Μεγάλη προεκλογική δράση και μοτοπορεία στους δρόμους του Πειραιά - Φωτογραφίες

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 22:19

Μεγάλη προεκλογική δράση και μοτοπορεία στους δρόμους του Πειραιά - Φωτογραφίες

Με συνέπεια στο αγωνιστικό πρόταγμα που επιτάσσει κάθε εκλογικός αγώνας, δεκάδες συναγωνιστές από την Τ.Ο. Πειραιώς, συνοδευόμενοι από τον υποψήφιο βουλευτή Β' Πειραιά Γρηγόρη Δεμέστιχα, τον υποψήφιο βουλευτή Α' Πειραιά Νικόλαο Κούζηλο, αλλά και αρκετούς ακόμη υποψήφιους προχώρησαν σε ενημερωτική πολιτική δράση στους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά.

Ξεκινώντας από την Πλατεία Κοραή και το Δημοτικό Θέατρο, συνεχίζοντας στο Λιμένα της Ζέας, έως και το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, οι συναγωνιστές μοίρασαν τεράστιο όγκο ενημερωτικού υλικού και εφημερίδες του Κινήματος, δεχόμενοι αντιστοίχως επευφημίες και συγχαρητήρια μηνύματα από διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς. Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι οι νεολαίοι που έσπευσαν να παραλάβουν, αλλά και να ζητήσουν περαιτέρω πολιτικό υλικό της Χρυσής Αυγής, ώστε να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι.

Σε μία κοινωνία κατακερματισμένη από τη στείρα πληθώρα πολιτικών απατεώνων και δημαγωγών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή αντιπαρατάσσεται ως η μοναδική αχτίδα φωτός και υπόσχεσης Αγώνα για μια αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους και Κράτους.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη ενημερωτική δράση σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Κερατσίνι. Οι Συναγωνιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις Λαϊκές συνοικίες και τους εμπορικούς δρόμους της Β' Πειραιά. Στις περιοχές εκείνες, που η ασυδοσία του «συνταγματικού τόξου» βούτηξε στην οικονομική ανέχεια. Που σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες εθνικές προδοσίες στάθηκαν οι χώροι «ζύμωσης» και ανέλιξης του Λαϊκού Εθνικισμού.

Το πέρασμα των συναγωνιστών γέμισε με ελπίδα, αλλά και θάρρος τους δοκιμαζόμενους από την πολύπλευρη κρίση της Πατρίδας μας πολίτες. Ενώ υπενθύμισε, πως με μοναδικό σύμμαχο τον εθνικώς σκεπτόμενο Έλληνα, η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται να δώσει μία ακόμη μάχη εναντίον όλων! Τέλος, κατέστη σαφές προς πάσα κατεύθυνση, πως τόσο ο Πειραιάς όσο και οι ευρύτερες γειτονιές του αποτελούν προπύργια της Εθνικιστικής ιδέας και της Χρυσής Αυγής.