Δραστηριότητες Τ.Ο. Ιεράπετρας, Σερρών - Συνέντευξη Ηλιόπουλου στο Astra Βόλου

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 - 13:13

Δραστηριότητες Τ.Ο. Ιεράπετρας, Σερρών - Συνέντευξη Ηλιόπουλου στο Astra Βόλου

Ομιλία στην Τ.Ο. Βόλου για τις πολιτικές εξελίξεις

Ομιλία με θέμα “Χρυσή Αυγή και πολιτικές εξελίξεις” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο γραφείο της Τ.Ο. Βόλου από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο παρουσία πλήθους φίλων και μελών του Κινήματος. Στην ομιλία του Συναγωνιστή αναλύθηκε το υπάρχον ρευστό πολιτικό περιβάλλον και οι επιπτώσεις του στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Πολιτικοί που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία, ψηφίζουν με άνωθεν εντολές νομοθετήματα και μνημόνια που καταστρέφουν τον Έλληνα πολίτη και ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία της Πατρίδος μας. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Μαγνησίας. Η Χρυσή Αυγή στέκεται απέναντι στα σχέδια τους και με όση δύναμη διαθέτει τώρα αλλά και την μεγαλύτερη που θα αποκτήσει στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση θα αγωνιστεί για την απελευθέρωση της χώρας από τους τοκογλύφους-δυνάστες της. Ενωμένοι ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Ακολουθeί βίντεο από την χθεσινή συνέντευξη του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου στο Astra Tv

T.O. ΒΟΛΟY
Σκενδεράνη 4 - Δημητριάδος
Τηλ.: 6981 770616

Πορεία ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ιεράπετρα για την δολοφονία συντοπίτη μας από πακιστανό λαθρομετανάστη

Η πορεία της Τ.Ο Λασιθίου της Χρυσής Αυγής στη πόλη κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας  όπου κρατούνταν ένας από τους δράστες της δολοφονίας (τον είχαν μεταφέρει σε ασφαλές μέρος φοβούμενοι γενικευμένα επεισόδια). Η συγκέντρωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος στην κεντρική πλατέα της Ιεράπετρας.

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Λασιθίου

Σάββατο 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας ομιλία με θέμα, το παραμύθι  του πολυτεχνείου και τα ψέματα που μας αραδιάζουν 39 χρόνια τώρα οι δήθεν επαναστάτες που έφεραν την χρεοκοπία στην χώρα μας. Ομιλητής ο Συναγωνιστής Μαυρικάκης Μανώλης.

Τ.Ο. Λασιθίου
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:
Κόρακα 52, 3ος όροφος
Τετάρτη και Σάββατο: 18.00-21.00

Κατάμεστα για άλλη μια φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών

Για άλλη μια φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών γέμισαν ασφυκτικά από Συναγωνιστές, για την προγραμματισμένη ομιλία με θέμα «Καταρρίπτοντας τον μύθο του Πολυτεχνείου και των “αγωνιστών” της μεταπολιτευτικής αρπαχτής». Ο χώρος του γραφείου γέμισε από νωρίς, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας υπήρχε κόσμος μέχρι και στον διάδρομο έξω από το γραφείο.

Πρώτος έλαβε το λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, ο οποίος αναφέρθηκε σε γεγονότα της επικαιρότητας, καθώς και στο πρόγραμμα αλληλεγγύης στους Έλληνες της τοπικής μας. Όπως τόνισε, ως Χρυσή Αυγή κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που οι «ήρωες του πολυτεχνείου» έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και την ανέχεια. Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας, Συναγωνιστής Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους αυτοαποκαλούμενους «αγωνιστές» του πολυτεχνείου και στα ψέματα με τα οποία παραμυθιάζουν το λαό τα τελευταία 40 χρόνια. Αναφέρθηκε στα συνθήματα τους, όπως το «ψωμί - παιδεία - ελευθερία» και χρησιμοποιώντας τα δεκάδες παραδείγματα από τη μετέπειτα πορεία «αγωνιστών», τεκμηρίωσε ότι όλα όσα μας λένε για το πολυτεχνείο είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κλείνοντας, τόνισε πως οι μόνοι νεκροί του πολυτεχνείου» είναι οι 3 χιλιάδες και παραπάνω Έλληνες που έβαλαν τέλος στη ζωή τους μην αντέχοντας την εξαθλίωση στην οποία τους οδηγεί η «γενιά του πολυτεχνείου» με τα μνημόνια και τα απάνθρωπα μέτρα. Τέλος, το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Θόδωρος Τζαμπάζης, που με μια εκτενή και αναλυτική ομιλία κατέρριψε τους μύθους περί δήθεν νεκρών εντός του πολυτεχνείου.

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 20:00 - 22:00
Τηλέφωνο: 6938 721350