Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας - Βοιωτίας, Αλεξανδρούπολης, Καλαμάτας, Τρίπολης - Μεγαλόπολης

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 - 19:36

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας - Βοιωτίας, Αλεξανδρούπολης, Καλαμάτας, Τρίπολης - Μεγαλόπολης

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε διανομή εκατοντάδων φύλλων της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε διερχόμενους συμπολίτες μας και καταστήματα στην Λάμψακο και στην Χαλκίδα. Η ανταπόκριση του κόσμου, στις εν λόγω δράσεις, είναι πάντα ενθαρρυντική και ενθουσιώδης, ζητώντας ακόμη συχνότερη παρουσία μας.


Για μια Ελλάδα που ν' ανήκει στους Έλληνες, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή 19:00 - 21:00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Ομιλία με θέμα ’’ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ’’

Κατάμεστα, και το Σάββατο 9 Μαρτίου, τα γραφεία μας, στην ομιλία με θέμα ''ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ’’. Ομιλητής, ο συναγωνιστής Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης, ο οποίος ανέλυσε εμπεριστατωμένα την έννοια του εθνικισμού. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι ο εθνικισμός είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με την λαμπρή Ιστορική διαδρομή της Πατρίδας μας, που δυστυχώς οι ψευτοπροοδευτικοί και οι θολοκουλτουριάρηδες, πολιτικάντηδες και μη, την οδήγησαν στην σημερινή παρακμή.

Επεσήμανε ότι οι κυβερνήσεις και τα ψευτοεπαναστατικά πρότυπα, που κυριαρχούσαν από την μεταπολίτευση και έπειτα, δεν αποδείχτηκαν ικανά να αποτρέψουν την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Αντιθέτως ενίσχυσαν την σαπίλα, τον ραγιαδισμό, την ρεμούλα και την εθνοπροδοσία.  Ας σιωπήσουν όλοι, λοιπόν, γιατί έρχεται η ώρα των Ελλήνων  Εθνικιστών. Όχι των κάλπικων εθνικιστών και χαϊδεμένων από το σύστημα, αλλά αυτών που τρέμουν οι προδότες, οι κλέφτες και οι ψεύτες. Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: Δράση κοινωνικής αλληλεγγύης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, κατόπιν συνεννόησης με τοπικό φορέα Πρόνοιας, και συγκεκριμένα με το Ιωακείμιο Γηροκομείο.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών της Τοπικής επισκέφτηκε το ίδρυμα, με σκοπό την προσφορά πολλών κιβωτίων με είδη ρουχισμού. Οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους τροφίμους, αλλά κι από τις υπεύθυνες νοσοκόμες του ιδρύματος που ευχαρίστησαν τα μέλη της τοπικής γι' αυτήν την προσφορά. Οι συναγωνιστές μας είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους υπευθύνους του ιδρύματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, στο δύσκολο έργο τους. Ιδίως στην εποχή των μνημονίων, το έργο αυτό γίνεται ακόμη δυσκολότερο, μιας και το ανάλγητο κράτος φορολογεί όλο και περισσότερο, την στιγμή που παρέχει όλο και λιγότερα στους συμπατριώτες μας που χρήζουν ειδικής προστασίας και φροντίδας.

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνει την λειτουργία ειδικού χώρου εντός των γραφείων της Τοπικής μας, τον οποίο διαμόρφωσε με σκοπό την συλλογή ειδών ρουχισμού και την απόδοσή τους στους έχοντες ανάγκη Έλληνες συμπολίτες μας. Τα ήδη υπάρχοντα είδη ρουχισμού (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά), συγκεντρώθηκαν με την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή των φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος. Ο εν λόγω χώρος θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 18:00 έως τις 19:30.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 - 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ & ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΤην Παρασκευή 8 Μαρτίου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Τρίπολης και του Πυρήνα Μεγαλόπολης μοίρασαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος, στην λαϊκή αγορά της Μεγαλόπολης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή ζητώντας επιπλέον ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες, για να δώσουν σε γνωστούς και φίλους. Ο πόλεμος του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, εναντίον του Κινήματός μας, έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού, προσπαθώντας να μποϊκοτάρει την εφημερίδα μας, την μόνη αυθεντική φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Εις μάτην όμως τα ύπουλα τεχνάσματα τους, αφού η εφημερίδα μας βρίσκεται στα περισσότερα περίπτερα της Μεγαλόπολης, κατόπιν επίμονης απαίτησης και των ίδιων των κατοίκων της περιοχής.

Οι εθνοπροδότες και πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών θα ακούγεται πάντα και παντού: σε δρόμους, πλατείες και όπου χτυπούν ακόμα Ελληνικά οι καρδιές των Ελλήνων συμπολιτών μας. Αν στο σάπιο κατεστημένο δεν αρέσει να ακούγονται οι αλήθειες, περαστικά του! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΤΡΙΠΟΛΗ:
Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17.00-21.30
Τηλ. 2710 224073