Συνέντευξη στο ASTRA TV από τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία”, Αρτέμη Καλούτσα

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 16:59

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV του Βόλου έδωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, Αρτέμης Καλούτσας.

Ο Συναγωνιστής έδωσε έμφαση στο πρόγραμμα της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ" στον πρωτογενή τομέα, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και ανέλυσε εκτενώς το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι λόγω της κατάρρευσης των τιμών του αιγοπρόβειου γάλακτος και πρότεινε λύσεις για την κατοχύρωση της φέτας και για την ανάκαμψη των τιμών παραγωγού στο γάλα.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίδοση όχι μόνο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ" αλλά και για την είσοδο του Ηλία Κασιδιάρη στον δεύτερο γύρο στον Δήμο Αθηναίων και για την κατάληψη της τρίτης θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις ευρωεκλογές.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές επισήμανε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εθνικιστικό και όχι ακροδεξιό κόμμα, ότι πολεμά την Ευρώπη των χρηματιστηρίων και των τραπεζών και πως πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών συνεργαζόμενη με άλλα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα.