Αποθέωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Βίντεο, πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 17:01

Τα λόγια είναι στην κυριολεξία πολύ φτωχά για να περιγραφεί ο ενθουσιασμός και η αγάπη των Μακεδόνων προς την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποθεώθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από τους επαγγελματίες, αλλά και τους περαστικούς που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του εκδηλώσουν την αγάπη τους.

Περιοδεύοντας επί δύο ώρες στην πλατεία Αριστοτέλους, στην αγορά Καπάνι και τους δρόμους της πόλης ο Συναγωνιστής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έγινε δέκτης θερμότατης υποδοχής και προτροπής συνέχισης του Αγώνα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας.

Χωρίς αστυνομικούς και ΜΑΤ όπως κάνουν οι... λαοφιλείς κυβερνώντες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν σταμάτησε να χαιρετά και να φωτογραφίζεται με τους Θεσσαλονικείς που του εύχονταν καλή επιτυχία.

Η μαύρη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ πέφτει στο κενό, καθώς είναι ξεκάθαρο πως στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η στήριξη της Νεολαίας προς την Χρυσή Αυγή που είναι το μέλλον της Πατρίδας μας.

Οι δεκάδες φωτογραφίες από την σημερινή περιοδεία είναι αδιάψευστος μάρτυρας της ευρείας αποδοχής και απήχησης των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η περιοδεία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την Μακεδονία.