1η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 - 21:52

1η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής

Το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, το κλειστό δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών αποδείχτηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει όλους όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, αφού από νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από Χρυσαυγίτες και από απλό κόσμο που ήθελε να ενημερωθεί για τις πολιτικές θέσεις του κινήματός μας και να μας γνωρίσει από κοντά.

Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Συναγωνιστής Περικλής Δημόπουλος, ο οποίος εξήγησε στους παρευρισκόμενους ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πρώτος τον λόγο έλαβε το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του αναφέρθηκε στην γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και σκιαγράφησε τις προτάσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος για διέξοδο από την πολιτική και οικονομική κρίση που ταλανίζει την Πατρίδα μας.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ανέπτυξε εκτενώς τις βασικές πολιτικές προτάσεις του κινήματός μας και προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να συστρατευτούν στον αγώνα μας για εθνική ελευθερία. Στον λόγο του, ο υπεύθυνος της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Συναγωνιστής Κοσμάς Ήλκος, τόνισε πως είναι ανάγκη η περαιτέρω οργάνωση του αγώνα μας σε τοπικό επίπεδο, ώστε να οδηγηθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα σύντομα προς τη Νίκη.

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος του νομικού τμήματος της περιφερειακής διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Αθανάσιος Χατζηβασιλείου, επισημαίνοντας τις δυνατότητες και την συμβολή του νομικού τμήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον αγώνα μας. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις προς τους διοργανωτές, για να ξεκαθαριστούν μια και για πάντα τα όσα ψευδή λέγονται και γράφονται για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η εκδήλωση έκλεισε, όπως αρμόζει, με τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής. Δηλώσεις προς τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα XTV και Super έκαναν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστές  Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης. Αναφορά στην εκδήλωση έγινε και από το τοπικό blog Χαλκιδικη press, καθώς και άλλα τοπικά ΜΜΕ.

Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ν.Ε. Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970885776