα είναι μόνος του.

Ενημέρωσε  στους παρευρισκομένους και τον κ.Λαγό σχετικά με την υπόθεση του ΕΣΔΝΑ, και διεμύνησε προς πάσα κατεύθυνση, πως η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, μόλις αναλάβει τις τύχες του Δήμου μας ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και θα διεκδικήσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από όλους όσους παίζουν με την υγεία των δημοτών, όλους όσους μοιράζουν "με ελαφριά την καρδιά" ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ και αυτοάνοσα νοσήματα στους πολίτες του πολύπαθου Δήμου της Φυλής, ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ και αν είναι αυτοί. https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_45.html
 
Σάκης Γκαϊτατζής
O Τομεάρχης Τεχνικών Έργων, Θανάσης Γκαϊτατζής, μίλησε για τον "δήμαρχο των έργων" για το μεγαλοπρεπές σχέδιο με έργα που ΘΑ ξεκινήσουν με έναν ιδιαίτερο σαρκαστικό τρόπο θυμίζοντας μας τις δυο φορές που έχει εγκαινιαστεί το πάρκο πόλης από τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Σημίτη και την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Μίλησε για την άρνηση του Χ. Παππού να στεγάσει τους μαθητές. Για υποσχέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της "απαλλοτρίωσης" από την προηγούμενη θητεία του κ. Μπουραϊμη. Για την επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν χώροι αθλοπαιδιών, σχολικές αίθουσες, αλλά και πάρκα και δρόμοι στο Πανόραμα, αποχέτευση στην Φυλή, διορθώσεις σε εσφαλμένα έργα σε όλο τον δήμο.
 
Μάτθαίος Βεδουράς
Ο Τομεάρχης για την Καθημερινότητα του Πολίτη  και Ποιότητα Ζωής, Μάνθος Βεδουράς,  παρουσίασε το σχέδιο της παράταξης για την καλύτερη ζωή των πολιτών σε ένα δήμο ασφαλή, καθαρό και πράσινο.
 
Σύντομα, όλες οι λύσεις που προτείνουμε θα αναρτηθούν στο blog μας.
 
Μανώλης Μαθιουδάκης
Ο Τομεάρχης Πρασίνου, Μανώλης Μαθιουδάκης, μίλησε για τις ανάγκες της πόλης σε πράσινο, για την γενναία δενδροφύτευση που δρομολογούμε, για την φυτοαποκατάσταση στην χωματερή, την τεχνική ώστε να  καθαρίσει ο υδροφόρος ορίζοντας, να απολυμανθεί η μολυσμένη περιοχή της χαβούζας της χωματερής και εξήγησε το σύνθημα μας, "Καμιά δικαιολογία για πείνα στον Δήμο μας" που αφορά τους δημοτικούς λαχανόκηπους.
 
Γιάννης Πλατσατούρας
Ο Τομεάρχης διοικητικών υπηρεσιών, Γιάννης Πλατσατούρας, εξήγησε τις νέες ιδέες για την διοίκηση του δήμου Φυλής. 
 
Στην Ελληνική Αυγή θέλουμε ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ τους υπαλλήλους τους οποίους τους θέλουμε εξελισσόμενους. Δεν αρνούμαστε τον έπαινο και την ενθάρρυνση εξέλιξης για τους Δημιουργικούς και Παραγωγικούς Υπαλλήλους, που θα εξυπηρετούν τους πολίτες με ευγένεια και αμεσότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα ανεχθούμε από κανέναν και καμία ολιγωρία. Και τα λέμε τώρα, για να είμαστε μιλημένοι και ξηγημένοι!

Όσοι εμπλεκόμαστε με την εξυπηρέτηση του ανέργου, του αρρώστου, του εργαζόμενου βιοπαλαιστή ή της εργαζόμενης μητέρας ή της νοικοκυράς, ή του δημότη που δαπανά χρόνο για να λύσει το θέμα του, θα πρέπει να είμαστε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. Οτιδήποτε άλλο για εμάς δεν είναι προς συζήτηση!

 

Στόχος μας είναι ένας σύγχρονος Δήμος, που δεν θα υστερεί σε καινοτομίες, ενώ ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων και των αντιστοίχων προγραμμάτων δράσης των υπηρεσιών, θα εναρμονίζονται με τους τακτικούς στόχους του Δήμου συνολικά.

 

Θέλουμε την κατάλληλη οργάνωση των πόρων των υπηρεσιών (ανθρώπινο δυναμικό, τεχνικά μέσα, υποδομές, εσωτερικές διαδικασίες, διαδικασίες λειτουργίας Δήμου κλπ) ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στην αποτελεσματική και αποδοτική υλοποίηση των δραστηριοτήτων τους με αυτές των αντίστοιχων προγραμμάτων δράσης τους.

 
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Φυλή", Θοδωρής Τσέλας, ο οποίος παράλληλα είναι και τομεάρχης για την διαχείριση των απορριμμάτων, τις αναπτυξιακές συνεργασίες και την πάραξη της διαφθοράς, αφού ευχαρίστησε του τομεάρχες για την εντατικότητα της προσπάθειας τους αλλά και το σημαντικό έργο που παράγουν ενάμιση χρόνο ΠΡΙΝ από τις εκλογές, αναφέρθηκε στα σοβαρά θέματα εγκληματικότητας που μαστίζουν την περιοχή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στον Δήμο μας.

Έθεσε το θέμα της ασφάλειας ως  ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας για την παράταξη μας και ένα σημείο που επιμένουμε, ενώ στηλίτευσε την ολιγωρία των δημοτικών αρχών στα τελευταία χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα.

Διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως "Το προβλημα του ελλείμματος ασφαλείας των πολιτών, δεν αντιμετωπίζεται μέσα μέσα από κλειστές πόρτες και πίσω από την ασφάλεια ενός γραφείου.

Αντιμετωπίζεται ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
Εκεί που ο πολίτης ΥΠΟΦΕΡΕΙ.
Εκεί που ο πολίτης ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ και ίσως και την ΖΩΗ ΤΟΥ.
Εκεί που γίνεται το εμπόριο ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Εκεί που βασιλεύει η ΑΝΟΜΙΑ. 
Εκεί υποσχέθηκε πως θα συναντηθεί με εκείνους που επιθυμούν να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ όσους επιμένουν να υποβαθμίζουν την πόλη μας και τα όνειρά μας.

 Ενώ κατέληξε με το σύνθημα που συνοδεύει την προεκλογική καμπάνια της παράταξης: 
 
 "ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...."

Ζήτησε από όλα τα μέλη της παράταξης να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική εγρήγορση και εντατικοποίηση της σκληρής δουλειάς.

Ιδού τα στοιχεία διαφθοράς του δήμου μας: https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_58.html

Διαφθορά που ακόμη καταγράφεται: https://ayghfylis.blogspot.com/2018/05/20000000-2011-2014.html
 
 Y.Γ: Όσοι μας ρωτούν πως θα χρηματοδοτήσουμε όσα εξαγγέλλουμε τους ενημερώνουμε:EMEIΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ, δεν θα υπερτιμολογήσουμε, δεν θα διπλοτιμολογήσουμε, δεν θα ανεχθούμε από ΚΑΝΕΝΑΝ το οτιδήποτε. Αυτά για αρχή...

Πίσω μας έχουμε ανθρώπους που φυλακίστηκαν για τις ιδέες τους και δυο παλικάρια που δολοφονήθηκαν γι'αυτές τις ιδέες:Τον Μάνο Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. 

ΔΕΝ γίνεται να παίξουμε με κάτι που είναι ιερό για εμάς. 

Όσοι επιθυμούν να μας επιλέξουν γιατί έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την διαπλοκή και την διαφθορά, την μίζα και το βόλεμα, θα τους λέγαμε: ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΝΩΜΗ! 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΥΤΑ!

 
Ο Γιάννης Λαγός από την μεριά του, σε μία εκπληκτική ομιλία που είχαμε την χαρά να απολαύσουμε, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον επικεφαλής της παράταξης Θ.Τσέλα για την καλή και οργανωμένη δουλειά που κάνει με τους ανθρώπους του, ζήτησε από όλους ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ τον ανένδοτο αγώνα που ξεκίνησαν ενάντια σε όσους ζητούν να καταστρέψουν την ζωή των παιδιών τους.
 


Προέτρεψε τα μέλη της παράταξης να ΜΗΝ φοβούνται ούτε να σέβονται όσους έκλεψαν, όσους διέφθειραν, όσους κατέστρεψαν τον Δήμο μας, αλλά να σέβονται τους δημότες και τους συναγωνιστές τους. Ζήτησε από όλους να συνεχίσουν την καλή και σκληρή δουλειά που κάνουν.

Τα λόγια του συναγωνιστή Γιάννη Λαγού μας γεμίζουν με υπερηφάνεια  και μας δίνουν ώθηση προκειμένου να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε.... Παράλληλα όμως μας  γεμίζουν με ευθύνη, και αποφασιστικότητα για να αποδείξουμε πως είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών ολόκληρου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών...

Mας παραστέκονται οι διωκόμενοι συναγωνιστές μας, οι διωκόμενοι βουλευτές μας, ο διωκόμενος και ανυποχώρητος Αρχηγός μας, μα πανω απ' όλα ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ: O Γ.Φουντούλης και o Μ. Καπελώνης που μας κοιτούν από ψηλά και βρίσκονται νοερά ανάμεσά μας...