Χρυσή Αυγή και Οικολογία: Δεντροφυτεύσεις σε Ζάκυνθο και Αιτωλοακαρνανία

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 - 21:43

Χρυσή Αυγή και Οικολογία: Δεντροφυτεύσεις σε Ζάκυνθο και Αιτωλοακαρνανία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Μαρτίου 2013 η προγραμματισμένη εθελοντική δενδροφύτευση της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στο Αγρίνιο στην περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των Ι.Ν. Προφήτη Ηλία (κεραίες) & Αγίας Βλαχέρνας παρουσία υπαλλήλων του δασαρχείου.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον τομεάρχη Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα και τον βουλευτή Συναγωνιστή Κώστα Μπαρμπαρούση, αλλά και με παρουσία πολιτών κάθε ηλικίας, αφού καθαρίσαμε τα σκουπίδια της αναδασωτέας περιοχής που μας υποδείχτηκε από το δασαρχείο, με μεγάλη χαρά και διάθεση φυτέψαμε 300 περίπου φυτώρια πεύκου.

Κάνοντας πράξη την Δεντροφύτευση, παραμένουμε πιστοί στα ιδεώδη της πραγματικής Οικολογίας.

ΑΓΡΙΝΙΟ:
Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 - 21:00
Τηλ: 26410 23271

Δεντροφύτευση και στην Ζάκυνθο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο η δενδροφύτευση που οργάνωσε ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής Ζακύνθου στην περιοχή της Λιθακιάς. Στην δενδροφύτευση συμμετείχαν δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και κάτοικοι του χωριού. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και οι κάτοικοι φύτεψαν περίπου 500 πεύκα.

Την ίδια ώρα που η αναλγησία και η ανικανότητα της κυβέρνησης παραδίδει τα δάση μας στις ορέξεις των εμπρηστών, των καταπατητών και των πρακτόρων η Χρυσή Αυγή Ζακύνθου για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν μένει μόνο στα λόγια, αλλά προχωράει σε πράξεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:
Πατριάρχου Βαρθολομαίου 6, έναντι ιερού ναού Αγ. Διονυσίου
Κάθε Τετάρτη 21.00-23.00
Τηλ 6980 787960