Άτομα με κομμουνιστικό και «εκσυγχρονιστικό» παρελθόν σκέφτεται η ΝΔ για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 16:44

Άτομα με κομμουνιστικό και «εκσυγχρονιστικό» παρελθόν σκέφτεται η ΝΔ για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Ο πολιτικός κατήφορος της ΝΔ ήταν και συνεχίζει να είναι ολισθηρός καθ’ όλη την διάρκεια του πολιτικού της βίου, με τις παραχωρήσεις προς την (κεντρο)αριστερά να αποτελεί μόνιμο φαινόμενο. Στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» (εφημερίδα η οποία σαφώς υποστηρίζει την ΝΔ), σε ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις του Μητσοτάκη για την επιλογή του προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναγράφονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ο κύριος Μητσοτάκης, ανεξάρτητα από την τελική του απόφαση, φέρεται να προτιμά γυναίκα, κοινής αποδοχής, κατ’ άλλους εκτός πολιτικού συστήματος, αλλά για κάποιους άλλους από τον χώρο της πολιτικής και δη του Κέντρου, με τα στόματα πάντως στο Μέγαρο Μαξίμου να παραμένουν ερμητικά κλειστά. Στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο, κυκλοφορούν αρκετά γνωστά και λιγότερο γνωστά ονόματα για την Προεδρία.

Aνάμεσά τους, της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου (αδελφή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου), την πρώην υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου και της πρώην επιτρόπου της χώρας μας στην Ε.Ε. Μαρίας Δαμανάκη, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται και αρκετά ανδρικά ονόματα. Κάποια εξ αυτών είναι του Ανδρέα Δρακόπουλου του Ιδρύματος Νιάρχου (όνομα που είχε αποκαλύψει πρώτη η «δημοκρατία»), του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, καθώς και του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου, τον οποίο είχε προτείνει την τελευταία φορά το ΚΙΝ.ΑΛ.»

Δαμανάκη, Αλιβιζάτος, Διαμαντοπούλου, Παπαδήμος. Ονόματα με κομμουνιστικό και «εκσυγχρονιστικό» παρελθόν, τα οποία προκαλούν ανατριχίλα σε κάθε Συνειδητοποιημένο και Σκεπτόμενο Έλληνα. Και όμως η ΝΔ σκέπτεται σοβαρά να επιλέξει κάποιον από αυτούς! Αυτός είναι ο «πατριωτισμός» της…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ