Παρέμβαση Βασίλη Κολοκοτρώνη, υποψηφίου Αρκαδίας, με την Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο για την ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 12:00

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Είναι κοινό μυστικό ότι μετά τις εθνικές εκλογές, το σχέδιο απαξίωσης και ξεπουλήματος της ΔΕΗ που εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια οι πολιτικάντηδες της διαπλοκής θα ολοκληρωθεί.

Με ένα τρόπο που δυστυχώς δεν θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά των επιχειρηματιών που θα αγοράσουν τη ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί.

Είναι επίσης κοινό μυστικό, ότι οι μεγαλοσυνδικαλιστές και οι κομματικοί στρατοί των μεγάλων κομμάτων που λυμαίνονται τη ΔΕΗ, έχουν φροντίσει να τη βολέψουν με μετατάξεις που θα διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Τί να πει κανείς για τους πολιτικούς απατεώνες που ενώ κρατούσαν ομήρους για πολλά χρόνια τους οκταμηνίτες συμβασιούχους με την υπόσχεση της μονιμοποίησης, ξαφνικά τους δίνουν μια πρωτόγνωρη προεκλογική αύξηση της τάξης των διακοσίων ευρώ για να εξασφαλίσουν την ψήφο τους, ενώ γνωρίζουν ότι μετά τις εκλογές πιθανόν να καταργηθούν τα οκτάμηνα εντελώς στο νέο καθεστώς που θα προκύψει.

-Ποιός ασχολείται με τους εργαζόμενους που απασχολούνται στους εργολάβους της ΔΕΗ οι οποίοι δουλεύουν υπό άθλιες συνθήκες με μισθούς πείνας και χωρίς αυτούς η ΔΕΗ θα είχε καταρρεύσει εδώ και χρόνιαq

-Ποιό είναι το μέλλον που τους επιφυλάσσουν οι πολιτικοίq Θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην αναγκαστική μετανάστευση και την επαιτεία;

-Πού είναι η βιομηχανική ζώνη της Μεγαλόπολης και άλλες δομές που υποτίθεται ότι θα απορροφούσαν μεγάλο ποσοστό αυτών των εργαζόμενων;

Θα σταματήσω εδώ γιατί όλα αυτά τα πολιτικά ψοφίμια που κυβέρνησαν τη Μεγαλόπολη τις τελευταίες δεκαετίες, όσο πιο πολύ τα χτυπάς τόσο περισσότερη μπόχα αναδύουν.

Καλώ όλους τους πατριώτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για εθνική ηγεσία, που συνεπάγεται εθνική ανεξαρτησία και αυτάρκεια στον πολύ σημαντικό τομέα της ενέργειας. Και αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει με το ξεπούλημα σε επενδυτές που μοναδικό τους μέλημα είναι η επιδίωξη του κέρδους.