Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λάμπρος Φουντούλης στο γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 - 12:11

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λάμπρος Φουντούλης στο γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Το γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή επισκέφτηκε την Παρασκευή 22/6/2018, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και μη δικαιωμένος πατέρας του δολοφονημένου από την αριστερή τρομοκρατία, Γιώργου Φουντούλη, για να ενημερωθεί και να συζητήσει τα διάφορα θέματα που έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη παρουσίας της Ελληνικής Αυγής στην περιοχή της Φυλής. 
 
IMG_20180622_201816
Ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, αναπτύσσει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή.

 
Ο επικεφαλής της παράταξης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές όπως το Πανόραμα, την Δροσούπολη, την Λίμνη, τον Αϊ Γιάννη, το Ζεφύρι, κλπ περιοχές που πλήττονται από την εγκληματικότητα, ενώ ενημέρωσε τον Ευρωβουλευτή για την εξέλιξη της ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ιωάννης Λαγός, στην αρμόδια υπουργό σχετικά με καταπατημένο από Ρομά οικόπεδο στην περιοχή του Πανοράματος, η οποία και δρομολόγησε εξελίξεις τόσο εντός του Δήμου μας όσο και εκτός.
 
Στα θέματα της Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού, αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν την παιδεία στην περιοχή. Διαβάστε τις θέσεις μας για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΠΑΙΔΕΙΑ εδώ και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το blog μας γιατί αυτές επικαιροποιούνται συνεχώς. 
 
Στα θέματα του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής αναφέρθηκε στην μόλυνση του περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φυλής και αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνουμε ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα και εγκληματικές παραλείψεις που επιβαρύνουν το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον. Ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στις συνθήκες εγκατάλειψης που επικρατούν στον ΒΙΟΠΑ Α.Λιοσίων (σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε η παράταξή μας λίγες μέρες πριν, διαβάστε εδώ: 
 
Εξέφρασε το σχέδιο της παράταξης ώστε να δημιουργηθεί αρχείο εθελοντών στον Δήμο και οι εθελοντές να εκπαιδεύονται κατάλληλα και να προσφέρουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Οι θέσεις μας για το Περιβάλλον που θέλουμε εδώ: https://ayghfylis.blogspot.com/2017/12/blog-post_74.html
 
Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα αλληλεγγύης που πρέπει να εφαρμόσουμε στον Δήμο για όσους Δημότες δεν υποστηρίζονται επιδοματικά από το κράτος, ενώ αναφέρθηκε και στις ελλείψεις φροντίδας της τρίτης ηλικίας. Αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ιατρών στην πόλη, καθώς και στην προβληματική επικοινωνία ενός δήμου με τους δημότες που ταλαιπωρούνται λόγω διασποράς των υπηρεσιών.
 
Τόνισε πως επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο που θα δίνει εργασία στου ανέργους της περιοχής μας, 
υπερτονίζοντας πως με την Ελληνική Αυγή για την Φυλή ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης δεν θα είναι μόνος του.
Ενημέρωσε στους παρευρισκομένους σχετικά με την υπόθεση του ΕΣΔΝΑ, την κατάσταση που επικρατεί στην χωματερή μετά και την επίσκεψη εκεί με κλιμάκιο της παράταξης και συνοδεία του επικεφαλής για την Ελληνική Αυγή για την Αττική, και διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση, πως η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, μόλις αναλάβει τις τύχες του Δήμου μας ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όλους όσους διαιωνίζουν το πρόβλημα και θα διεκδικήσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από όλους όσους παίζουν με την υγεία των δημοτών, όλους όσους μοιράζουν "με ελαφριά την καρδιά" ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ και αυτοάνοσα νοσήματα στους πολίτες του πολύπαθου Δήμου της Φυλής, ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ και αν είναι αυτοί. Διαβάστε τις προτάσεις μας για την Πρόνοια και την Αλληλεγγύη: https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_45.html
 
Αναφέρθηκε ακόμη στον "δήμαρχο των έργων" και το μεγαλοπρεπές σχέδιο με έργα που ΘΑ ξεκινήσουν με έναν ιδιαίτερο σαρκαστικό τρόπο θυμίζοντας μας τις δυο φορές που έχει εγκαινιαστεί το πάρκο πόλης από τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Σημίτη και την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
 
Μίλησε για την άρνηση του Χ. Παππού να στεγάσει τους μαθητές. Για υποσχέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της "απαλλοτρίωσης" από την προηγούμενη θητεία του κ. Μπουραϊμη. Για την επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν χώροι αθλοπαιδιών, σχολικές αίθουσες, αλλά και πάρκα και δρόμοι στο Πανόραμα, αποχέτευση στην Φυλή, διορθώσεις σε εσφαλμένα έργα σε όλο τον δήμο.
 
Αναφέρθηκε με έμφαση στην Καθημερινότητα του Πολίτη και Ποιότητα Ζωής, Μάνθος Βεδουράς, παρουσίασε το σχέδιο της παράταξης για την καλύτερη ζωή των πολιτών σε ένα δήμο ασφαλή, καθαρό και πράσινο.
 
Σύντομα, όλες οι λύσεις που προτείνουμε θα αναρτηθούν στο blog μας.
 
Μίλησε για τις ανάγκες της πόλης σε πράσινο, για την γενναία δενδροφύτευση που δρομολογούμε, για την φυτοαποκατάσταση στην χωματερή, την τεχνική ώστε να καθαρίσει ο υδροφόρος ορίζοντας, να απολυμανθεί η μολυσμένη περιοχή της χαβούζας της χωματερής και εξήγησε το σύνθημα μας, "Καμιά δικαιολογία για πείνα στον Δήμο μας" που αφορά τους δημοτικούς λαχανόκηπους.

IMG_20180622_202107
 
Στην συνέχεια εξήγησε τις νέες ιδέες για την διοίκηση του δήμου Φυλής. 
 
Στην Ελληνική Αυγή θέλουμε ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ τους υπαλλήλους τους οποίους τους θέλουμε εξελισσόμενους. Δεν αρνούμαστε τον έπαινο και την ενθάρρυνση εξέλιξης για τους Δημιουργικούς και Παραγωγικούς Υπαλλήλους, που θα εξυπηρετούν τους πολίτες με ευγένεια και αμεσότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα ανεχθούμε από κανέναν και καμία ολιγωρία. Και τα λέμε τώρα, για να είμαστε μιλημένοι και ξηγημένοι!
 
Όσοι εμπλεκόμαστε με την εξυπηρέτηση του ανέργου, του αρρώστου, του εργαζόμενου βιοπαλαιστή ή της εργαζόμενης μητέρας ή της νοικοκυράς, ή του δημότη που δαπανά χρόνο για να λύσει το θέμα του, θα πρέπει να είμαστε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. Οτιδήποτε άλλο για εμάς δεν είναι προς συζήτηση!
 
Στόχος μας είναι ένας σύγχρονος Δήμος, που δεν θα υστερεί σε καινοτομίες, ενώ ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων και των αντιστοίχων προγραμμάτων δράσης των υπηρεσιών, θα εναρμονίζονται με τους τακτικούς στόχους του Δήμου συνολικά.
 
Θέλουμε την κατάλληλη οργάνωση των πόρων των υπηρεσιών (ανθρώπινο δυναμικό, τεχνικά μέσα, υποδομές, εσωτερικές διαδικασίες, διαδικασίες λειτουργίας Δήμου κλπ) ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στην αποτελεσματική και αποδοτική υλοποίηση των δραστηριοτήτων τους με αυτές των αντίστοιχων προγραμμάτων δράσης τους.
 
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Φυλή", Θοδωρής Τσέλας, ο οποίος παράλληλα είναι και τομεάρχης για την διαχείριση των απορριμμάτων, τις αναπτυξιακές συνεργασίες και την πάραξη της διαφθοράς, αφού ευχαρίστησε του τομεάρχες για την εντατικότητα της προσπάθειας τους αλλά και το σημαντικό έργο που παράγουν ενάμιση χρόνο ΠΡΙΝ από τις εκλογές, αναφέρθηκε στα σοβαρά θέματα εγκληματικότητας που μαστίζουν την περιοχή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στον Δήμο μας.
 
Έθεσε το θέμα της ασφάλειας ως ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας για την παράταξη μας και ένα σημείο που επιμένουμε, ενώ στηλίτευσε την ολιγωρία των δημοτικών αρχών στα τελευταία χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα.
 
Διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως "Το προβλημα του ελλείμματος ασφαλείας των πολιτών, δεν αντιμετωπίζεται μέσα μέσα από κλειστές πόρτες και πίσω από την ασφάλεια ενός γραφείου.
 
Αντιμετωπίζεται ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
Εκεί που ο πολίτης ΥΠΟΦΕΡΕΙ.
Εκεί που ο πολίτης ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ και ίσως και την ΖΩΗ ΤΟΥ.
Εκεί που γίνεται το εμπόριο ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Εκεί που βασιλεύει η ΑΝΟΜΙΑ. 
Εκεί υποσχέθηκε πως θα συναντηθεί με εκείνους που επιθυμούν να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ όσους επιμένουν να υποβαθμίζουν την πόλη μας και τα όνειρά μας.
 
Ενώ κατέληξε με το σύνθημα που συνοδεύει την προεκλογική καμπάνια της παράταξης: 
 
"ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...."
Ζήτησε από όλα τα μέλη της παράταξης να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική εγρήγορση και εντατικοποίηση της σκληρής δουλειάς.
 
Δείτε εδώ το συνολικό σχέδιο για την Ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο: https://ayghfylis.blogspot.com/2018/03/blog-post_24.html
 
Y.Γ: Όσοι μας ρωτούν πως θα χρηματοδοτήσουμε όσα εξαγγέλλουμε τους ενημερώνουμε πως: EMEIΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ, δεν θα υπερτιμολογήσουμε, δεν θα διπλοτιμολογήσουμε, δεν θα "νοικιάσουμε 1000 πλαστικές καρέκλες προς 25.000 ευρώ" δεν θα θα ανεχθούμε από ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοράζει ή να νοικιάζει προς χρήση χρεώνοντας το ένα επί 4, δεν θα ανεχθούμε το οτιδήποτε...
Ιδού λοιπόν η πρώτη φάση της χρηματοδότησης.
 
Ιδού τα στοιχεία διαφθοράς του δήμου μας: https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_58.html
Διαφθορά που ακόμη καταγράφεται: https://ayghfylis.blogspot.com/2018/05/20000000-2011-2014.html
 
Όσοι επιθυμούν να μας επιλέξουν γιατί έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την διαιώνιση της διαπλοκής και την διαφθορά, την μίζα και το βόλεμα, θα τους πούμε: ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΝΩΜΗ!
 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΥΤΑ!
Μετά την συζήτηση ο ευρωβουλευτής χαιρέτησε την κάθοδο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 λέγοντας τα εξής: