Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Σαρωνικού, Ρόδου

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 - 15:31

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Σαρωνικού, Ρόδου

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης από το Βουλευτή Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλο

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης από τον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη (βουλευτή Σερρών), με θέμα τις σύγχρονες πολιτικές εξελίξεις.

Αναλύθηκαν επαρκώς τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν από το κοινοβούλιο και ο προϋπολογισμός του έτους 2013. Έγινε πλήρως κατανοητό από όλους ότι ο μόνος χαμένος της όλης υπόθεσης είναι ο ελληνικός λαός ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει την τελική έκβαση της όλης κατάστασης. Γιατί επιμερίστηκαν όλα τα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού και ποια ήταν η στάση των κομμάτων; Μεγάλο ερώτημα χωρίς τεκμηριωμένη απάντηση. Για ένα είναι όλοι πλέον σίγουροι: Το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν αυτοί που το δημιούργησαν. Γι’ αυτόν το λόγο όλοι ενωμένοι έχουν στραφεί κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το πρόβλημα γι’ αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη. Τι και αν έχουν ξαμολυθεί όλα τα ορφανά του Στάλιν με αφίσες και φυλλάδια έξω από όλα τα σχολεία, τι και αν κλαψουρίζουν όλη την ημέρα στα κανάλια ότι κινδυνεύει η δημοκρατία! Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν τους ακούει γιατί ούτε η δημοκρατία κινδυνεύει, ούτε τους έπιασε όλους ο πόνος ξαφνικά για τους καημένους λαθρομετανάστες. Με τους καημένους τους Έλληνες θα βρει κανείς χρόνο να ασχοληθεί; Ας ελπίσουμε μετά τον ‘’εορτασμό’’ του Πολυτεχνείου να περισσεύσει χρόνος και για εμάς γιατί ένας Θεός ξέρει πως τα βγάζουμε πέρα και η κατάσταση ημέρα με την ημέρα δυσκολεύει.

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Πολιτική Ομιλία του Παναγιώτη ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ στην Τ.Ο. Σαρωνικού

Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η ιδεολογία και η εκπαίδευση των νέων συναγωνιστών παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Έτσι ο κύκλος των συναγωνιστών της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου που έχουν κληθεί για να ενημερώσουν και να επιμορφώσουν τους συναγωνιστές της Τ.Ο. διευρύνεται. Την Τρίτη 20/11 ο συναγωνιστής και Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ανέλαβε να μας αναλύσει τις '' Προτάσεις μας για μια Εθνική Διακυβέρνηση''. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: "Πριν από μερικά χρόνια μιλούσαμε για «συρρίκνωση της Εθνικής μας Κυριαρχίας» και μας χαρακτήριζαν "γραφικούς". Τώρα που δικαιωθήκαμε και τα μνημόνια και όσα ζούμε δείχνουν ακριβώς τα λεγόμενά μας τι λένε όλα αυτά τα παπαγαλάκια του μνημονιακού - αντεθνικού block που μας κατηγορούσαν;" Στην συνέχεια ανέφερε πως: "Ο απώτερος σκοπός είναι η εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους. Και μέσω των «ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ», που σχεδόν πάντα, είναι εις βάρος της Εθνικής μας ανάγκης, το καταφέρνουν. Γιαυτό ζητούμε την υποστήριξη του κόσμου. Να μας δώσει την δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Με την καθοδήγηση του Αρχηγού μας και την σκληρή δουλειά όλων, πάμε καλά. Η προχθεσινή δημοσκόπηση της GPO μας κρατάει τρίτους αλλά αυτό σημαίνει πολλά, όταν η ίδια εταιρεία προεκλογικά μας έδινε 4,1 και τελικά πήραμε 7%. Οι διαφορές μας με την Ν.Δημοκρατία είναι ασήμαντες. Εκείνοι πέφτουν, εμείς ανεβαίνουμε. Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα είμαστε ψηλότερα από όσο λένε. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας κάνει να επαναπαυόμαστε. Σε όλες τις Τ.Ο. γίνονται δράσεις, ενημέρωσης, αλληλεγύης, προσπάθειες να κοινωνηθεί η ταυτότητα του Κινήματος, οι θέσεις και οι αρχές των Ελλήνων Εθνικιστών σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Μην περιμένετε πολλά από τα κανάλια της διαπλοκής. Εσείς είσαστε η φωνή μας. Εσείς πρέπει να εξηγείτε στους άλλους γύρω σας τις θέσεις μας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα εσείς να είστε απόλυτα ενημερωμένοι." Και ο συναγωνιστής συνέχισε: "Μέχρι χθές ο Λαός ψήφιζε αυτούς που του έταζαν τα περισσότερα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν σταθερή στις θέσεις της. Μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει ούτε ένα "κόμμα" στα γραφόμενά της. Γιατί πολύ απλά, για όσα λέει χρησιμοποιεί την "ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ". Πάντα, πάνω από όλους και από όλα, έβαζε, βάζει και θα βάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Τα «πολιτικά τζάκια» όμως, η ασυδοσία, η αναξιοκρατία, το ρουφιανιλίκι, οι κλακαδόροι, οι κομματάρχες, οι πάσης φύσεως «προοδευτικοί», οι καναλάρχες, οι μεγαλοεργολάβοι και πλείστοι άλλοι, ήταν για πολλά χρόνια οι κυριότεροι εκφραστές και οι «δαδοφόροι» της πορείας μας προς το σημερινό χάος. Αυτήν την ταχύτητα προς το Χάος ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να την ανακόψει.Όταν μπορέσουμε ως κυβέρνηση να υλοποιήσουμε όσα λέει το πρόγραμμά μας, για την Οικονομία, την παραγωγική διαδικασία, τους λαθρομετανάστες, τα μνημόνια." Στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Σαρωνικού
Λεωφόρος Σουνίου και 25ης Μαρτίου - Ανάβυσσος (έναντι ξενοδοχείου Plasa Resort)
Τρίτη & Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ.: 6947 285718

Η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της, στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, θεωρώντας ότι πρόκειται για χιλιάδες ακόμα «θύματα» της πολιτικής που εφάρμοσαν τα κόμματα εξουσίας. Δεν πρόκειται για μετατάξεις αλλά για απολύσεις, οι οποίες θα κλιμακωθούν με γεωμετρική πρόοδο συμφώνα με τις σαφείς εντολές που έδωσε η «τρόικα» στους «διαχειριστές» της εξουσίας. Κανένα τέτοιο μέτρο δεν θα χρειαζόταν αν είχαν εφαρμοστεί οι νόμοι και όλοι αυτοί που λήστευαν επί δεκαετίες τη χώρα είχαν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και είχαν δημευτεί οι περιουσίες τους. Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους μαζί με τις οικογένειες τους θα οδηγηθούν στην ανεργία και την εξαθλίωση οι κυβερνώντες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους και να καλύπτουν τους ενόχους. Αυτοί που ψήφισαν αυτούς τους νόμους, σύντομα θα λογοδοτήσουν πρώτα από όλα στον Ελληνικό λαό και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όσο για τις λίστες με τα ονόματα που ζητάνε από το υπουργείο, τους απαντάμε ότι ο Ελληνικός λαός περιμένει πρώτα τις λίστες με τα ονόματα όλων αυτών που λήστεψαν τη χώρα

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Α.ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, Α.ΓΡΕΓΟΣ, Π.ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της Τ.Ο. Ρόδου

Tην Κυριακή 19 Νοεμβρίου ένα ακόμη κάστρο του Έθνους εγκαινιάστηκε και σήκωσε τα λάβαρα της αντεπίθεσης, εδώ στα σύνορα της πατρίδας μας του ανατολικού Αιγαίου. Παρουσία του συναγωνιστή μας και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γερμενή Γεώργιου και αντιπροσωπεία από την κεντρική διοίκηση του Κινήματος. Άνεμος νίκης έπνεε την Κυριακή από το πλήθος των ακρίτων Ρόδιων Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών των Ελλήνων Εθνικιστών στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Ρόδου του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το κίνημα που έγινε Σημαία-Λάβαρο για τους πονεμένους και προδομένους Έλληνες από τα προδοτικά κόμματα που ξεπουλούν ασύστολα την πατρίδα μας. Μετά την τέλεση του Αγιασμού από ιερέα της Ι.Μ. Ρόδου η συναγωνίστρια Γεννατά Αγγελική ανέλυσε στους παρευρισκόμενους παρουσία και των τοπικών στελεχών πως επηρεάζουν τα κυβερνητικά μέτρα τις ζωές των Ελλήνων και ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος πάνω σε νομοσχέδια ληστρικά που έχουν ψηφισθεί στο κοινοβούλιο. Από το Μέτωπο Γυναικών η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου μίλησε για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή όσον αφορά τη δυσμενή θέση που βρίσκονται οι Ελληνίδες μητέρες, καθώς επίσης και οργανωτικά θέματα για το Μέτωπο Γυναικών.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Γερμενής Γεώργιος, ο Αγωνιστής και Στρατιώτης όπως ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του και όχι βουλευτή, καθώς ο πραγματικός τίτλος στην Χρυσή Αυγή είναι αυτός του Συναγωνιστή, ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος για όλα όσα μαστίζουν και αποσυνθέτουν το Έθνος μας και έστειλε σκληρό μήνυμα προς όλους τους ντόπιους και ξένους που λυμαίνονται τον Ελληνικό Λαό ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν ξεπουλιέται….. Κάλεσε όλους να συσπειρωθούν γύρω από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είπε ότι είναι πλέον πολύ δύσκολο για την μνημονιακή κυβέρνηση να συνεχίσει τα τερτίπια της, αφού δεν είναι μόνοι τους στο κοινοβούλιο και τόνισε:  Αυτή η κυβέρνηση Σαμαρά και των άλλων είναι παράνομ,  επειδή είπε ψέματα στον Ελληνικό Λαό ότι δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο.Η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έφθασε! Σας Καλούμε όλους να πυκνώσετε τις τάξεις μας να ξεκινήσει και  από εδώ ένας αγώνας για την τελική νίκη.

Η μεγάλη και ενθουσιώδης εκδήλωση έληξε με όλους τους συναγωνιστές όρθιους να βροντοφωνάζουν το Άσμα των Ασμάτων, τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!
Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ:
Εθνάρχου Μακαρίου 45, Στοά Ροϊκου, 1ος όροφος
Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ.: 6947 780096