Οι Χρυσαυγίτες τίμησαν την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα - BINTEO

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 - 15:00

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου, ο Συναγωνιστής και  βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Λάρισας Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχίλλειου Λάρισας. Μετά το πέρας της δοξολογίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο σαν απλός πολίτης και όχι σαν βουλευτής.  Εκεί ένα γραφικό σταλινικό μόρφωμα προσπάθησε να τον υβρίσει και ο συναγωνιστής ψύχραιμα γύρισε προς το μέρος του και του θύμισε τα παιδομαζώματα που κάνανε οι κόκκινοι σύντροφοί του. Αργότερα παρακολούθησε την μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, όχι από την εξέδρα των επισήμων, αλλά όρθιος λίγα μέτρα πιο δίπλα.

Τ.Ο. Λαρίσης
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα - Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821‏

Με κάθε αρμόζουσα τιμή, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Δευτέρα 25-03-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν.Αττικής έλαβε χώρα ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την ημέρα της Εθνικής Παλιγεννεσίας!

Στην πλατεία της Αγ. Μαρίνας συγκεντρώθηκαν οι τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και δημότες. Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Γραμματέας και Συναγωνιστής Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος τόνισε ότι «το μήνυμα του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του ʼ21 είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Ομονοούμε με τους Ένδοξους Αγωνιστές μας για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δικαιοσύνη, και το βάρος πέφτει στους ώμους μας για να φανούμε εμείς, αντάξιοι συνεχιστές των ένδοξων Οπλαρχηγών του Έθνους μας! Όπως αυτοί, έτσι κι εμείς, εναντίον όλων, ενωμένοι σαν μια γροθιά συνεχίζουμε τον Αγώνα τους, κάνοντας πράξη την ρήση του Γέρου του Μωριά; «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος, ανέβηκε στο βήμα και απήγγειλε το ποίημα του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη «Ο Αστραπόγιαννος».  «Μαγεμένοι» οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες αποθέωσαν τον απαγγέλοντα, χειροκροτώντας τον όρθιοι επί 3 λεπτά! Την στιγμή δε, που η μπάντα του Δήμου παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο, 100 και πλέον Χρυσαυγίτες τον έψαλλαν με στεντόρεια φωνή, σείοντας τον προαύλιο χώρο, αναγκάζοντας όλους να ακούσουν την φωνή του Έθνους, την φωνή της Πατρίδας,  πού καλεί και θα καλεί όλους τους Εθνικιστές στην αγκαλιά της αναφωνώντας: «Ελευθερία ή Θάνατος!»

Εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για τον εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες του  Συναγωνιστή Μπέλλου Μιχάλη και του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Αλεξανδράκη Κωνσταντίνου.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Μπέλλος. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, εξιστόρησε τις ιστορικές μάχες που δόθηκαν για την Ελευθερία και διάβασε τα ονόματα των Ηρώων της Επαναστατημένης Πατρίδας μας, στους οποίους χρωστάμε όχι μόνον την Ελευθερία μας αλλά και το ένδοξο παρελθόν μας, που δίνει την σκυτάλη στο ένδοξο μέλλον μας. Ένα μέλλον που, 192 χρόνια μετά, οι εθνοπροδότες πολιτικάντηδες θέλουν να μας το στερήσουν και να διαγράψουν από τις σελίδες της Ιστορίας μας την Εθνική Παλιγγενεσία. Σε όλους τους προδότες ανθέλληνες απαντούμε με τα λόγια του Θ. Κολοκοτρώνη: «ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Αλεξανδράκης, ο οποίος με τον χειμαρρώδη λόγο του γέμισε  τις καρδιές όλων με περηφάνια, δύναμη και πίστη για Αγώνα. Η Ελληνική Φυλή δεν πρέπει να φοβηθεί καμία κατοχή. Είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και το μήνυμα του '21 είναι διαχρονικό και κυλάει μέσα στο αίμα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η Αρεόπολη του 2013. Έχουμε να κάνουμε με μία μάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και 4.000 έτη και οι Έλληνες έχουν ήδη απαντήσει με την φράση «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ». Αυτό απαντάει η Χρυσή Αυγή σήμερα. Όπλα μας ενάντια στον εχθρό μας, το σιωνιστικό χρήμα, αποτελούν οι τρεις βασικές αρχές μας:

Αυταπάρνηση, όπως του Εθνομάρτυρα Αθανασίου Διάκου.

Ιερή Πίστη για τη Νίκη μας, όπως του Νικηταρά του Τουρκοφάγου.

«ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ», λόγια του δικού μας Εθνάρχη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία τιμής και μνήμης για το 1821, επισημαίνοντας ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ.»

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 21:00
210-2810610