Κοροϊδία με την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού: Από τα 5 εκατομμύρια μόνο οι 340 χιλιάδες θα έχουν δικαίωμα ψήφου!
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 18:07

Σε μεγάλο φιάσκο και ξεκάθαρη κοροϊδία εξελίσσεται η πολυδιαφημισμένη ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού από τους τόπους διαμονής τους, ενόψει της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη,, μετά από τις συνεννοήσεις που έκανε με τα υπόλοιπα κόμματα του κατεστημένου, για να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα διευκρίνισε ο ΚΝΙΤΗΣ του Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκος, περίπου 407.000 Έλληνες του εξωτερικού έχουν ΑΦΜ στην Ελλάδα (η πρώτη απαραίτητη προϋπόθεση…), αλλά από αυτούς μόνο οι περίπου 340.000 έχουν ενεργή φορολογική δήλωση (η δεύτερη απαραίτητη προϋπόθεση…) και θα μπορούν να ψηφίσουν!

Από τα περίπου 5 εκατομμύρια των Ελλήνων του εξωτερικού, θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόλις οι 340.000!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Σε μεγάλο φιάσκο και ξεκάθαρη κοροϊδία εξελίσσεται η πολυδιαφημισμένη ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού από τους τόπους διαμονής τους, ενόψει

Τι έγινε το αερόστατο που θα σταματούσε τους λαθρομετανάστες;
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 16:42

Ήταν μόνο λίγες ημέρες μετά τις εκλογές όταν απολαύσαμε μέσα στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της Ν.Δ. ένα γραφικό θέαμα, με ένα αερόστατο, που ενοικίασε το Ελληνικό κράτος και πληρώσαμε πανάκριβα, το οποίο δήθεν θα σταματούσε τους λαθρομετανάστες!

Σας θυμίζουμε την σχετική είδηση: 

30.07.2019 Το Λιμενικό Σώμα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την έναρξη της δοκιμαστικής πτήσης που πραγματοποίησε το μήκους 35 μέτρων, δέσμιο αερόστατο θαλάσσιας επιτήρησης είναι εξοπλισμένο με ραντάρ, θερμική κάμερα, σύστημα AIS (Automatic Identification System) και μπορεί να αναπτυχθεί σε ύψος έως 1.000 μ. από το σταθμό βάσης. Το ζέπελιν τέθηκε από σήμερα σε επιχειρησιακή δράση, με σκοπό να επιτηρεί σε 24ωρη βάση τα θαλάσσια σύνορα στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου. Στόχος είναι η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης μεταναστών.”

Φυσικά και δεν σταμάτησε τους λαθρομετανάστες ούτε το αερόστατο, ούτε τα λόγια του αέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ήταν μόνο λίγες ημέρες μετά τις εκλογές όταν απολαύσαμε μέσα στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της Ν.Δ. ένα γραφικό θέαμα,

Θυμάμαι μιαν Αθήνα διαφορετική
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 15:25

Θυμάμαι τέτοια εποχή τις γυναίκες να προχωρούν στη Σταδίου με τα ψηλά τακούνια τους και τα μακριά παλτό τους κρατώντας χρωματιστές νάυλον τσάντες και τη λουστρίνι τσάντα τους περασμένη κομψά στο χέρι.

Ανεβαίνουν τη Σταδίου, στον Προμηθέα για βιβλία κι επιτραπέζια, κατεβαίνουν στον Κατράντζο να ψωνίσουν για το σύζυγο, το γιο, τον αδελφό, στο Λαμπρόπουλο για τις δικές τους μικρές πολυτέλειες, και στο Μινιόν για να χαζέψουν με τα παιδιά τη βιτρίνα με τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά που κινούν πάνω-κάτω τα χέρια τους φτιάχνοντας νυχθημερόν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα που θα μπουν σε λίγες μέρες κάτω από το δέντρο.

Στις βιτρίνες του Μινιόν και του Λαμπρόπουλου στριμώχνουμε τις μύτες μας στο τζάμι για να ρουφήξουμε τη μαγεία των τέλεια εορταστικών διακοσμήσεων. Μετά θα ανεβούμε στον έβδομο για να φωτογραφηθούμε με τον Αη Βασίλη και να μας δώσει από το σακούλι του ένα δώρο.

Μπορεί και σε άλλες πόλεις του κόσμου άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο, την ίδια ώρα με μας. Αλλά για μας, αυτός είναι ο κόσμος μας, η Σταδίου, η Ρόμβης, η Μητροπόλεως. Τα μαγαζιά όπου οι μαμάδες μας κάνουν με ακρίβεια και προσμονή τις αγορές τους. Στο Salon Vert για υφάσματα, για κασμίρια και φόδρες στην Αθηναία, για κουμπιά, πατρόν και μπουτουνιέρες στην Ρόμβης.

Τα στρογγυλεμένα από το χρόνο, απαλά στο άγγιγμα ράφια του Προμηθέα, η μυρωδιά από τα βιβλία στον Αστέρα, κι απέναντι, τα ηλεκτρικά τρενάκια που ταξίδευαν μέσα από χιονισμένα έλατα και γραφικά βαυαρέζικα χωριουδάκια, και που μόνο τ’ αγόρια μπορούσαν να αποκτήσουν. Αυτόν τον κόσμο τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε σαν τον κάλο στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού μας χεριού, σημάδι και απόδειξη της μελετηρής μας σχολικής ζωής.

Μέχρι που κάποιοι, καθώς μεγαλώναμε, καθηγητάδες και γραφειάδες, μας είπαν με ύφος περισπούδαστο πως ο κόσμος που φτιάξαν οι γονείς μας ήταν λέει, αστικός, και γι’ αυτόν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Μας έδειξαν παιδάκια σκελετωμένα στην Αφρική και γέμισαν το μυαλό μας τύψεις για τα παιχνίδια μας, για τις μανάδες μας, για το κυριακάτικο ψητό στο φούρνο με πατάτες. Εκείνοι, ήξεραν, έλεγαν, κάποιον τρόπο καλύτερο, έναν κόσμο όπου όλοι θα μοιράζονταν όλα, όπου όλοι θα ζούσαν αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι.

Εκείνο που δεν μας είπαν ήταν ότι τον κόσμο αυτό θα τον έφτιαχναν ισοπεδώνοντας τον δικό μας, ότι θα έφτιαχναν τον ψευδόκοσμό τους παίζοντας στο χρηματιστήριο τις συντάξεις των γονέων μας, ότι θα πουλούσαν και την μαύρη τους ψυχή για να κερδίσουν αξιώματα, φήμη και χρήμα, και ότι θα μας κοιτούσαν από πάνω με υπεροψία γιατί τάχαμου ήξεραν πως ο κόσμος μας ο αστικός, ο ελληνορθόδοξος, ο τακτοποιημένος δεν θα κρατούσε πολύ, αφού φρόντισαν οι ίδιοι με τη δική μας ένοχη αφέλεια να τον καταστρέψουν.

Κι όμως. Αυτή η Αθήνα, αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι όχι τόσο μακρινές μνήμες είναι η ζωή μας. Οι δρόμοι όπου βαδίζαμε ασφαλείς και χαρούμενοι, οι γειτονιές μας που γυρίζαμε ξημερώματα χωρίς κανείς ποτέ να μας πειράξει, είναι η πατρίδα μας.

Είναι η δουλειά των γονιών μας, είναι το τραύμα του παππού μας το ’40, είναι το αίμα του προπάππου μας το ’21, είναι μια μακριά συστάδα από απελάτες και ραψωδούς, από γεωργούς και πολεμιστές. Είναι οι ατελείωτες ώρες της μάνας μας πάνω στη βελόνα, είναι τα τραχιά χέρια της γιαγιάς μας στον τρύγο, είναι οι ευχή της προγιαγιάς μας να ξεπροβοδίζει τον παππού μας για το μέτωπο, είναι ένα μακρύ χοροστάσι από γυναίκες που μας γέννησαν και μας ανέθρεψαν. Αυτοί έφτιαξαν τις γειτονιές που ζούμε, τα μαγαζιά που ψωνίζουμε, τις ανέσεις που απολαμβάνουμε. Και τίποτα, μα τίποτα από αυτά δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε σε κανέναν λεχρίτη αριστεριστή, σε κανέναν πρεζέμπορο, σε κανέναν μαστροπό, σε κανένα περισπούδαστο ψώνιο, ό,τι χρώμα κι αν έχει το δέρμα του.

Γι’ αυτήν την Αθήνα, γι’ αυτές τις πόλεις, γι’ αυτά τα χωριά, γι’ αυτές τις αναμνήσεις που είναι η ζωή μας και δεν τη χαρίζουμε, δεν την πουλάμε, δεν τη χρωστάμε σε κανέναν τοκογλύφο, σε κανέναν πολιτικάντη, σε κανέναν νταβατζή, Έλληνα ή ξένο.

Γιατί η ζωή μας δεν είναι δική μας να την παραδώσουμε, να τη χαρίσουμε ή να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Είναι η ζωή των προγόνων μας και η ζωή των παιδιών μας. Είναι ο σπόρος της ζήσης μας, ο σπόρος της Φυλής μας. Γι’ αυτή τη ζωή, γι’ αυτές τις πόλεις, γι’ αυτά τα θηκάρια των προγόνων μας θ’ αγωνιστούμε. Και πάνω απ’ όλα, για το παιδί που ζει μέσα μας, αιώνια έφηβοι, αιώνια ελέυθεροι, αιώνια΄Ελληνες. Ζήτω η Νίκη!

Η ΟΧΙΑ

Θυμάμαι τέτοια εποχή τις γυναίκες να προχωρούν στη Σταδίου με τα ψηλά τακούνια τους και τα μακριά παλτό τους κρατώντας

Κυβέρνηση ΝΔ: Οι “Μαυρογιαλούροι” είναι εδώ! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 14:03

Ο “εκσυγχρονιστής” Μητσοτάκης και ένας διορισμός

Άνοιξε πόρτα της βουλής για να’ μπει το ασκέρι
Ν’ ακούσομε οχλοβοή και νέο νταραβέρι.
Άνοιξε πόρτα της Βουλής να μπω και γω με άλλους
Να δω τους νέους βουλευτάς τους νέους παπαγάλους
Και να μπορέσω τη σοφή πολιτική να νιώσω
Και δεξιά κι αριστερά δυο φάσκελα να δώσω
” Γ. Σουρής, 10 Ιανουαρίου 1887

Στο κέντρο των Αθηνών, το οποίο τότε δεν θύμιζε σε τίποτα την σημερινή πόλη, το 1838, σε μία πλατεία εορτάστηκε για πρώτη φορά την 25η Μαρτίου ο εορτασμός της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 και μάλιστα από τότε ονομάστηκε η πλατεία αυτή “Πλατεία 25ης Μαρτίου”. Αργότερα μετά την θέσπιση του Συντάγματος με τις ευλογίες της αγγλικής πρεσβείας και των τότε δανειστών τοκογλύφων της χώρας μας, πήρε το όνομα “Πλατεία δημοκρατίας”. Όμως, την σημερινή της ονομασία, που είναι πλατεία Κλαυθμώνος την πήρε το 1878 και ανάδοχός της ήταν ο αρθρογράφος της “ΕΣΤΙΑΣ” συγγραφέας Δημήτριος Καμπούρογλου, ο οποίος την αποκάλεσε έτσι γιατί σε αυτήν την πλατεία μετά από κάθε κυβερνητική αλλαγή συνεκεντρώνοντο και έκλαιγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί όποτε άλλαζε η κυβέρνηση, απολύοντο!

Φυσικά και οι αλλαγές στα τελευταία χρόνια μετά από κάθε εκλογή δεν είναι τόσο μαζικές και αφορούν μόνο θέσεις διοικητών οργανισμών, αλλά και πολλούς διορισμούς. Αλήθεια, πόσο άλλαξε το ελληνικό κράτος από το 1878 όταν βάπτιζε ο αείμνηστος Δημήτριος Καμπούρογλου την γνωστή πλατεία σε πλατεία Κλαυθμώνος; Από ό,τι φαίνεται δεν άλλαξαν καθόλου… Μέχρι πριν λίγους μήνες είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήλθε στην εξουσία με πύρινες καταγγελίες κατά του παλαιοκομματισμού, αλλά όμως και αυτή τακτοποίησε τα δικά της παιδιά σε θέσεις συμβούλων, κάποιους επίσης στο δημόσιο και βεβαίως στις περίφημες ΜΚΟ, που αποτελούν μία καινοφανή “βιομηχανία” γνήσιο τέκνο της παγκοσμιοποίησης.

“Εάν ξύσεις λίγο τον σοφά, βγαίνει από κάτω ο άθλιος κομματάρχης, οι αιώνιοι Μαυρογιαλούροι με το ρουσφέτι και την ελληνικούρα

Σφοδρές οι καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολιτεύσεως για τους διορισμούς αυτούς, αλλά δεν άργησε η ώρα που έγιναν και αυτοί κυβέρνηση με πάρα πολλές υποσχέσεις για διορισμούς και λοιπές “διευκολύνσεις” σε όσους θα την στήριζαν στις εκλογές. Και δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες ημέρες από την περίφημη υπόθεση του Διοικητού για μία μόνο ημέρα του νοσοκομείου Καρδίτσας Κ. Πατέρα, ο οποίος είχε πολιτευτεί σε τρία τουλάχιστον κόμματα στο παρελθόν και είχε συναντηθεί προσωπικά με τον Μητσοτάκη, στον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα θέσει στην διάθεσή του τον “στρατό” του αρκεί να τον τακτοποιούσε και αυτόν σε μία θέση.

Ιδού ο “εκσυγχρονισμός” των “ευρωπαίων” της Ν.Δ., που εάν ξύσεις λίγο τον σοφά, βγαίνει από κάτω ο άθλιος κομματάρχης, οι αιώνιοι Μαυρογιαλούροι με το ρουσφέτι και την ελληνικούρα όπως χαρακτηριστικά γράφει σε ένα ποίημα του ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς!

Σε όλους αυτούς τους “εκσυγχρονιστές”, που τους πλήρωσε ακριβά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα το πούμε στην συνέχεια, αφιερώνουμε τα λόγια του κομματάρχη τους στις εκλογές σε Τρίκαλα και Καρδίτσα Κ. Πατέρα, λόγια που είπε δημόσια σε τηλεοπτικό σταθμό: «Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με κάλεσαν για να μιλήσουμε, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα ''θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω, αφού θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις’’».

Παναγιώτης Κονδύλης: "Ο πελατειακός χαρακτήρας των νεοελληνικών κομμάτων και η εκποίηση του κράτους"

Δεν μας προκαλεί εντύπωση το απεριόριστο θράσος της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη, ο οποίος λίγες μόνον ημέρες μετά την αποκάλυψη της θλιβερής ιστορίας “Κ. Πατέρα”, αντί να κρυφτεί οργάνωσε και συνέδριο με σύνθημα «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα»… Ποιο μέλλον αλήθεια; Το μέλλον των διορισμών από το παράθυρο και της πολιτικής διαφθοράς και της συναλλαγής; Όμως στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε κατηγορηματικά: “Η Ν.Δ. είναι το μεγαλύτερο, κόμμα που νίκησε τον λαϊκισμό.” Αυτό που δεν μας λένε είναι ότι νίκησε τον “λαϊκισμό”, χρησιμοποιώντας έναν ακόμη μεγαλύτερο λαϊκισμό και υποκρινόμενο με θράσος ότι πολεμά τον λαϊκισμό!

Το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων, το οποίο γεννήθηκε από την Επανάσταση του 1821, ήταν ένα κράτος δυστυχώς με περιορισμένη εθνική κυριαρχία και με την ξενοκρατία πανταχού παρούσα! Με μία ξενοκρατία, η οποία από ένα σημείο και πέρα θέλησε να ελέγχει όχι μόνον την εξωτερική πολιτική του κράτους μας, αλλά και την δομή του και την εσωτερική του λειτουργία σαν εγγύηση ότι θα ακολουθείται η επιθυμητή σε αυτήν εξωτερική πολιτική. Κάνουν λάθος λοιπόν όσοι πιστεύουν ότι είναι ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών μόνο το πελατειακό, κομματικό κράτος και γράφει σχετικά με το μεγάλο και κρίσιμο αυτό για το μέλλον του Έθνους μας ζήτημα, ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: Ο πελατειακός χαρακτήρας των νεοελληνικών κομμάτων και η εκποίηση του κράτους: “Η διόγκωση του κρατικού μηχανισμού εξ αιτίας του κοινοβουλευτικού συστήματος και της καθολικής ψηφοφορίας ήταν αναπόδραστη, γιατί εκείνο που είχαν να προσφέρουν τα κόμματα για την προσέλκυση ή τη συγκράτηση ψηφοφόρων ήσαν οι κρατικές θέσεις, οι οποίες ήσαν τόσο πιο περιζήτητες όσο η καχεξία της οικονομίας και γενικότερα η κοινωνική στενότητα έκαναν τις υπόλοιπες επαγγελματικές διεξόδους λιγοστές και αβέβαιες. Εφ’ όσον το κράτος παρέμενε ο πιο σίγουρος και ανθεκτικός εργοδότης, πρώτο μέλημα του κόμματος ήταν η κατάκτηση και η νομή του κράτους, ειδάλλως θα έχανε την πίστη των οπαδών του στην ικανότητα του να υπερασπίσει τα συμφέροντα τους.” 

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε απέναντί της στις εκλογές και έναν σκληρό παλαιοκομματισμό”

Αδήριτη ανάγκη λοιπόν και της κυβερνήσεως Μητσοτάκη να έχει χαρακτήρα πελατειακό το κράτος υπό την διακυβέρνησή του. Και την ανάγκη αυτή την υπηρέτησε στην προεκλογική περίοδο, στρατολογώντας ψηφοφόρους μοιράζοντας υποσχέσεις για διορισμούς και πάσης φύσεως “ρουσφέτια” για τους αιώνιους νεοέλληνες ψηφοφόρους, οι οποίοι κατά πλειοψηφίαν έτσι λειτουργούν. Δεν θα ξεχάσω τον διάλογό μου με παλαιό πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα είναι απόλυτα ενεργός και έχει σημαντική θέση στο πολιτικό σύστημα, ο οποίος μου είχε πει: “ξέρεις γιατί παίρνετε ψήφους; Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διορισμούς…

Όσοι ζουν στην Ελληνική κοινωνία έχουν πλήρη αντίληψη των υποσχέσεων που δόθηκαν στην προεκλογική περίοδο και οι οποίες είναι δεδομένο ότι οι περισσότερες δεν θα τηρηθούν. Οι εκλογές όμως πέρασαν, η ψήφος έπεσε και αυτό ήταν και το μόνο που τους ενδιέφερε. 

Πέρα, λοιπόν, από την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, πέρα από τον αποκλεισμό τον παράνομο και αντιδημοκρατικό, πέρα από την βρώμικη συκοφαντική εκστρατεία των πληρωμένων ρουφιάνων, που παρίσταναν και παριστάνουν τους “ακροδεξιούς”, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε απέναντί της στις εκλογές και έναν σκληρό παλαιοκομματισμό, που εξαγόρασε ψήφους και συνειδήσεις ανθρώπων, οι οποίοι δυστυχώς δεν κατάλαβαν ποτέ τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Οι τελευταίοι που φταίνε όμως για την εξαγορά όλων αυτών, οι οποίοι τελικά είναι στην πραγματικότητα κακομοίρηδες, οι τελευταίοι που φταίνε είμαστε εμείς, που παραμείναμε ΠΙΣΤΟΙ και θα παραμείνουμε ΠΙΣΤΟΙ μέχρι να τελειώσει αυτό το άθλιο πελατειακό κράτος, που ξεπουλά την Πατρίδα και προσβάλει βάναυσα αυτή την ίδια την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ο “εκσυγχρονιστής” Μητσοτάκης και ένας διορισμός “Άνοιξε πόρτα της βουλής για να’ μπει το ασκέρι Ν’ ακούσομε οχλοβοή και

«O tempora, o mores!» 15.000 αντίτυπα αναρχικού και ανθελληνικού περιοδικού μοιράστηκαν στα σχολεία της Αθήνας
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 12:44

Αυτή είναι η "εθνική παιδεία" που οραματίζεται η νεοφιλελεύθερη Lady Bilderberg, Νίκη Κεραμέως.

15.000 αντίτυπα ενός πανακρίβου 16σέλιδου με ανατρεπτικό και ανθελληνικό περιεχόμενο διένειμαν αναρχοκομμουνιστές σε εκατοντάδες σχολεία της νοτιοανατολικής Αθήνας και Αττικής γενικότερα.

Ποιος τους χρηματοδοτεί και με ποια άδεια έκαναν την συγκεκριμένη διανομή; Γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας για προσηλυτισμό ανηλίκων και διανομή ανθελληνικού περιεχομένου φυλλαδίων σε χώρους σχολείων;

Αυτή είναι η "εθνική παιδεία" που οραματίζεται η νεοφιλελεύθερη Lady Bilderberg, Νίκη Κεραμέως. 15.000 αντίτυπα ενός πανακρίβου 16σέλιδου με

Εθνική προδοσία κάθε παράλειψη σε θέματα εθνικής αμύνης
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 11:30

Διαβάσαμε το παρακάτω δημοσίευμα, το οποίο αφορά την Πολεμικής μας Αεροπορία και σας το παραθέτουμε αυτούσιο:

Με νομοσχέδιο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έθεσε σε… δημόσια διαβούλευση τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16 και την υποστήριξη των MIRAGE-2000/-5 (που δεν πετάνε περισσότερα από 5 αεροσκάφη σε σύνολο 40 και έπρεπε να είχε υπογραφεί πριν από δέκα χρόνια) και της σύμβασης αναβάθμισης των F-16! H δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 29 Νοεμβρίου με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις θεμάτων υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας» σε εφαρμογή σχετικής κοινοτικής οδηγίας.”

Σας ενημερώνουμε ότι η μοίρα της Τανάγρας με τα ΜΙΡΑΖ είναι η μονάδα εκείνη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, η οποία προστατεύει την πόλη των Αθηνών και ότι ο συγκεκριμένος τύπος των Γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών κέρδιζε όλες τις αερομαχίες με τα τουρκικά αεροσκάφη. Δυστυχώς, από όσα μπορούμε να πούμε από όσα γνωρίζουμε, οι παραλήψεις οι εγκληματικές σχετικά με τα ΜΙΡΑΖ έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τον καιρό που κυβέρνηση της χώρας ήταν πριν το μνημόνιο η κυβέρνηση της Ν.Δ. 

Διαβάσαμε το παρακάτω δημοσίευμα, το οποίο αφορά την Πολεμικής μας Αεροπορία και σας το παραθέτουμε αυτούσιο: “Με νομοσχέδιο το

Επίτευγμα κυβέρνησης Μητσοτάκη: 9.660 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα τον Νοέμβριο
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 09:57

Προ ολίγων ημερών η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου είχε δώσει στοιχεία για την λαθρομετανάστευση τον Νοέμβριο, στα τρία νησιά της δικαιοδοσίας της (Λέσβο, Χίο και Σάμο). Ωστόσο, δεν υπήρχε συνολική εικόνα…

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία τον Νοέμβριο με 271 βάρκες αποβιβάστηκαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου –βορείου και νοτίου- και την Αλεξανδρούπολη συνολικά 9.660 «προσφυγάκια». Ήτοι, ο ημερήσιος μέσος όρος ήταν 322 «προσφυγάκια» κι αυτό σ’ έναν χειμωνιάτικο μήνα!

Βέβαια, και πάλι δεν υπάρχει συνολική εικόνα, καθώς τα «προσφυγάκια» που εισβάλλουν καθ’ ομάδες από τον τρύπιο κι αφύλακτο φράχτη του Έβρου δεν καταγράφονται...

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Προ ολίγων ημερών η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου είχε δώσει στοιχεία για την λαθρομετανάστευση τον Νοέμβριο, στα τρία νησιά

Τo ΝΑΤΟ μεταξύ παραλογισμού, παραφροσύνης και αντιφάσεων
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 08:31

Η διήμερη σύνοδος αρχηγών κρατών του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο εξέπεμψε βασικά πολιτικά προβλήματα, πέραν βέβαια των «φιλοφρονήσεων» που αντηλλάγησαν μεταξύ Τραμπ, Μακρόν και Τρυντώ, μεταξύ Μακρόν και Ερντογάν και ούτω καθεξής. Γενικά όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των αρχηγών κρατών η κατάσταση θύμιζε την ασπρόμαυρη ελληνική ταινία με το γνωστό σλόγκαν «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…».

Η Σύνοδος της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου στο Λονδίνο έφερε στο φως την βαθιά πολιτική κρίση που υποβόσκει στους κόλπους της 70-χρονης Συμμαχίας εδώ και πολλά χρόνια. Τουτέστιν αγεφύρωτες διαφωνίες μεταξύ των μελών, διαφορετικές στρατιωτικές αντιλήψεις, συγκρούσεις αναφορικά με την κατανομή βαρών, πρόβλημα εξεύρεσης ενός κοινού εχθρού. Αυτό που είναι σημαντικό και ο αναγνώστης θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη είναι ότι, οι εσωτερικές αντιφάσεις σε αυτό το σιωνιστικό-ιμπεριαλιστικό οικοδόμημα δεν μπορούν πλέον να συγκαλυφθούν όπως συνέβαινε επί εποχής Ψυχρού Πολέμου, τώρα επαναπροσδιορίζονται μαζικά και αυτός ο επαναπροσδιορισμός μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο.

Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί πλέον να αποκρύψει ή να συγκαλύψει τις πολιτικές, νομικές, ηθικές, οικονομικές και εν τέλει τις πνευματικές αντιφάσεις του. Από νομικής άποψης το ΝΑΤΟ μετά το 1990 ενεργεί εκτός των δικών του στόχων, σκοπών και αξιών και κατά παράβαση της ιδρυτικής του συνθήκης. Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος πρέπει να είναι η κατευθυντήρια γραμμή του ΝΑΤΟ παραβιάζεται μονίμως τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας που έγιναν χωρίς την εντολή του ΟΗΕ. Η κατάφωρη περιφρόνηση του Διεθνούς Δικαίου και ειδικότερα του Χάρτη του ΟΗΕ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της υπαρκτής νομικής κρίσης στην Συμμαχία. (Κατά τα άλλα η κυβερνητική νομενκλατούρα της Ελλάδας θέλει να βασιστεί στο Διεθνές Δίκαιο και στην αλληλεγγύη της Συμμαχίας για να επιλύσει τις διαφορές της με την Τουρκία και να αποφύγει την στρατιωτική σύγκρουση).

Στην υποβόσκουσα κρίση στο ΝΑΤΟ υπάρχει και η ηθική παράμετρος. Οι πόλεμοι της Συμμαχίας στην Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία, σε πολλά κράτη της Αφρικής προκάλεσαν καταστροφές, θάνατο εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων, ανείπωτη ταλαιπωρία, χωρίς ποτέ να επιτευχθεί έστω ο προσχηματικός στόχος της Συμμαχίας. Το ΝΑΤΟ ναι μεν νομιμοποίησε αυτούς τους πολέμους με την γνωστή συνταγή της «ελευθερίας», του σεβασμού των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», του τερματισμού εικαζομένων «γενοκτονιών», στην πραγματικότητα όμως οι πολίτες των νατοϊκών χωρών γνωρίζουν (;) ότι όλοι αυτοί οι πόλεμοι έγιναν για να επεκταθεί το ΝΑΤΟ, να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ρωσίας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και να εξασφαλίσει τα παγκόσμια συμφέροντα του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού.

Η πιο καλά κρυμμένη κρίση είναι η πνευματική κρίση του ΝΑΤΟ. Η Συμμαχία λειτουργεί χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας του κόσμου. Ο γενικός γραμματέας Στόλτενμπεργκ θυμίζει περισσότερο σοβιετικούς ηγέτες γαντζωμένους στον θώκο τους, παρά έναν άνθρωπο που μπορεί να αναλύσει αντικειμενικά την υπάρχουσα κατάσταση. Αναμασά συνεχώς τα ίδια, όπως «νέες απειλές», «χρειαζόμαστε νέα και καλύτερα όπλα», «πρέπει να αυξήσουμε τις στρατιωτικές δαπάνες». Η πνευματική κρίση της Συμμαχίας είναι αποτέλεσμα της έλλειψης κοινού ιδεολογικού και στρατιωτικού εχθρού, πλέον ουδείς νοήμων κατηγοριοποιεί την Ρωσία, την Κίνα ή την ιδεολογία του κομμουνισμού ως αντίπαλο. Οι λεγόμενες δυτικές αξίες όπως «ελευθερία», «δημοκρατία» και «ειρήνη» έχουν χάσει πλέον το νόημα τους, έχουν καταντήσει φληναφήματα που ουδείς τα λαμβάνει σοβαρά υπόψη. Με λίγα λόγια η πραγματικότητα έπαψε να έχει σημασία για το ΝΑΤΟ.

Η ισχυρότερη εναπομείνασα πυρηνική συμμαχία του κόσμου είναι ένα σιωνιστικό οικοδόμημα χτισμένο πάνω σε πνευματικά περιττώματα, είναι ένα οχυρό το οποίο φυλάσσεται από αρχηγούς εγκληματικής οργάνωσης, πρόκειται για έναν πολιτικό, νομικό, ηθικό και πνευματικό βόθρο. Η αντίστροφη μέτρηση για την διάλυση του ΝΑΤΟ έχει αρχίσει, μια διάλυση όμως που δεν συμφέρει στον σιωνιστικό ιμπεριαλισμό και μπορεί ως εκ τούτου να οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο.

Γ. Λιναρδής

Η διήμερη σύνοδος αρχηγών κρατών του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο εξέπεμψε βασικά πολιτικά προβλήματα, πέραν βέβαια των «φιλοφρονήσεων» που αντηλλάγησαν μεταξύ

Αντίκτυποι της «Νέας Τάξεως Πραγμάτων»
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 00:03

Από το τερατώδες δίπολο του υλιστικού οικονομικού ντετερμινισμού (το οποίον εμείς οι Εθνικιστές δεν επαύσαμε να καταγγέλουμε και να αποκαλύπτουμε), ο ένας πόλος, ο ανθρωποβόρος μαρξισμός-λενινισμός, ήδη κατέρρευσε, όχι επειδή τον κατετρόπωσαν στην υστάτη ηρωική μάχη οι «αντίπαλοί» του αστοφιλελεύθεροι δυτικοί καπιταλιστές, αλλά διότι διελύθη εκ των ένδον, από την  καταφανή ολοκληρωτική ανεπάρκειά του να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις ζωτικές ανθρώπινες ανάγκες. Και κατέρρευσεν ακαριαίως με ταχύτητα κυριολεκτικώς αστραπιαία, το γκόλεμ του μπολσεβικισμού, το γιγαντιαίο τέρας των πελωρίων εφιαλτικών πυρηνικών οπλοστασίων και των «ειρηνοποιών» αρμάτων μάχης. Εξηφανίσθησαν ως δια μαγείας τα κολχόζ των χρησίμων χαχόλων και οι σοσιαλιστικές ντάτσες του «ανύπαρκτου σοσιαλισμού». Η βαθυτέρα αιτία  Πάντοτε οι ουσιώδεις ανάγκες της ανθρωπίνης κοινωνίας απεδείχθησαν ισχυρότερες του οποιουδήποτε εξοπλισμού και του σκληροτάτου και πλέον ανενδοιάστου απολυταρχισμού.

Όλα τα σημεία της ιστορίας και τα δρώμενα των καιρών καταδεικνύουν ότι η ανεπίστροφος εμπλοκή στην ηράκλειο δυναμική των ανθρωπίνων αναγκών οδηγεί νομοτελειακώς και τον εναπομένοντα έτερο πόλο της οικονομικής τυραννίας, τον φιλελεύθερο – καπιταλιστικό στην κατέρρειψη και στην  καταστροφή. Πολλαπλασιάζεται δίχως φραγή το χαοτικό, παρανοϊκό και φρενήρες, διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα της πλουτοκρατίας, η μέθη του παιγνίου με ανυπόστατες, «πλαστικές» συμβατικές χρηματικές «αξίες», (οι οποίες αίφνης με την δολία ευρηματικότητα της προκλήσεως αιφνιδιαστικού εντυπωσιασμού γεννούν ασπονδύλους «μεγιστάνες» τεραστίου πλούτου και ταλαίπωρες μάζες απαθλιωτικής πενίας). Όντως, αυτή η βορβορώδης κορύφωση εφιαλτικής κομπορρημοσύνης, απανθρωπίας και απρεπείας είναι νομοτελειακώς προδιαγεγραμμένο ότι θα  καταρρεύσει ωσάν ευτελές αθυρμάτιο. Διότι επαναλαμβάνει την ιδία θρασεία ύβρι με εκείνην του μαρξισμού-λενινισμού.

Την μόνη και παρήγοροο ελπίδα για την «Μεγάλη Άνοιξη» τους Έθνους μας αποτελούν οι σφοδρές θύελλες των επερχομένων νέων καιρών. Αυτές δεν  ημπορούν να τις ανθέξουν ούτε οι θεατρικοί ακκισμοί του κάθε χαμαιλεοντίου  και ταλαντούχου «εξευγενισμένου παρτιζάνου» κυρίου Τσίπρα («Αλέξη»), ούτε βεβαίως οι  γραφειοκρατικές  «φλεγματικές» εμμονές του θριαμβεύσαντος «Αντι-Τσίπρα» κυρίου Μητσοτάκη («Κούλη»), που έπεισε το αγανακτισμένο «πόπολο» και κυβερνά τον σηπόμενο τόπο. Οι τυφώνες της Ιστορίας συνθλίβουν και κατακερματίζουν τις σαθρές και ευένδοτες υφές των αθυρμάτων.

Εχει άραγε η τρέχουσα μεταπολιτευτική «ελληνική» κοινωνία τις δυνατότητες ώστε αντιστεκομένη να αντιπαλαίψει την συντετελεσμένη, επί εννέα ολόκληρα έτη, αποδόμηση, φθορά και καταστροφή της κρατικής της υφής  και της ιστορικής της υποστάσεως;

H ανωτέρω κομβική καταληκτική λέξη «καταστροφή», αφορά πλήρως και κυριολεκτικώς στον φθισικό παραγωγικό ιστό της χώρας, στις αναιμικές επιχειρηματικές επενδύσεις, στην διοικητική, ελεγκτική και λειτουργική δομή του κράτους και των θεσμών, σε ότι εμμονικώς τολμούμε να ονομάζουμε εισέτι «κοινωνικό κράτος», καθώς και στις καθημαγμένες συνιστώσες της όποιας υπολειμματικής κοινωνικής μας συνοχής ως Έθνους. Δηλαδή, η φθορά, η ολοκληρωτική εξαφάνιση και διάλυση, η καταστροφή  αντιστοιχούν εν τέλει μονοσημάντως στο δυνητικό «νόημα» που ημπορεί να έχει η συντήρηση του ιδίου του ελληνικού ονόματος, της οργανωμένης ελληνικής  ή «ελληνικής» και απλώς ελληνοφώνου συλλογικότητος.

Ο πολύχρωμος εσμός των μεταπολιτευτικών ταγών της «ελληνικής» πολιτείας, με βάθρο του ένα κολλώδες πλέγμα επιμελέστατα εδραιωμένων ψευδαισθήσεων και ηδονικών αλλά δολίων φαντασιώσεων, αυταπατάται εθελοτυφλών ότι δήθεν κυβερνά την Πατρίδα, στα χρόνια της παρατεινομένης (μνημονιακής και μεταμνημονιακής) επιτροπείας της από τους δανειστές: Ο ολίγιστος της δυναστείας Παπανδρέου, δυσεκφορικός στον λόγο ΓΑΠ, το… αξιοπερίεργο δίδυμο των Σαμαρο-Bενιζέλων (εύρεν η λοπάς το πώμα;), ο αχαρακτήριστος συμπαθής κύριος Φανούριος Kουβέλης (της διαβοήτου «αναλογίας ρουσφετιού»  4-2-1), ο αυτόμολος της Νέας Αριστεράς, «πολυμορφικός» και απείρως «ευπροσάρμοστος» podemos Tσίπρας («Αλέξης») με τον εθνικοπατριώτη Καμμένο και νυν ο … πατριώτης «Νέο»«δημοκράτης» πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (γνωστότερος ευρύτερον ως «Κούλης»).

Φαίνεται προδήλως ως κανών της ανθρωπίνης Iστορίας: Δεν υπάρχει περίπτωση κοινωνίας που ανέκαμψε από τέτοιο σηπενδονώδη παρακμιακό λήθαργο και διαλυτική αποσύνθεση, χωρίς να λειτουργήσει η Νέμεσις. Mόνον στην τρισδύσμοιρη Eλλάδα, επί σαράντα πέντε έτη, με τραγελαφικά και ιδιοπαθή νομικά… απόβλητα (όπως η από πολλού υπερεκχειλίσασα εκλεκτική βουλευτική ασυλία, καθώς και οι νομοθετημένες απαλλαγές από την ευθύνη, υπουργών και πρωθυπουργών για κατάφωρα αντεθνικά και αντικοινωνικά εγκλήματα) αποκρύπτουμε διαρκώς ακόμη και την ανενδοίαστο και πολυέλικτο διαπλοκή της πολιτικής, εξικνουμένη έως και τον ποινικό υπόκοσμο.

Ανώνυμοι ή επώνυμοι οι οποίοι εγκλημάτησαν, (κατ’ εξακολούθησιν και βεβαίως ουδέποτε «εν βρασμώ»), διατηρούν κομβικές και κεντρικές θέσεις στον έστορα του ελληνοφώνου πολιτικού συστήματος. Αυτοί οι ουτιδανοί ρολίστες μεταλλαγμένοι σε πρωταγωνιστές της πολιτικής μας φαρσοκωμωδίας, προκαλούν ανενδοίαστοι με τις θρασύτατες δημόσιες εμφανίσεις και παραστάσεις τους, επιδεικνύοντες αχαλίνωτο ιταμότητα, επιπλήττοντες σφόδρα και ενίοτε απειλούντες τον οχλοποιηθέντα ελληνικό λαό, ο οποίος  δεν έχει το σθένος να διακόψει το ηδονικό τους συμπόσιο.

Υφίσταται μια αδιαμφισβήτητη και προφανής απόδειξη της εγκληματικής διαφθοράς, της  πρωτοφανούς ανικανότητος και της εγγενούς μικρονοίας των κυβερνήσεων του μεταπολιτευτικού χυδαίου μικροκομματισμού, από το 1974 έως σήμερα: Oλα ανεξαιρέτως τα ουσιώδη προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού κράτους παραμένουν χρονίως άλυτα και μεταβάλλονται μόνον επί τα χείρω. Oλα ανεξαιρέτως: Η εθνική άμυνα, η ασφάλεια και η προστασία του πολίτη, η απονομή της δικαιοσύνης, το σωφρονιστικόν σύστημα, ο εκσυγχρονισμός της Δημοσίας  Διοικήσεως, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το εξόχως βαρύνον ζήτημα της Παιδείας, το Σύστημα Υγείας, η οργάνωση, υποστήριξη  και προώθηση της εθνικής γεωργικής παραγωγής, της αλιείας και της κτηνοτροφίας.

Φαίνεται όντως ατέρμων ο καταθλιπτικός κατάλογος των εθνικών κεφαλαιωδών προβλημάτων τα οποία επεκτείνονται ερπυστικώς, επιπλεκόμενα, φλεγμαίνοντα επωδύνως και δυσώδη επί τεσσεράμισι δεκαετίες: Ο πολυδιαφημισμένος συνδικαλισμός, αντί να λειτουργεί ως «σύνδικος» - υπερασπιστής των εργασιακών κοινοτήτων, κατήντησε μια πάντοτε πυορροούσα κοινωνική πληγή, οιονεί αυτοτροφοδοτουμένη από μιαν εργατική νομενκλατούρα προνομιούχων «εργατοπατέρων». Η αδιστάκτως σοβούσα καταλήστευση του κοινωνικού χρήματος, του εργασιακού πλούτου της Λαϊκής Κοινότητος,  από επωνύμους ή και ανωνύμους (όπισθεν εταιρικών προπετασμάτων), εργολάβους και προμηθευτές του δημοσίου κατήντησε αυτονόητος και συναινετικώς αποδεκτή «μαγκιά». Ομοίας ποιότητος αυτονόητος «μαγκιά» είναι τα ανακύψαντα αμέτρητα φροντιστήρια  μέσης «εκπαιδεύσεως»(;), τα οποία εγκετεστάθησαν ως ανάγκη ζωής των μαθητών και των οικογενειών τους, υποκαθιστώντα τα σχολεία στο κύριον έργον τους, με την «ενεργό ανοχή» της πασχούσης από ανίατο «αριστερά ημιπληγία» Ο«Λ»ΜΕ.

Όμως, όπως κατεφάνη δια της λυδίας λίθου των τελευταίων εθνικών εκλογών, στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι ψηφοφόροι συμπατριώτες μας συνεχίζουν αμετανόητοι να ψηφίζουν (με απίστευτη παράφορο ανεκτικότητα και λογικώς ανερμήνευτη μεγαλοψυχία, δίκην πειθηνίων υποζυγίων εθισμένων στις ταλαιπωρίες), κόμματα και πρόσωπα που φέρουν προφανεστάτη και ακεραία την ευθύνη για τον βασανισμό μας, την καταστροφή της μίας, ανεπαναλήπτου και μοναδικής ζωής μας ως θνητών ανθρωπίνων όντων.

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την φρούδα και ανερμάτιστη «Μεταπολίτευση», οι Έλληνες πολίτες με ιδιάζουσα μαζοχιστική υπομονή, συνεχίζουν… ακάματοι να ανέχονται στο πολιτικό προσκήνιο καταφανώς ψευδολόγα κόμματα, άθλιες κοινωνικές πρακτικές και χυδαίες εξουσιαστικές νοοτροπίες ελεεινής θρασύτητος, οι οποιες οδήγησαν στην πορεία πρωτογνωρου εξευτελισμού και συνθλιπτικής απογνώσεως του Λαού μας.

Οι ομοεθνείς μας ηνέχθησαν αγογγύστως τις συγχυτικές υποσχέσεις των αμετροεπών «Σαμαρο-Bενιζέλων». Με μιαν εντυπωσιακή πολιτική ναρκοληψία ηνέχθησαν τον «Αλέξη» - «Αρη» με τον Καμμένο – «Ζέρβα», τον «Κούλη» και τους κολχόζνικους του Περισσού, την συμπαθή Κα Φώφη αλλά και τον ανυπέρβλητο πανακειέμπορα της φαλάκρας Βελόπουλο, να διαγκωνίζονται «μπουρδολογούντες» ανερυθρίαστοι, με ρητορείες για πατριωτικές επανορθώσεις/«μερεμέτια» και διαχειριστικές οικονομικοκοινωνικές «βελτιώσεις». Προφανώς τα μεταπολιτευτικά καθεστωτικά κόμματα της Δεξιάς και της Αριστεράς ουδέποτε διενοήθησαν να ανζητήσουν, συνθέσουν και καταθέσουν ουσιώδεις και τολμηρές προτάσεις αληθών μεταρρυθμιστικών τομών του πολιτικού και κοινωνικού εθνικού βίου. Δίχως καν την αναγκαία λεκτική τόλμη και χωρίς τον απαιτούμενο εκτενή και βαθύ επιτελικό σχεδιασμό περί της αναγκαίας ριζικής και αξιοκρατικής αναδιαρθρώσεως του δημοσίου βίου, εν όψει του κινδύνου αφανισμού του Ελληνισμού και της Πατρίδος.

Προφανώς η παραίσθη του Καθεστώτος ότι υπεραρκεί η συστηματική εξαπάτηση του μεθοδικώς οχλοποιουμένου Λαού με τα πομπώδη και άοριστα κυβερνητικά «μερεμέτια», αλλά περιττεύει ολοσχερώς η παντοειδής τόλμη των απαιτουμένων βαθεών μεταρρυθμιστικών πολιτικοκοινωνικών τομών, εξυπηρέτησεν προδήλως και πρωτίστως τους δολίους φυσικούς αυτουργούς των πολυεπιπέδων εγκλημάτων που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Όλον εκείνο τον εσμό των επωνύμων αυτουργών και τους συρφετούς των ανωνύμων βαλέδων τους, που εξύφαναν το εθνοκτόνο πλέγμα του ασυδότου πελατειακού κράτους, τους σχεδιαστές και εφαρμογείς του πλειστάκις επιταθέντος εξωφρενικού υπερδανεισμού, τους δράστες της απροκαλύπτου πολιτικής υποστηρίξεως και εν τέλει «προστασίας» εντοπισθέντων και καταγεγραμμένων μεγαλο-φοροφυγάδων καθώς και κοινών λωποδυτών του δημοσίου χρήματος (προμηθευτών και εργολάβων). Έτσι εφθάσαμε έως εδώ, στην  τυραννία της γενικευμένης αναξιοκρατίας.

Aυτή την καταστροφική καθεστωτική παραίσθηση μας την μετέδωσαν και την καλλιέργησαν με ιδιοτελεστάτη δολιότητα και μοχθηρά πανουργία τα κόμματα – απόβλητα. Αυτή η εθνική και κοινωνική φαγέδαινα. Mας «μοσχοπούλησαν» την εκμαυλισμένη και εκφυλισμένη (και εν τέλει αμερικανοκρατουμένη) Eυρώπη, ωσαν την θεόσταλτο και αναγκαστική «αγαθή χείρα» - σαρδηνιστί «bonamanu», τον  «μπουναμά», για να εξαγοράζουν την… αγοραία ψήφο μας.

Το κόμμα του … «μεγάλου εθνάρχη» Καραμανλή ακόμη αυτοκολακεύεται και ασχημονεί κομπορρήμον, επειδή αυτό μας «εισήγαγε» στην Eυρωπαϊκή Eνωση, (με παράφρονα βιασύνη και εξαιρετική προχειρότητα). Το κόμμα του … πράσινου ήλιου, (γνωστό πλέον και ως  Κλεφτο – ΠΑΣΟΚ) επιζητούν εμμόνως την ψήφο, διεφήμισε επανειλημμένως τις μηχανευθείσες πλαστογραφίες του ως  κυβερνητικού τότε χαλκείου (με την απαξιωτικώς αποκληθείσα «ελληνική στατιστική» - «greek Statistics»), ώστε να μας εμβάλει στο «club των ισχυρών» της Eυρώπης,  στο … σωτήριο και θεόπεμπτο «ευρώ». Επίσης οι ρεφορμιστές, «light – μπολσεβίκοι» της Νέας Αριστεράς του «Αλέξη» εδήλωσαν την… πρόθυμο συναρμογή τους με την Ευρωπαϊκή Ένωση (την οποίαν άλλοτε και ενίοτε νυν, κατήγγειλαν … κοάζοντες «επαναστατικούς» αφορισμούς).

Βεβαίως τις απαραίτητες θεσμικές και λειτουργικές τομές, τις ουσιώδεις έμπρακτες μεταρρυθμίσεις και αναγκαστικές προσαρμογές τις οποίες απαιτούσε η συμμετοχή μας στην λεγομένη «κοινή ευρωπαϊκή πορεία», ουδεμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση ετόλμησε. Όχι βεβαίως από πατριωτισμό ή αντιπλουτοκρατική θεώρηση. Απλώς για «αναγκαστικούς» τάχα λόγους, «επιβιωτικούς» και τελικώς «απολίτικους»,  εξήσκησαν όλες τους ταυτόσημο, πανομοιότυπο, ξενόδουλο και δουλοπρεπή πολιτική, με μοναδικό τους ουσιώδη στόχο την οικοδόμηση, παγίωση και συντήρηση του μεταοθωμανικού, πελατειακού, κομματικού τους κράτους. Συνεπώς πράττουσες λοιπόν, διοχέτευσαν τους πακτωλούς των διαβοήτων ευρωπαϊκών «προγραμμάτων σύγκλισης» στα εκχειλίζοντα θυλάκια  των σικαρίων τους του ποινικού υπόκοσμου.

Παρά ταύτα, και στις πρόσφατες εκλογές, οι πολίτες με την άστοχη ψήφο τους επέτρεψαν στους όντως φυσικούς αυτουργούς της καταστροφής της Πατρίδος μας και επιμελείς φθορείς της ζωής μας να επαγγέλλονται αλογόκριτοι και ανεύθυνοι τερατώδη ψεύδη. Όχι μόνον τους επέτρεψαν, αλλά και τους υπεστήριξαν, οπότε  συνεχίζουν αχαλίνωτοι να υπόσχονται αφειδώς, δίχος ρανίδα εντιμότητος και αξιοπιστίας. [Ομιλούμε, εν δικαίω, για την ανυπέρβλητο ανεντιμότητα κομμάτων και προσώπων των οποίων πρώτο μέλημα, σε κυβέρνηση «Εθνικής(;) σωτηρίας(;)», υπήρξεν η αναλογική κατανομή (4-2-1) των «ρουσφετιών»  στο ρωμαίικο «δοβλέτι» !].

«Τι μέλλει γενέσθαι» λοιπόν με την εθνική και κοινωνική μας κατάπτωση, καθώς η  ολίσθηση του Ελληνισμού στην μεταπολιτευτική «τσουλήθρα» βαίνει ολοέν επιταχυνομένη; Η Εθνικιστική Κοσμοθεωρία  ερείδεται στην Βελτιοδοξία και συνεπώς  δεν αποδέχεται απαισιόδοξες προσεγγίσεις. Επίσης όμως εν προκειμένω, δεν χωρεί καμμία αισιοδοξία.

Κατά το παρελθόν η καθολικώς γενικευμένη απελπισία και η δικαία οργή των πολιτών εγκυμονούσε τάχιστα μιαν επαναστατική νομοτελειακή έκρηξη εντός μιας νοσούσης Πολιτείας. Σήμερον, στο ατομοκεντρικό, ελληνόφωνο ξενόδουλο «προτεκτοράτο», οι κοινωνικές εκρήξεις αποκλείονται εκ προοιμίου. Φαίνεται πως η σοβούσα γενικευμένη απελπισία οδηγεί το Έθνος μας μάλλον στην συλλογική παράλυση (πλην «δυστυχών» εξαιρέσων), στην υποταγή, στην ιστορική εξαφάνιση και στην λήθη.

Αθανάσιος Κωνσταντίνου

Από το τερατώδες δίπολο του υλιστικού οικονομικού ντετερμινισμού (το οποίον εμείς οι Εθνικιστές δεν επαύσαμε να καταγγέλουμε και να αποκαλύπτουμε),

Πολλοί “εθνικιστές” και λοιπές “πατριωτικές” δυνάμεις συμφωνούν με τον Πρόεδρο του ΚΙΣ: Θετικό που η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής!
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 22:48

Ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας Δ. Σαλτιέλ δήλωσε ευρισκόμενος στην Γερμανία στην Deutsche Welle:

«Οπωσδήποτε είναι θετικό ότι ο βασικός πολιτικός φορέας του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή, έμεινε εκτός Βουλής. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οπωσδήποτε συρρίκνωση της αντισημιτικής ιδεολογίας. Επικαλούμενος σχετική έρευνα ο Δ. Σαλτιέλ κάνει λόγο για ένα ποσοστό 20% των Ελλήνων που έχουν μια συγκροτημένη αντισημιτική αντίληψη.

Το τελευταίο διάστημα η διάδοση αυτής της ιδεολογίας παίρνει μέσω του διαδικτύου ανησυχητικές διαστάσεις: «Γράφει ο ένας, απαντά ο άλλος, το κοινοποιεί κάπου άλλου. Κατά αυτό τον τρόπο μια κουβέντα κάποιου ακροδεξιού πολλαπλασιάζεται και γίνεται δεδομένο. Συγκροτούνται έτσι ομάδες που δεν είναι δεξιές, κεντρώες κτλ αλλά που ενώνονται γύρω από τον αντισημιτισμό. Αυτό είναι τραγικό».

Όπως γνωρίζετε με τον πρόεδρο του ΚΙΣ συμφωνούν απόλυτα και πολλοί αλητήριοι, οι οποίοι έχουν φορέσει την μουτσούνα του πατριώτη και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς παριστάνουν και τους εθνικιστές! Χαίρονται και αυτοί, που η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής και αυτό δείχνει όχι μόνον την εμπάθειά τους που είναι δεδομένη, αλλά και ποια συμφέροντα στην πραγματικότητα υπηρετούν.

Ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας Δ. Σαλτιέλ δήλωσε ευρισκόμενος στην Γερμανία στην Deutsche Welle: «Οπωσδήποτε είναι θετικό

“Νόμος και τάξη” επί κυβέρνησης Μητσοτάκη: Καίνε πάλι τα Εξάρχεια οι μπαχαλάκηδες
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 21:34

Η ΝΔ δεν υποσχέθηκε ότι θα επιβάλλει τον νόμο και την τάξη στο κέντρο των Αθηνών; Ιδού τα αποτελέσματα!

Άγρια επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα εξακολουθούν να σημειώνονται στα Εξάρχεια μετά την πορεία αναρχικών για την "επέτειο Γρηγορόπουλου".

Μπαχαλάκηδες πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στις οδούς Μαυρομιχάλη, Σολωμού και Στουρνάρη ενώ στην πλατεία έχουν σπάσει μάρμαρα τα οποία πετούν εναντίον αστυνομικών.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία στην Σπύρου Τρικούπη ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότωφ και άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ.

Δυστυχώς η νύχτα αναμένεται μακρά...

-

Η ΝΔ δεν υποσχέθηκε ότι θα επιβάλλει τον νόμο και την τάξη στο κέντρο των Αθηνών; Ιδού τα αποτελέσματα!

Αστυνομικός του Χρυσοχοΐδη έκαψε την Ελληνική Σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»! ΒΙΝΤΕΟ
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 20:40

Το ζήσαμε κι αυτό με... πατριωτική κυβέρνηση ΝΔ: Συνέβη στα Πατήσια, όπου Έλληνας αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία! Με την κίνηση αυτή ο δράστης υποστήριξε πως ήθελε να στείλει «μήνυμα στην ακροδεξιά».

Οι συνάδελφοί του αστυνομικοί εκλήθησαν στα Πατήσια κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου διεξαγόταν πανηγύρι για «περιστατικό ατόμου που έκαψε την ελληνική σημαία». Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην οδό Αγίας Λαύρας.

Όπως αποδείχθηκε το άτομο αυτό ήταν… συνάδελφός τους! Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο, ενώ διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι έκαψε τη σημαία για να εκδικηθεί την ακροδεξιά και να στείλει μήνυμα. Με την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς και τον Βαρβιτσιώτη να θεωρεί "αναφαίρετο δικαίωμα" την βεβήλωση του Εθνικού μας συμβόλου, έπρεπε να περιμένουμε ότι θα συμβεί κι αυτό!

Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Το ζήσαμε κι αυτό με... πατριωτική κυβέρνηση ΝΔ: Συνέβη στα Πατήσια, όπου Έλληνας αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία! Με την

Οι “πατριώτες” και ο Βελόπουλος, προεκλογικά και τώρα! Θυμήθηκαν επιτέλους ποιος είναι…
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 19:29

Στην προεκλογική περίοδο όλοι οι “καλοί πατριώτες” έλεγαν τα καλύτερα για τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο σκοπός τους προφανής: Να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή και όσους ψήφους δεν μπορέσουν να τους πάνε στην Νέα Δημοκρατία, που ήταν και είναι αυτός που τους πληρώνει, να τους οδηγήσουν στον Κυριάκο Βελόπουλο, που έχει δώσει υποσχέσεις και είναι απόλυτα δεσμευμένος ότι θα στηρίξει σε κάθε δυσκολία την Νέα Δημοκρατία και θα είναι στο πλευρό της στην όποια προσπάθεια κάνει για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Υπέρ του Βελόπουλου λοιπόν, πολλοί “πατριώτες” πριν τις εκλογές, αλλά κάποιοι από αυτούς θυμήθηκαν ποιος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά τις εκλογές! Τι σημασία έχει όμως το να γράφουν και να λένε τα όσα λένε μετά τις εκλογές, αφού η ψήφος έπεσε και αυτοί εκτέλεσαν με συνέπεια την αποστολή τους, να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή; Καμία βεβαίως. 

Έτσι λοιπόν, μετά τις εκλογές θυμήθηκαν την καταδίκη του Βελόπουλου για υπεξαίρεση, τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε βγάλει σε περίοδο κρίσεως στο εξωτερικό, θυμήθηκαν τις σχέσεις του με γνωστό τοκογλύφο της Θεσσαλονίκης και βεβαίως ότι οι κηραλοιφές που πουλάει είναι μια μεγάλη απάτη και τίποτε άλλο!

Σε όσους έχει απομείνει κρίση και λογική επιτέλους ας σκεφτούν και ας καταλάβουν ότι όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, που πριν τις εκλογές πρόβαλαν και διαφήμιζαν τον Βελόπουλο και τώρα τον καταγγέλλουν, δεν είναι μόνο έτσι απλά αναξιόπιστοι, αλλά στυγνοί πολιτικοί απατεώνες που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια.

Στην προεκλογική περίοδο όλοι οι “καλοί πατριώτες” έλεγαν τα καλύτερα για τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο σκοπός τους προφανής: Να κόψουν

6 Δεκεμβρίου 1944: Σαν σήμερα αρχίζει η μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 17:56

Μιλώντας για την μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι πρόκειται περί αληθινής επο­ποιίας, η οποία φωτίζει την Νεοελληνική Ιστορία και αποκρύπτεται συστηματικά έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην γνωρίσουν ποτέ τι συνέβη ετούτες τις τόσο δύσκολες για τους μαχητές ημέρες. Συγ­χρόνως, η μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, έχει ιδιάζουσα σημασία για την ιστορία εκ του γεγονότος ότι, χάρις στην ηρωική αυτή αντίσταση, σώθηκε το ελεύθερο τμήμα της πρω­τεύουσας του Ελληνικού Κράτους και επομένως το ίδιο το Ελληνικό Κράτος από την κυριαρ­χία του κομμουνισμού.

Το Σύνταγμα Χωροφυλακής το οποίον από στεγαζόταν στο κτιριακό συγκρότημα του άλλοτε Στρατιωτικού Νοσοκομείου Μακρυγιάννη και ως εκ τούτου γνωστόν ήδη από την πολεμική περίοδο ως «Σύνταγμα Μακρυγιάννη», περιελάμβανε στους κόλπους του πολλούς από τους γενναιότερους και ικανότερους αξιωματικούς και οπλίτες του Σώματος, οι οποίοι είχαν ήδη, κατά την διάρκεια της κατοχής, ριφθεί σε σκληρούς αγώνες κατά του κατακτητού και κατά του εαμοελασιτισμού. Τα δύο κύρια οχυρά αμύνης του ελεύθερου κέντρου της πρωτεύουσας ήταν από την  πλευρά της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας η Σχολή Χωροφυλακής και από εκείνη της λεωφόρου Συγγρού το Σύνταγμα Μακρυγιάννη.

Αλλά ενώ πλη­σίον της Σχολής Χωροφυλακής υπήρχαν τμήματα της Ταξιαρχίας Ρίμινι, το  Σύνταγμα Μακρυγιάννη έφρασσε την κύ­ρια είσοδο προς το κέντρο των Αθηνών σχεδόν μόνο και απομονωμένο. Η στρατηγική σημασία του ήταν μεγάλη. Το Σύνταγμα Μακρυγιάννη ήταν το μόνο σοβαρό εμπόδιο για τα ελασιτικά στίφη, για να εξορμήσουν από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και τους Κήπους του Ζαππείου προς την πλατεία Συντάγματος, που απείχε μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα και η κατάληψη της οποίας θα σήμαινε κατάλυση των κυβερνητικών εξουσιών και τη νίκη τους. Άλλωστε, αυτή την εξόρμηση προς το κέντρο περίμεναν εναγωνίως οι εαμικές ορδές του Νέου Κό­σμου, της Γαργαρέττας και της Πλάκας, οι οποίες θα παρέδιδαν τα πάντα στη λεηλασία και την καταστροφή.

Οι κομμουνιστές γνώριζαν καλά ότι το κυριότερο φράγμα της προελάσεώς τους προς το κέντρο και της καθολικής κυριαρχίας τους επί της πρωτεύουσας ήταν το Σύνταγμα Μακρυγιάννη. Για να το εκπορθήσουν κατέστρωσαν στρατηγικά σχέδια οι καλύτεροι στρατιωτικοί του σύμβουλοι. Η ηγεσία των κομμουνιστών διέθεσε για τον σκοπό αυτό τρία συντάγμα­τα Πεζικού του ΕΛΑΣ, ενισχυμένα και από εφεδρικές δυνάμεις του ΕΑΜ, συνολικού αριθμού 5.000 ανδρών, άρτια εξοπλισμένων με τουφέκια, αυτόματα, μυδράλια, βαρέους όλμους, αντιαρματικά πυροβόλα, χειροβομβίδες, δεσμίδες δυναμίτιδας και άφθονα πυρομαχικά. Στα ΒΔ υψώματα του Α’  Νεκροταφείου είχαν στηθεί ισχυρά πυροβόλα, εντός της ακτίνας βολής των οποίων ήταν το συγ­κρότημα Μακρυγιάννη. Έναντι των ισχυροτάτων αυτών πολεμικών δυνά­μεων και μέσων του εχθρού, το Σύνταγμα Μακρυγιάννη διέθετε 88 αξιωματικούς της Χωροφυλακής και 429 οπλίτες με ελλιπή εξοπλισμό.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Μιλώντας για την μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι πρόκειται περί αληθινής επο­ποιίας, η οποία φωτίζει

Τραγική αποτυχία Μητσοτάκη σε λαθρομετανάστευση & τουρκική απειλή - Τα ΜΜΕ, όμως, τον… αποθεώνουν!
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 16:38

Πέντε μήνες συμπληρώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτε, αλλά συνεχίζει την ολέθρια αντεθνική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ. Οι μόνοι ευχαριστημένοι είναι οι κομματάρχες που κατόρθωσαν να “βολευτούν” και να διορίσουν τα παιδιά τους.

Ο Ερντογάν ανακήρυξε μία ΑΟΖ, που καθιστά την Ελλάδα ένα κράτος με περιορισμένη κυριαρχία και η κυβέρνηση της Ν.Δ. απαντά με μεγαλόστομες φράσεις κενές περιεχομένου όπως: «Όποιος μας απειλεί, θα βρει απέναντι του την Ευρώπη»…

Ποια Ευρώπη θα βρει απέναντί της η Τουρκία, την Ευρώπη της Γερμανίας, που δίνει όπλα στους Τούρκους ή μήπως την Ευρώπη που κρατά αυστηρά ουδέτερη στάση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις κατά της Ελλάδος και επιβάλει “κυρώσεις” της πλάκας που δεν είναι κυρώσεις;

Όμως, ο Μητσοτάκης επιμένει και είπε στο τελευταίο συνέδριο της Ν.Δ.: «Όσοι βιάζονται να αμφισβητούν, με τρόπο θεσμικά σαθρό, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να γνωρίζουν ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τους Ευρωπαίους συμμάχους μας»

Είναι βέβαιο ότι με αυτή τη κυβέρνηση και περιμένοντας τους ευρωπαίους “συμμάχους” θα κάνουν την Ελλάδα μια χώρα δορυφόρο της Άγκυρας και θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή τουρκοκρατίας για την Πατρίδα μας.

Υπάρχει βέβαια και η ελπίδα της οικονομίας, που είναι όμως μόνον ελπίδα και ήδη η μεσαία τάξη διαπιστώνει ότι ουσιαστικά δεν κερδίζει τίποτε από την πολιτική Μητσοτάκη και οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι πολύ πλούσιοι που θα γίνουν πλουσιότεροι. Η αποτυχία της κυβερνήσεως της Ν.Δ. και στην οικονομία δεν φαίνεται όμως ακόμη τώρα γιατί συνεχίζει να υπάρχει ελπίδα αλλά σε ένα χρόνο το πολύ όλοι θα έχουν καταλάβει ότι τίποτε δεν άλλαξε και το βάρος του χρέους συντρίβει την όποια προοπτική για ανάπτυξη και εθνική οικονομία.

Είχε το θράσος όμως, ο πρωθυπουργός, να αναφερθεί και στο ζήτημα των λαθρομετανάστων. Την ίδια ώρα που στη Μόρια της Λέσβου πλησιάζουν τις 20.000 αυτοί που μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας και η χώρα πολιορκείται σε ολόκληρο τον Έβρο και το Αιγαίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, έχοντας απόλυτη προστασία από τα ΜΜΕ, που λένε ψέματα στον Λαό, έχει το θράσος και δηλώνει: «Τα σύνορά μας πλέον φυλάσσονται και οι αρμόδιες υπηρεσίες ενισχύονται σε προσωπικό και μέσα. Ισχύει νέο καθεστώς για το άσυλο. Και τα νησιά ανακουφίζονται με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο διασποράς προσφύγων στην ενδοχώρα. Κλείνουμε τη Μόρια και κατασκευάζουμε νέα κλειστά κέντρα».

Ποια σύνορα φυλάσσονται κύριε Μητσοτάκη; Και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; Και εάν φυλάσσονται τα σύνορα, από που μπαίνουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες; 

Δεν αργεί η ώρα που ο Λαός θα αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αναγέννηση με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Θα καταλάβει ότι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ μπορεί να γίνει μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  

Πέντε μήνες συμπληρώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτε, αλλά συνεχίζει την ολέθρια αντεθνική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.

Φίλος με τον γιο του Ερντογάν ο Κώστας Μπακογιάννης
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 15:19

Την ιστορία γράφουν οι “παρέες”, όπως λέει σε ένα τραγούδι του ο Διονύσης Σαββόπουλος και μάθαμε πρόσφατα τυχαία για μία παρέα και συγκεκριμένα για την φιλία του ανηψιού του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, Κώστα Μπακογιάννη με τον γιο του Σουλτάνου των νεοοθομανών Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό στην διάρκεια της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν ο Τούρκος πρόεδρος είπε απευθυνόμενος στον Ελληνα πρωθυπουργό. «Τι κάνει ο ανιψιός σου ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης; Ήταν συμφοιτητής με τον γιο μου» κάνοντας τον κ. Μητσοτάκη να χαμογελάσει. «Το ξέρω» φέρεται να απάντησε.

Πράγματι, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 38χρονος σήμερα γιος του Τούρκου προέδρου Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν σπούδασαν μαζί πολιτικές επιστήμες στο JFK School of Government στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2004. Ήταν συμφοιτητές και διατηρούσαν και καλές φιλικές σχέσεις, ενώ διατήρησαν επικοινωνία και μετά την αποφοίτησή τους.

Καμία έκπληξη αφού είναι γνωστές και κρατούν πολλά χρόνια οι καλές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον τουρκικό παράγοντα.

Την ιστορία γράφουν οι “παρέες”, όπως λέει σε ένα τραγούδι του ο Διονύσης Σαββόπουλος και μάθαμε πρόσφατα τυχαία για μία

Μόνο το ΕΛΑΜ τίμησε τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 13:58

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/12, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστου Χρίστου, η επίσημη τελετή επαναπατρισμού των λειψάνων των μέχρι πρότινος αγνοουμένων ηρώων της ΕΛΔΥΚ, που κατά την βάρβαρη τουρκική εισβολή του 1974 θυσιάστηκαν, για να μην περάσει ο εχθρός, για να παραμείνει η Κύπρος Ελληνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έδωσε το παρόν στην τελετή προς τιμή των ηρώων της ΕΛΔΥΚ, στέλνοντας το μήνυμα, ότι για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο οι λεβέντες της ΕΛΔΥΚ συμβολίζουν την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, την Ελλάδα για την οποία η Κύπρος δεν «κείται μακράν», την Ελλάδα που αντιστέκεται, την Ελλάδα που ζυγό δεν υπομένει.

elamcy.com

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/12, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, παρουσία του Προέδρου του Εθνικού

Στο 2,9% χωρίς αναγωγή! Η Χρυσή Αυγή ούτε “τέλειωσε”, ούτε “διαλύθηκε”…
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 12:35

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου στήθηκε ένα ολόκληρο πανηγύρι από τους “ακροδεξιούς” ρουφιάνους της Ν.Δ. και τους εμπαθείς του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, που μισούν την Χρυσή Αυγή μέχρι και του ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πολιτικό παρελθόν! Κορυφαίοι στον χορό του θριάμβου ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, που σε κάθε πρωτεύουσα της Ευρώπης που πήγαινε κατέθετε σαν μεγάλο του επίτευγμα ότι άφησε εκτός Βουλής την Χρυσή Αυγή.

Για πέντε ολόκληρους μήνες γίνεται ένας πόλεμος επικοινωνιακός ενάντια στο Κίνημά μας και όχι μόνον… Γιατί εκτός από τα ποικίλα δημοσιεύματα κατά της Χρυσής Αυγής, είχαμε και επιθέσεις με κυριότερη από αυτές αυτήν της 1ης Νοεμβρίου. Ενημερώνουμε άπαντες ότι το κράτος των Αθηνών αδιαφόρησε πλήρως και δεν προέβη σε καμία ενέργεια όπως είχε καθήκον.

Κατέστρεψαν κυριολεκτικά τα γραφεία μας, τα οποία βεβαίως και αποκαταστήσαμε και αξίζει τον κόπο να τονίσουμε ότι κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” δεν κατήγγειλε την τρομοκρατική επίθεση. 

Πέντε ολόκληρους μήνες γράφουν σε διαδίκτυο και εφημερίδες και λένε σε τηλεοράσεις και ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι κλείσανε τα γραφεία μας, ότι έφυγαν τα στελέχη μας και άλλα πολλά… Όλα αυτά αποδείχθηκαν ψεύδη κραυγαλέα και μετά από σιωπή τεσσάρων μηνών που η εντολή ήταν εξαφανίστε την Χρυσή Αυγή, ήλθαν δημοσκοπήσεις, στημένες, που σιγά-σιγά όμως τις διορθώνουν για να μη γίνουν εντελώς ρεζίλι.

3% μας έδινε δημοσκόπηση που όταν δημοσιεύθηκε δεν υπήρχε καθόλου η Χρυσή Αυγή! Σε άλλη που έγινε για λογαριασμό μεγάλης τράπεζας, είμαστε στο 3,5%! Και τέλος, σε πρόσφατη δημοσκόπηση μας έδωσαν ποσοστό 2,9% χωρίς αναγωγή με ένα 25% στην γκρίζα ζώνη, που σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο 4%!

Μας περιμένει αγώνας σκληρός ήδη όμως έχουν καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή είναι πολύ σκληρή για να “τελειώσει” όσο βρώμικα και εάν την πολεμούν, όσα αναχώματα και εάν στήσουν.

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου στήθηκε ένα ολόκληρο πανηγύρι από τους “ακροδεξιούς” ρουφιάνους της Ν.Δ. και τους εμπαθείς του

Παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για τις πλημμύρες στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 11:14

Η "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", με πρόσφατη επερώτηση που κατέθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Χρυσομάλλης, έθεσε για μία ακόμη φορά το διαχρονικό πρόβλημα της έλλειψης επαρκών αντιπλημμυρικών μέτρων στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής.

Κάθε φορά που πλημμυρίζουν οι τοπικοί χείμαρροι και τα ρέματα της περιοχής, κατοικίες και περιουσίες κατοίκων καταστρέφονται, την ίδια στιγμή που οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας αποδεικνύονται ανεπαρκείς και οι υπεύθυνοι περιορίζονται μόνο σε απλά ευχολόγια και διακηρύξεις για το μέλλον.

Ευθύνες για την αδράνεια τόσο της κεντρικής εξουσίας όσο και της Π.Κ.Μ στο συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχουν , είναι διαχρονικές και θα πρέπει να καταλογιστούν άμεσα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της σχετικής επερώτησης της Ελληνικής Αυγής:

ΠΡΟΣ: Περιφερειάρχη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Α. Τζιτζικώστα

ΚΟΙΝ: Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου

ΘΕΜΑ: «Περί των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στην Ολυμπιάδα»

Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην Ολυμπιάδα είχαν ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή κατοικιών και περιουσιών κυρίως λόγω της υπερχείλισης των τοπικών χειμάρρων. Οι πληγέντες κάτοικοι καταγγέλλουν ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ουδέποτε έλαβαν χώρα στην περιοχή τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα, ιδίως όσον αφορά στα ρέματα “Μπασδέκη” και “Μαυρόλακκας” , τα οποία για μία ακόμη φορά υπερχείλισαν με καταστροφικές συνέπειες.

Ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

  • Για ποιον λόγο δεν έχουν κατασκευαστεί στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπιάδας τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα;
  • Ιδίως όσον αφορά στα ρέματα “Μπασδέκη” και “Μαυρόλακκας” για ποιον λόγο δεν υπήρξε πρόνοια αποκατάστασης της κοίτης τους με οπλισμένο σκυρόδεμα ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή διοχέτευση των ομβρίων και να αποφευχθεί η υπερχείλισή τους;

 
Θεσσαλονίκη, 2/12/2019
Ο ερωτών Περιφερειακός Σύμβουλος
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

Η"Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", με πρόσφατη επερώτηση που κατέθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξηςΝίκος Χρυσομάλλης, έθεσε

Ανάλυση της εξέγερσης στο Χονγκ Κονγκ και της σχετικής προπαγάνδας της Δύσης
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 09:53

Τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητα των πολιτών στο Χονγκ Κονγκ είναι εγκλωβισμένη στις διαδηλώσεις, στις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και εξεγερθέντων και στις καταστροφές κρατικών και ιδιωτικών υποδομών που επιχειρεί μερίδα των διαδηλωτών. Η αυτοαποκαλούμενη Δύση, τα φερέφωνα του σιωνιστικού καπιταλισμού, οι χορηγοί των λεγόμενων «εγχρώμων επαναστάσεων» εκμεταλλεύονται τα γεγονότα και σκοπίμως αφήνουν να εννοηθεί ότι ο λαός του Χονγκ Κονγκ μάχεται για την «δημοκρατία» και «ελευθερία» που θέλει να τους στερήσει το «κακό» Πεκίνο. Ας αναλύσουμε λοιπόν την διαμορφωθείσα κατάσταση, αφού πρώτα αναφερθούμε στην πολιτική της Κίνας και στο ιστορικό της πρώην βρετανικής αποικίας.

Ειδικά την τελευταία δεκαετία η Κίνα λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής της ανάπτυξης έχει γίνει στόχος των ΗΠΑ και πολλών ευρωπαίων συμμάχων τους. Η Κίνα αποτελεί μείζονα πρόκληση για την Δύση όχι μόνο λόγω των οικονομικών δεικτών της, αλλά και λόγω της τεχνολογίας της και της στρατιωτικο-τεχνολογικής της υποδομής. Ο σιωνιστικός καπιταλισμός γνωρίζει πολύ καλά από ποιόν κινδυνεύει η πρωτοκαθεδρία του στην παγκόσμια γεωπολιτική σκηνή, αυτό εξηγεί την συνεχή επιθετικότητα της Δύσης εναντίον της Ανατολής και ιδιαίτερα κατά της Κίνας και της Ρωσίας, των δυο ηγέτιδων δυνάμεων στην Ευρασία.

Η απόρριψη των παρεμβάσεων και η επιδίωξη της ειρήνης, δυο σημαντικών στοιχείων του ταοϊσμού, κυριαρχούν σήμερα στην εξωτερική πολιτική της Κίνας. Τις τελευταίες δεκαετίες με αυτή την πολιτική η Κίνα έχει καταστεί ηγετική παγκόσμια οικονομική δύναμη, ενώ το ίδιο διάστημα η Δύση την δαιμονοποιεί και προσπαθεί να την αποθαρρύνει από το μέλλον που έχει χαράξει, ένα μέλλον μακριά από τον σιωνιστικό καπιταλισμό και τους πολέμους που του παρέχουν οξυγόνο.

Σε αυτό το πλαίσιο η κινεζική κυβέρνηση προωθεί την στρατηγική της, μια στρατηγική που έχει ως καθρέφτη την πρωτοβουλία «One Belt One Road» και ήδη εφαρμόζεται με επενδύσεις σε περισσότερα από 150 κράτη και διεθνείς οργανισμούς, στην Ασία, στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, στην Νότια Αμερική. Πρόκειται περί ενός επενδυτικού έργου ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές, ανάπτυξη της βιομηχανίας και των υποδομών, δημιουργία ερευνητικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικές ανταλλαγές. Το τεράστιο αυτό έργο θα ολοκληρωθεί το 2049, αλλά ήδη η αναμενόμενη επιτυχία του προγράμματος είναι εμφανής σήμερα και πολλά κράτη που δεν συμμετείχαν εξ αρχής εκφράζουν την επιθυμία τους να προσχωρήσουν στο πρόγραμμα.

Για να αντισταθμίσουν την έλξη της ειρηνικής πρωτοβουλίας «One Belt One Road» και την οικονομική άνοδο της Κίνας, το σιωνιστικό βαθύ κράτος της Ουάσιγκτον, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ προσπαθούν να ενισχύσουν τους οικονομικούς, πολιτιστικούς και προπαντός στρατιωτικούς δεσμούς με χώρες της Ασίας, σε μια προσπάθεια ανταγωνισμού με το Πεκίνο. Σε αυτό το πλαίσιο το χάος που έχει δημιουργηθεί στο Χονγκ Κονγκ είναι ένα θαυμάσιο πεδίο για την προπαγάνδα της Δύσης και τις δημόσιες σχέσεις του σιωνιστικού καπιταλισμού.

Εν προοιμίω θα θέλαμε να πληροφορήσουμε ότι στο Χονγκ Κονγκ το αμερικανικό και βρετανικό προξενείο έχουν πάνω από 1.000 κυβερνητικούς πράκτορες που σίγουρα δεν βρίσκονται εκεί για να απολαύσουν τα αξιοθέατα. Επίσης υπάρχουν εκατοντάδες ΜΚΟ οι οποίες είναι άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένες με τα ιδρύματα Σόρος, την CIA και την MI6. Οι ΜΚΟ και οι πράκτορες του αμερικανικού και βρετανικού προξενείου σχεδιάζουν και εμβολιάζουν με χρήματα την εξέγερση στο Χονγκ Κονγκ με σκοπό να την μετατρέψουν σε μια ακόμη «πορτοκαλί επανάσταση» κατά τα πρότυπα της πλατείας Μαϊντάν του Κιέβου.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζει ο αναγνώστης ότι το Χονγκ Κονγκ επεστράφη στην δικαιοδοσία της Κίνας το 1997 μετά από 180 χρόνια βρετανικής εκμετάλλευσης, βάσει της Συμφωνίας  «One Country-Two Systems» που είχαν διαπραγματευτεί  η Θάτσερ και ο Ντενγκ Ξιαοπίνγκ. Η συμφωνία αυτή έχει διάρκεια 50 ετών, μετά το 2047 το Χονγκ Κονγκ θα ενταχθεί πλήρως στην κινεζική επικράτεια. Έτσι σήμερα στην πρώην βρετανική αποικία έχουμε από την μια πλευρά την Κίνα και από την άλλη μια καπιταλιστική νεοφιλελεύθερη ζούγκλα, την οποία εκμεταλλεύονται 10 οικογένειες ολιγαρχών και μαφιόζων. Η φτώχια αυξάνεται εδώ και πολλά χρόνια στο Χονγκ Κονγκ, καθώς ως οικονομική μητρόπολη η πρώην αποικία χάνει την αίγλη και σημασία της, η κινεζική Σαγκάη ανατέλλει ως το νέο οικονομικό και χρηματιστηριακό κέντρο της Ασίας. Σήμερα η φτώχια στο Χονγκ Κονγκ αντιπροσωπεύει το 20% του πληθυσμού, το ένα τρίτο των φτωχών είναι ηλικιωμένοι, ενώ το καπιταλιστικό όνειρο των νέων εκτροχιάζεται από την πραγματικότητα.

Παρά της Συμφωνία «One Country-Two Systems», το Χονγκ Κονγκ εξακολουθεί να είναι μια βρετανική αποικιοκρατική κόλαση κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Μεγάλο μέρος της δημόσιας διοίκησης στελεχώνεται από Βρετανούς, το δικαστικό σώμα έχει ακόμη βρετανούς δικαστές και εισαγγελείς και η συντριπτική πλειοψηφία των τραπεζών ανήκουν σε σιωνιστικά συμφέροντα. Όλοι αυτοί είναι κατανοητό ότι δεν εμφυλοχορούνται από ιδιαίτερα αισθήματα για την Κίνα και το κρατικο-καπιταλιστικό της σύστημα. Τουτέστιν μέχρι στιγμής έχουμε στο Χονγκ Κονγκ μια τυπική δυτική «δημοκρατία» όπου οι κακές κοινωνικο-οικονομικές ειδήσεις οδηγούν τους πολίτες σε διαδηλώσεις, τις οποίες εκμεταλλεύονται ξένα κέντρα που θέλουν να πιέσουν την Κίνα.

Το σύμπλεγμα CIA, MI6, ΜΚΟ χρηματοδοτεί με εκατομμύρια δολάρια τον νεοφιλελεύθερο εφιάλτη του Χονγκ Κονγκ, σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει την άνοδο της Κίνας στην Ασία και γενικότερα. Η Δύση ελπίζει ότι εκμεταλλευόμενη τις εξεγέρσεις και προσφέροντας προπαγανδιστική τροφή στους διαδηλωτές θα εξωθήσει το Πεκίνο να στείλει κινεζικά στρατεύματα για να επιβάλλουν την τάξη και να εξουδετερώσουν την βία και το χάος στο Χονγκ Κονγκ, κάτι τέτοιο θα σήμαινε ακύρωση της Συμφωνίας Θάτσερ-Ξιαοπίνγκ. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η Κίνα δεν είναι ούτε Ουκρανία, ούτε Βολιβία. Τα σχέδια του σιωνιστικού καπιταλισμού θα απομονωθούν στο Χονγκ Κονγκ, η νεοφιλελεύθερη ζούγκλα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πρώην βρετανική αποικία.

Η δυτική κυριαρχία εκ των πραγμάτων μειώνεται στο Χονγκ Κονγκ, η προπαγάνδα περί «δημοκρατίας» και «ελευθερίας» δεν μπορεί να επιβληθεί. Η ενοποίηση των κρατών της Ανατολής σε έναν ισχυρό ευρασιατικό πυλώνα προσφέρει όραμα και προοπτική στους λαούς της περιοχής, κάτι που αργά ή γρήγορα θα κατανοήσουν και οι πολίτες του Χονγκ Κονγκ.

Γ. Λιναρδής

Τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητα των πολιτών στο Χονγκ Κονγκ είναι εγκλωβισμένη στις διαδηλώσεις, στις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και εξεγερθέντων

Παλαιότερες ΚαταχωρήσειςΠεριοδικό ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ