Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτας, Αργολίδας, Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 - 23:04

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτας, Αργολίδας, Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων

Ασφυκτικά γεμάτα ήτα και το Σάββατο 16 Μαρτίου τα γραφεία της Τ.Ο. καλαμάτας στην ομιλία με θέμα ''ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ''. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο συναγωνιστής Κουκούτσης αναφέρθηκε και στα πρόσφατα γεγονότα στην Καρδαμύλη, όπου κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων  για την επέτειο εξέγερσης των Μανιατών του 1821, κάποιοι θλιβεροί αναρχοαριστεροί προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο ομιλητής της βραδιάς, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα οικονομικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, με αποκορύφωμα -ως απάντηση για την σαπίλα, τα σκάνδαλα και την κοροϊδία εις βάρος του Ελληνικού λαού- την φράση ''Μαζί τα φάγαμε'', την γνωστή ρήση του πληθωρικού κ. Πάγκαλου. Τα φάγατε όλοι μαζί, κύριε Πάγκαλε, παρελαύνοντας στα τηλεοπτικά πάνελ των τσοντοκάναλων και κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό. Δίχως κανένα αίσθημα ντροπής συνεχίζετε, όλοι οι πολιτικάντηδες τη φαρσοκωμωδία σας, εις βάρος του Ελληνικού λαού. Τα φάγατε όλοι μαζί, και μαζί με εσάς έτρωγαν και τα κόμματα της αριστεράς και της προόδου τόσα χρόνια. Λογικό, λοιπόν, που όλα τα κόμματα, οργανώσεις και φορείς είναι λυσσαλέοι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής: Για να συνεχίσουν το φαγοπότι αναισχύντως, σωρηδόν και από κοινού, πολιτικάντηδες, μεγαλοδημοσιογράφοι, σαπισμένοι καπιταλιστές και ψευτομπολσεβίκοι, μεγαλοεργολάβοι, τσοντοκάναλα και φυλλάδες. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Εκδήλωση Κ.Ε.Δ. της 21ης Μαρτίου με θέμα την ΑΟΖ

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία δεκάδων φίλων της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων πραγματοποιήθηκε, στις 21 Μαρτίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής η εκδήλωση της Κ.Ε.Δ. με θέμα: «Ελληνική ΑΟΖ: Η νομική διάσταση του θέματος βάσει του διεθνούς δικαίου».

Οι κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης, δικηγόροι Αθανάσιος Χατζηβασιλείου και Απόστολος Τζαρός, ανέπτυξαν λεπτομερώς τις βασικές πτυχές και παραμέτρους του θέματος, δίνοντας έμφαση στην επεξήγηση όρων όπως «χωρικά ύδατα», «αιγιαλίτιδα ζώνη», «υφαλοκρηπίδα», «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη». Αναφέρθηκαν εμπεριστατωμένα στο νομικό πλαίσιο που διέπει τους ως άνω όρους βάσει του διεθνούς δικαίου, και παρέθεσαν τα νομικά επιχειρήματα που επικαλείται η Χώρα μας σχετικά με την ΑΟΖ. Τόνισαν όμως ότι μόνο μια πραγματικά Εθνική ηγεσία θα μπορούσε να προβεί σε άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, με αποφασιστική και χωρίς ίχνος ενδοτικότητας και δισταγμού άσκηση όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και από το δίκαιο της θάλασσας, και να κατοχυρώσει τα Εθνικά μας συμφέροντα.

Μετά από τις αρχικές τοποθετήσεις των ομιλητών ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Φώτης Γραικός και συντόνισε ο δικηγόρος Γιώργος Χασιώτης. Παρέστη και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης και, ως είθισται στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Αργολίδας στο Άργος

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησε πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Αργολίδας στην πόλη του Άργους, το Σάββατο 23 Μαρτίου, με διανομή εκατοντάδων φυλλαδίων και φύλλων της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε κεντρικά σημεία της περιοχής. Επίσης, οι συναγωνιστές βρέθηκαν για ενημέρωση και διανομή υλικού και στην λαϊκή αγορά του Άργους, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό τόσο από τους Έλληνες παραγωγούς και μικροπωλητές, όσο και από τους συμπατριώτες μας κατοίκους της πόλης. Στο προσεχές διάστημα οι δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης Αργολίδας θα συνεχιστούν, με αμείωτους ρυθμούς, σε όλο τον Νομό.

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Παράσχου 9 (Πρόνοια), Ναύπλιο
Κυριακή 17.00 - 22.00
Τηλ. 6980507785