Απάντηση στην «ιερή αγελάδα» της αριστεράς, Μανώλη Γλέζο

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 - 00:13

Απάντηση στην «ιερή αγελάδα» της αριστεράς, Μανώλη Γλέζο

Είναι τόσο το μίσος και η εμπάθεια της κατ’ επάγγελμα «προοδευτικής» συμμορίας που λυμαίνεται πνευματικά και πολιτικά την κοινωνία μας, που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Δεν τους ενδιαφέρουν τα συμφέροντα του λαού, αν αντιβαίνουν την πολυμασημένη τσίχλα της προπαγάνδας τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν ο Ελληνικός λαός μπορεί να βελτιώσει την απελπιστική κατάστασή του μέσα από τις τεκμηριωμένες και υπερκομματικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν τους ενδιαφέρει να σταματήσουν οι απολύσεις, οι αυτοκτονίες, η φτώχεια. Σαν σκώληκες οι νοσταλγοί της Σοβιετίας θρέφονται από την αποσύνθεση της εθνικά οργανωμένης κοινωνίας της οποίας ευθέως δηλώνουν πως επιδιώκουν τη διάλυση.

Το κολλητάρι του Εμβέρ Χότζα, ο βραβευμένος με βραβείο Λένιν, και μια από τις ιερές αγελάδες της μεταπολίτευσης, Μανώλης Γλέζος, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σχολιάζει τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου ως εξής: 

«Όχι, πατριώτες! Δεν σας γελούν τ’ αυτιά και τα μάτια σας.  Απλούστατα οι θαυμαστές του Χίτλερ δεν διστάζουν να ακολουθήσουν τη γραμμή των ναζιστικών κυβερνήσεων, οι οποίες ουδέποτε αμφισβήτησαν το δανειακό και συμβατικό χαρακτήρα του δανείου. Ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ όχι μόνο είχε αναγνωρίσει τα δάνεια του Γ΄ Ράιχ από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά είχε δώσει και εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία εξόφλησής τους, όπως έγινε. Οι Ναζί από τον Απρίλιο του 1943 άρχισαν να επιστρέφουν το κατοχικό δάνειο και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1944 κατέβαλαν κάποιες δόσεις. 

Επομένως οι όπου γης επίγονοί τους δεν έχουν πρόβλημα να εκμεταλλευτούν ακόμα και αυτό. Μόνο που οι Ναζί ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τους χιλιάδες νεκρούς από την πείνα Έλληνες, που ήταν γι’ αυτούς απλώς μια «παράπλευρη απώλεια»… Δεν δίστασαν ποτέ να πατήσουν τη σκανδάλη ενάντια σε Έλληνες που μόνο τους έγκλημα ήταν ότι ήθελαν την πατρίδα τους ελεύθερη από το ναζιστικό ζυγό.  Εμείς στο όνομα αυτών των νεκρών μιλήσαμε, στο όνομα αυτών των νεκρών συνεχίζουμε να διεκδικούμε. Οι θαυμαστές του Χίτλερ μιλάνε σήμερα για λεφτά. Εμείς μιλάμε για ανθρώπους». 


Α ρε Χρυσαυγίτες που τολμάτε να σκέφτεστε και να απαιτείτε για το λαό και την πατρίδα! Τι σημασία έχει αν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής καθημερινά επιβεβαιώνονται; Τι σημασία έχει η αλήθεια μπροστά στο κομματικό συμφέρον κάποιων ξόανων της μεταπολιτευτικής νομενκλατούρας; Τους αρκεί να σαλαγούν τα κομματικά πρόβατα στο μαντρί της στείρας, αυτάρεσκης δήθεν επαναστατικότητας.

Συνέχισε σύντροφε Γλέζο τα παραμυθάκια. Σ’ αυτά άλλωστε έχτισες εσύ και οι όμοιοί σου τον μεταπολεμικό μύθο σας.  Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται και μαζί το Φως της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης. 

"Η ΟΧΙΑ"