Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Χανίων, Ρεθύμνου

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013 - 18:28

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Χανίων, Ρεθύμνου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, κλιμάκιο 70 συναγωνιστών πραγματοποίησε ενημερωτική δράση και διανομή έντυπου υλικού στον Πειραιά. Η διανομή ξεκίνησε από το κέντρο του Πειραιά και κατευθύνθηκε στο Πασαλιμάνι. Στην συνέχεια, μέσω των κεντρικών δρόμων, κατευθύνθηκε στην εμπορική αγορά και επέστρεψε στο χώρο των γραφείων. Οι συναγωνιστές μοίρασαν σε διερχόμενους και καταστήματα χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ενημέρωσαν τους Έλληνες πολίτες για  τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος.

Σε κάθε βήμα ο κόσμος μάς επευφημούσε, απαιτώντας να εντείνουμε τον Αγώνα, ώστε να ανατείλει μία νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον Ελληνισμό. Παρών στην ενημερωτική δράση ήταν και ο συναγωνιστής και βουλευτής Α' Πειραιά, Νικόλαος Κούζηλος, ο οποίος αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των κατοίκων της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους. Η δράση έληξε το μεσημέρι, κάτω από τον χώρο των γραφείων, όπου οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα σταματήσει τον Αγώνα! Μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Πειραιά, Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00, Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Ομιλίες στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο ΧανίωνΤην Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν, στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο. Χανίων, οι καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες. Συναγωνίστρια από το Μέτωπο Γυναικών μίλησε για την θέση και τον ρόλο της Γυναίκας στην Εθνικιστική Κοινωνία. Αμέσως μετά ακολούθησε ομιλία του Συναγωνιστή, Διδάκτωρος  Κνιθάκη Κωνσταντίνου, στα πλαίσια της εβδομαδιαίας ιστορικής διάλεξης, με θέμα επίκαιρο, και συγκεκριμένα από την νεότερη Κυπριακή ιστορία και την ένδοξη δράση της ΕΟΚΑ. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της Κ.Ε., συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης, ο οποίος σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και στο τέλος  πραγματοποιήθηκε ελεύθερη συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

Διανομή ρυζιού και μελιού από την Τ.Ο Χανίων

Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Τ.Ο Χανίων διένειμε τρόφιμα, ρύζι και μέλι σε οικογένειες Ελλήνων. Για άλλη μια φορά οι Τοπικές της Κρήτης, με την οικονομική συνδρομή και βοήθεια των μελών τους, πραγματοποιούν την εν λόγω σπουδαία κοινωνική δράση, σε καιρούς μνημονιακούς και χαλεπούς για το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων.  

Τ.Ο. Χανίων
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19.00-22.00

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥΆκρως επιτυχημένη η επίσκεψη κλιμακίου συναγωνιστών του Πυρήνα Ρεθύμνου σε χωριά του Αμαρίου, το Σάββατο 30 Μαρτίου. Η πρώτη μας επίσκεψη στα χωριά της περιοχής είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση των συμπατριωτών μας πάνω σε βασικές θέσεις, πολιτικές και ιδεολογικές, του Κινήματος, αλλά και την άμεση πληροφόρησή μας από τους ίδιους τους συμπατριώτες μας, για τα προβλήματα των χωριών του Αμαρίου. Και σε αυτή την εξόρμηση ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το μέλλον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος υπήρξε η ενθουσιώδης ανταπόκριση των νέων της περιοχής. Παράλληλα, μοιράστηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή σε καφενεία και καταστήματα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!