36.500 προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις στο Δημόσιο - Έρχονται εκλογές;

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 - 00:33

36.500 προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις στο Δημόσιο - Έρχονται εκλογές;

Καμία μέριμνα για τους Νέους που έμειναν άνεργοι από τον κορωνοϊό

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση πρόκειται να προσληφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις σε Δήμους, Περιφέρειες και Υπουργεία 36.500 άτομα. Η κίνηση αυτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη μυρίζει εκλογές, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και γραμμάτια προεκλογικά της ΝΔ, που είχε μοιράσει υποσχέσεις άφθονες τον περασμένο χρόνο και που βέβαια δεν είχε μέχρι τώρα και δεν έχει στην πραγματικότητα ούτε και τώρα την δυνατότητα να πραγματοποιήσει, αλλά θα τις κάνει για μικροπολιτικούς λόγους. 

Βεβαίως τα σχέδια της κυβερνήσεως για εκλογές μέσα στο 2020 μπορεί να μείνουν τελικά σχέδια επί χάρτου, αφού δυστυχώς όλες οι προβλέψεις για τον τουρισμό είναι χειρότερες και από τις αναμενόμενες και κτυπούν κόκκινο όλοι οι δείκτες της οικονομίας και φυσικά και η ανεργία. Ειδικά για τον τουρισμό σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά, περισσότερα από χίλια είναι τα ξενοδοχεία, που ξεπουλιούνται αυτή την στιγμή στην χώρα και φυσικά οι αγοραστές είναι κατά κανόνα ξένοι… 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί μια σκληρή φιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική και θέλει σε όλες τις περιπτώσεις πριν να φανεί καθαρά στον Λαό η κατάρρευση της οικονομίας να εκβιάσει την ψήφο των Ελλήνων. 

Ας γνωρίζουν άπαντες πως ό,τι και να γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι δυναμικά παρούσα στις προσεχείς εκλογές.