Ο Δημήτριος Τζεμπετζής, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σχολιάζει την κόντρα Τατούλη - Νίκα

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 16:35

Ο Δημήτριος Τζεμπετζής, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σχολιάζει την κόντρα Τατούλη - Νίκα

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται το πολιτικό ήθος των υποψηφίων, που έχουν συνηθίσει για 10ετίες να αρμέγουν την Πελοπόννησο.

Χαρακτηριστική είναι η πολυήμερη κόντρα μέσω δηλώσεων σε ΜΜΕ, των Τατούλη και Νίκα. Ο κ.Νίκας, έχει κατηγορήσει ανοικτά τον κ.Τατούλη για οικογενειοκρατία, με αφορμή την υπόθεση ανάθεσης έργου ύψους 10 εκ. € στην τεχνική εταιρία του αδελφού του!

Τα πυρά ανταπέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου, συνδέοντας ευθέως τον απερχόμενο δήμαρχο Καλαμάτας «με παρακράτος, απειλές και εκβιασμούς». Επίσης έθεσε ερωτήσεις για συμβάσεις απορριμμάτων ύψους 7εκ.€ και απευθείας αναθέσεις, που φέρουν την υπογραφή του κ. Νίκα.

Στο χορό της δύσοσμης αυτής ατμόσφαιρας προστέθηκε και ο υποψήφιος κ.Γόντικας ο οποίος φανερά αποδεχόμενος αυτή την κατάσταση, δήλωσε πως: “Είτε με Νίκα, είτε με Δέδε, είτε με Τατούλη, Τατούληδες θα έχουμε την επομένη των εκλογών”.

Σαν Ελληνική Αυγή, θέλουμε να τονίσουμε προς τον Πελοποννησιακό Λαό, ότι πρέπει επιτέλους να απαλλαχθεί από όλους αυτούς, που ο μόνος λόγος που αρθρώνουν είναι να καταγγέλλει ο ένας τον άλλο για σκάνδαλα και αυταρχικές τακτικές.

Η επόμενη μέρα των εκλογών, μπορεί να είναι καλύτερη. Την ευθύνη για την Πελοπόννησο, μπορούν να έχουν άνθρωποι μη εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα.

Άνθρωποι αγωνιστές και μόνιμος στόχος όλων εκείνων των κομμάτων, που για δεκαετίες λυμαίνονται τον μόχθο των Πελοποννησίων και το μέλλον των παιδιών μας.

Η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο, υπόσχεται έλεγχο κάθε παρελθούσης περιφερειακής διοίκησης και διαφάνεια στο μέλλον.

Για την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»

Δημήτριος Τζεμπετζής, Δικηγόρος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου