Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Κρήτη, Κόρινθος, Σαρωνικός

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 - 10:00

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Κρήτη, Κόρινθος, Σαρωνικός

Μεγάλη κινητοποίηση από την διπλή δράση της  Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής και του Πυρήνα Μεγάρων στα διόδια της Ελευσίνας.Μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, η εφημερίδα μας και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος.Η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια σχηματίζοντας ουρές από αυτοκίνητα που σταματούσαν για να παραλάβουν τα έντυπα, επιβεβαιώνοντας μας ακόμα μια φορά ότι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πλέον στην πρώτη προτίμηση του κόσμου και οι φτηνές λασπολογίες των διαφόρων μεσσίων  που λυμαίνονται τον τόπο δεν έχουν ανταπόκριση πια στο κοινό.Η μόνη και πραγματική υπερδύναμη του τόπου είναι παρών σε όλη την Ελλάδα έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες του Ελληνικού λαού.

Αργότερα πραγματοποιήθηκε και ενημερωτική δράση στην πόλη της Ελευσίνας με την συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών,η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη προτρέποντας μας για πιο συχνές παρουσίες στις γειτονιές του θριάσιου πεδίου, αφού η καρδία της Χρυσής Αυγής είναι εδώ ανάμεσα στο εργατικό δυναμικό της βιομηχανοποιημένης αυτής περιοχής.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ- ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ -ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

TOΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17oΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ.ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.6973283559-2105571360
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Κατάμεστα όπως κάθε εβδομάδα, ήταν για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας στην Κρήτη.

Στα Χανιά, στην καθιερωμένη πλέον Κυριακάτικη ομιλία, εκτός των θεμάτων της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας από τον Συναγωνιστή και περιφερειάρχη Κρήτης της Χρυσής Αυγής, Σταύρο Καρεφυλλάκη, πραγματοποιήθηκε και ομιλία από τον υπεύθυνο του τομέα Ιδεολογίας της Τ.Ο Χανίων, διδάκτωρ φιλοσοφίας κ. Κνιθάκη Κων/νο.

Στο Ηράκλειο πλήθος κόσμου συρρέει κάθε εβδομάδα στο γραφείο της Τ.Ο Ηρακλείου για να συμμετάσχει στις ομιλίες και να ακούσει πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Στην Ιεράπετρα μετά την καθιερωμένη ομιλία πραγματοποιήθηκε συμβούλιο της Τ.Ο για τον καθορισμό των επόμενων πολιτικών δράσεων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19.00-22.00

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:
Κόρακα 52, 3ος όροφος
Τετάρτη και Σάββατο: 18.00-21.00

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κορινθίας

Πλήθος κόσμου παρευρέθη το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Τ.Ο. Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Άνθρωποι όλων των ηλικιών εξέφρασαν την επιθυμία να εγγραφούν υποστηρικτές και να πυκνώσουν τις τάξεις του Κινήματος. Στα πλαίσια της λειτουργίας των γραφείων πραγματοποιήθηκε πολιτικός διάλογος και συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, με τον συναγωνιστή και βουλευτή κ. Ε. Μπούκουρα. Αναλύθηκαν επίσης πτυχές από την ιδεολογία του Κινήματος και τέλος ανακοινώθηκε η σύσταση κλιμακίου συναγωνιστών σχετικά με την εύρεση εργασίας ανέργων Ελλήνων. Η οργανωτική δομή και λειτουργία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τίθενται σε βάσεις ισχυρές και ακλουθώντας τις εντολές της ηγεσίας θα καταφέρουμε όλα για όσα αγωνιζόμαστε.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
Όδος Κύπρου 64
Τηλ. 6986 256231

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού

Την Τρίτη 13/11 στις 20:00 ο Συναγωνιστής Ηλίας Σταύρου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Τ.Ο. Σαρωνικού με θέμα: "Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες".

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ:
Λεωφόρος Σουνίου και 25ης Μαρτίου - Ανάβυσσος (έναντι ξενοδοχείου Plasa Resort)
Τρίτη & Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ.: 6947 285718