Τοποθέτηση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” για τις καταστροφές στην Μάνδρα - BINTEO

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 14:05

Στην 22η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής πραγματοποιήθηκε συζήτηση - ενημέρωση σχετικά με τις καταστροφές που σημειώθηκαν εκ νέου στην περιοχή της Μάνδρας συνεπεία της πρόσφατης θεομηνίας.

Τον λόγο εκ μέρους της παράταξης μας έλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος Μουλιανάκης Περικλής ο οποίος ενημέρωσε πως ήδη κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές Παναγιώταρο Ηλία και Κασιδιάρη Ηλία επισκέφθηκε το σημείο της καταστροφής ενώ ταυτόχρονα έχει κατατεθεί και σχετική επερώτηση στο κοινοβούλιο για τους λόγους που καθυστερεί η απόδοση ευθυνών κατά την προανακριτική διαδικασία.

Εν συνεχεία καταδίκασε την κωλυσιεργία της διοικούσας αρχής σχετικά με τα έργα αντιπλημμυρικού σχεδιασμού καθώς και τα μειωμένα αντανακλαστικά της εις ότι αφορά την διαχείριση κρίσεων.

Ακόμα στηλίτευσε πως επί 4 χρόνια αυτοδιοικητικής θητείας της η κυρία Δούρου όχι μόνο δεν έχει ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητες της Αττικής αλλά δεν έχει λάβει καμία πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσει της παθογένειες της περιφέρειας.

Τέλος, ζήτησε να υπάρχει έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το αποθεματικό της περιφέρειας Αττικής υπέρ των πληγέντων καθώς και άμεση έναρξη των εργασιών για αποκατάσταση των ζημιών και αντίστοιχα πρόληψη μελλοντικών καταστροφών.

Η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου έλαμψε δια της προκλητικής απουσίας της!