Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” στην Ημαθία - Συνάντηση με αγρότες και παραγωγούς

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 13:31

Την Κυριακή, 21-04-2019, πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών, αποτελούμενη από το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» στον νομό Ημαθίας, παρουσία και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση στα περίχωρα της Βέροιας και της Νάουσας. Συγκεκριμένα, η ενημερωτική εξόρμηση κάλυψε τα χωριά Μακροχώρι, Νέα Λυκογιάννη, Νέα Νικομήδεια, Παλιά Λυκογιάννη, Αγία Μαρίνα, Άγιος Γεώργιος και Μονόσπιτα.Οι συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια με το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, γινόμενοι δεκτοί από την πλειοψηφία του κόσμου με θέρμη και ενδιαφέρον για τις πολιτικές μας θέσεις. Ο πολιτικός αγώνας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε πόλεις και χωριά, για να φτάσει το μήνυμα των Ελλήνων Εθνικιστών παντού!

Κατόπιν προσκλήσεως αγροτών της Ημαθίας, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη και παρουσία του μέλους της κεντρικής επιτροπής και βουλευτή Ν. Πέλλας, συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη, καθώς και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ημαθίας με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, επισκέφτηκε τις πληγείσες καλλιέργειες ροδακίνων, και γενικά τις καλλιέργειες της περιοχής.

Η κατάσταση μετά τις πρόσφατες έντονες χαλαζοπτώσεις είναι πραγματικά αποκαρδιωτική, αφού το ποσοστό των πληγέντων καρπών είναι πολύ μεγάλο. Τα τελευταία χρόνια πολλοί αγρότες επλήγησαν από αλλεπάλληλες χαλαζοπτώσεις αλλά και ακαρπία, ενώ οι σχετικές αποζημιώσεις, εφόσον αποδίδονται, καταβάλλονται με μεγάλες καθυστερήσεις.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, καθώς και ο αυτοδιοικητικός της βραχίονας Ελληνική Αυγή, δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον πρωτογενή τομέα, όπως αποτυπώνεται και στο επίσημο πρόγραμμά της. Η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Η αγροτιά αποτελεί την ραχοκοκκαλιά του Έθνους!