Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Νοτίων Προαστίων, Κοζάνης

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 - 18:18

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Νοτίων Προαστίων, Κοζάνης

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Α' Πειραιά, Νικόλαο Κούζηλο, πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο Αθηνών, την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Θέμα της ομιλίας το απόλυτα επίκαιρο αλλά και «κομβικό» ζήτημα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ).

Το θέμα της Ελληνικής Α.Ο.Ζ είναι ένα υψηλής σπουδαιότητας ζήτημα όσον αφορά τα Εθνικά συμφέροντα της Πατρίδας μας. Η συγκυβέρνηση των ξεπουλημένων ξενοπροσκυνημένων προδοτών κάνει ότι μπορεί για να το υποβαθμίσει, και εξακολουθεί να μην ορίζει ΑΟΖ με καμία γείτονα χώρα, αν και έχει το δικαίωμα να το πράξει σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS). Αν είχε τακτοποιηθεί το θέμα της ΑΟΖ, η Ελλάδα θα είχε τον έλεγχο της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και των φυσικών ενεργειακών πηγών. Τα οφέλη πολλά: Το σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας με κυματοθραύστες, όπως αυτό της Πορτογαλίας, θα εξασφάλιζε φτηνό ρεύμα για όλη την Ελλάδα, με αυτάρκεια 50 (!) χρόνων και δυνατότητα εξαγωγής, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον, έλεγχος των διερχομένων πλοίων, έλεγχος ιχθυοαποθεμάτων, δημιουργία 50.000 θέσεων εργασίας, επικύρωση Εθνικής κυριαρχίας, μείωση τιμής καυσίμων, ανάπτυξη τουρισμού, έλεγχος αλιείας, ανάπτυξη Έρευνας και Τεχνολογίας,  ανάπτυξη αμυντικής βιομηχανίας. Ο συναγωνιστής μίλησε με αποδείξεις και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα κοιτάσματα πετρελαίου κάτω από το Αιγαίο αριθμούν ενάμισι δισεκατομμύριο βαρέλια, και κάτω από το Ιόνιο 2.000.000.000 βαρέλια, δηλαδή τα Ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίου είναι κατά 75% μεγαλύτερα από τα υπάρχοντα κοιτάσματα της Σαουδικής Αραβίας!

Πάγιος στόχος της Χρυσής Αυγής στο εν λόγω θέμα είναι α) η άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής, λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο, β) η άμεση έναρξη της διαδικασίας εξόρυξης των Ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, με βάση το Δίκαιο της θάλασσας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑΡΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!

Προβολή βίντεο στην Τ.Ο. Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, προβολή του ντοκιμαντέρ με Θέμα «Από την Άλωση της Πόλης στην Εθνεγερσία».

Με αναφορές στα δεινά του υπόδουλου Έθνους και τις απόπειρες αποτίναξης του οθωμανικού ζυγού και στους σχεδιασμούς της Φιλικής Εταιρείας, η εν λόγω εξαιρετική προβολή κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων υποστηρικτών και συναγωνιστών. Αποχωρώντας από την εκδήλωση και με τονωμένο το Εθνικό φρόνημα, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πως οι Χρυσαυγίτες έχουν και βαθιά Παιδεία και Ιστορική Γνώση και ψυχική Γενναιότητα και καλλιτεχνική Ευαισθησία και ικανότητες. Ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μετουσιώνονται κάθε φορά σε πράξη και δράση, προκειμένου να έλθει εις πέρας ο Αγώνας του Κινήματος! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη Τετάρτη Σάββατο 19:00 - 21:00

Τ.Ο. Κοζάνης: Ενημερωτική εκδήλωση στον Πεντάλοφο Βοΐου

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Κοζάνης, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστή Στέλιο Τούφα και τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κοζάνης επισκέφθηκε τον Πεντάλοφο Βοΐου.
Δεκάδες υποστηρικτές του Κινήματος και κάτοικοι του Πεντάλοφου και των γύρω κοινοτήτων ενημερώθηκαν από τους συναγωνιστές Τούφα Στέλιο και Λορίδα Φαίδωνα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τον αγώνα της Χρυσής Αυγής, εντός και εκτός Βουλής, τις θέσεις μας για ζητήματα που απασχολούν το Έθνος και τον Λαό μας, ενώ έγινε συζήτηση και για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο Πεντάλοφος και οι γύρω κοινότητες μαστίζονται από την ανεργία, την έλλειψη υποδομών και αναπτυξιακής προοπτικής. Η περιοχή του Βοΐου Κοζάνης στηρίζεται στην αγροτική και την κτηνοτροφική παραγωγή τομείς στους οποίους η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι πρέπει να στηριχθούν στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης της Εθνικής Παραγωγής και του σχεδίου για αυτάρκεια της Χώρας μας. Πρέπει να σώσουμε και να στηρίξουμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους στην Δυτική Μακεδονία, γιατί αυτοί οι Έλληνες θα στηρίξουν και θα σώσουν την Εθνική μας Οικονομία.

Οι επισκέψεις μας σε όλο τον Νομό Κοζάνης συνεχίζονται, οι επαφές μας με τον απλό κόσμο και τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας θα ενταθούν έτσι ώστε να ενημερώνονται επαρκώς και εγκαίρως για τον Αγώνα και τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη και σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία.

Τ.Ο. Κοζάνης
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Ομιλία με θέμα "Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή" πραγματοποίησε ο συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο συναγωνιστής συζήτησε με τον κόσμο τα προβλήματα της μεταπολίτευσης, αλλά και τα δομικά προβλήματα της λειτουργίας του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος μας και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:
Λ. Ποσειδώνος 66 (Άλιμος)
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00
Τηλ: 2109810421