1000 Εθνικιστές στα εγκαίνια των γραφείων στην Ανάβυσσο

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 - 00:07

1000 Εθνικιστές στα εγκαίνια των γραφείων στην Ανάβυσσο

Η Ανατολική Αττική αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή.

Πλήθος κόσμου κυρίως νεολαία συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Ανάβυσσο για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Σαρωνικού. Η μαζική συμμετοχή συμπατριωτών μας στις εκδηλώσεις είναι η καλύτερη απόδειξη πως για το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα η προεκλογική περίοδος ήταν μια τυπική διαδικασία. Τώρα αρχίζει ουσιαστικά ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών, η μεγάλη μάχη με τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Μετά τον αγιασμό των νέων γραφείων ακολούθησε ομιλία από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε τους στόχους και τις επόμενες κινήσεις του Κινήματος εντός κι εκτός Βουλής. Όπως έχει τονιστεί επανειλημμένως η μάχη για τον Λαό και την Πατρίδα μόλις ξεκίνησε κι όλοι οι συναγωνιστές θα πρέπει να συμμετέχουν μαζικά.

Στην δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία η παρουσία της Χρυσής Αυγής θα γιγαντωθεί, καθώς ξεκίνησε η προσφορά κοινωνικού έργου σε όλους τους Έλληνες. Από την άλλη, οι Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον θεσμικό τους ρόλο θα αποδομήσουν εκ των έσω το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!