Δραστηριότητες Τοπικών: Αιγίου, Πειραιάς, επίκαιρη ερώτηση για την παράνομη υλοτόμηση

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 - 00:24

Δραστηριότητες Τοπικών: Αιγίου, Πειραιάς, επίκαιρη ερώτηση για την παράνομη υλοτόμηση

Διανομή ρουχισμού στα γραφεία της Τ.Ο Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον χώρο των γραφείων μας διανομή ρούχων σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.Για άλλη μια φορά τα γραφεία μας γέμισαν από κόσμο που ήθελε μία επιπλέον βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμπολίτες μας είχαν αρχίσει να μαζεύονται νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα. Η Χρυσή Αυγή στέκεται αλληλέγγυα πάντα στους συνέλληνες μας που βρίσκονται εν ανάγκη στους χαλεπούς καιρούς του μνημονίου και των τριμερών συγκυβερνήσεων. Οι καθεστωτικοί βέβαια ακόμα και τις Κινήσεις Αλληλεγγύης αυτές τις βλέπουν ως "ρατσιστικές". Αυτοί βέβαια τις "φιλανθρωπίες" τους και την "αλληλεγγύη" τους την φυλούν και την διαθέτουν μόνο στους λαθροεποίκους, είτε απευθείας, είτε μέσω του Σόρος που θέλει να φτιάξει και σπίτια για τους λαθρομετανάστες. Οπότε ας μας αφήσουν και εμάς να επιλέγουμε πού θα διαθέσουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας. 

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ:210 4172693

Μαθήματα αυτοάμυνας από την Τ.Ο. Αιγίου

Από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά ενός Χρυσαυγίτη είναι η ιδεολογική κατάρτιση, ο Ηρωισμός, η αυταπάρνηση η πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες του Εθνικισμού, η Στρατιωτική Πειθαρχία και η Μαχητικότητα. Με αυτά τα υγιή πρότυπα θέλουμε να ποτίσουμε τις ψυχές της Νεολαίας μας που ''αύριο'' θα είναι αυτή, που  στις πλάτες της θα στηριχτεί και θα χτιστεί η Νέα μεγάλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Η Νεολαία που θα δώσει ένα μεγάλο τέλος στον βιολογικό και πνευματικό εκφυλισμό!

 

Πάνω σε αυτές τις βάσεις έχουν αρχίσει στα γραφεία μας ιδεολογικά μαθήματα σε συνδυασμό με μαθήματα πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας καθώς και διάφορες πεζοπορίες που αποσκοπούν στην σωματική άσκηση και εκπαίδευση με στόχο το χτίσιμο μιας ενιαίας ομάδας, η οποία θα αποτελεί μια γροθιά στο σύστημα και στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο το οποίο θέλει νέους αποχαυνωμένους, ποτισμένους με American lifestyle, εύκολο τρόπο ζωής, Ναρκωτικά και ψευδαισθήσεις. Κάποτε ο Μεγάλος Ήρωας της Επανάστασης του 1821, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει πως «Η γενιά που θα ξεχάσει τα σκλαβωμένα εδάφη μας θα είναι και η τελευταία». Όντως ίσως να είμαστε αυτή η τελευταία γενιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα χωρίς να πολεμήσουμε για όλα αυτά που πιστεύουμε και για τα οποία κάποιοι πριν από εμάς πότισαν με το Αίμα τους. Βεβαίως τα κανάλια του μνημονίου σχολιάσαν την εν λόγω εκδήλωση ως κάτι το "επικίνδυνο" και επαχθές. Μάλλον τα δικά τους πρότυπα βρίσκονται στην δυστυχία που περιτριγυρίζει τα στενά της πλ. Ομονοίας. 

Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622

"Σταματήστε την παράνομη υλοτόμηση'' 

Ο Συναγωνιστής Στάθης Μπούκουρας στην επίκαιρη ερώτηση του στην Ολομέλεια, έθεσε το ζήτημα της παράνομης υλοτόμησης. Συγκεκριμένα, μίλησε για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου που ως αποτέλεσμα φέρει την συνεχώς αυξανόμενη αγορά ξυλείας. Κατʼ αυτόν τον τρόπο, μεγάλες δασικές εκτάσεις πλήττονται και παρατηρούμε τις άμεσες περιβαλλοντολογικές συνέπειες σε όλη τη χώρα. Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα αλλεπάλληλα φαινόμενα παράνομης υλοτόμησης σε χωράφια με ελαιόδεντρα, σημαντικά για την αγροτική παραγωγή του νομού της Κορινθίας. Τέλος, ζήτησε την επιβολή αυστηρών ποινών για τους δράστες που κερδοσκοπούν από το παραεμπόριο και καταστρέφουν τις δασικές εκτάσεις της Ελλάδας.