Ενημερωτική δράση της Ν.Ε. Καβάλας στην Ελευθερούπολη

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 - 13:38

Ενημερωτική δράση της Ν.Ε. Καβάλας στην Ελευθερούπολη

Την λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης αυτήν την φορά επισκέφθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών της Ν.Ε Καβάλας το πρωί της Παρασκευής 21.09.2012 με σκοπό την διανομή μεγάλης ποσότητας εφημερίδων του Κινήματος, αλλά και την ενημέρωση των εκεί παρισταμένων για το μεγάλο πρόβλημα του παρεμπορίου και της παραοικονομίας, που ως γνωστόν μαστίζει την οικονομία της πατρίδας μας. Πιο συγκεκριμένα, με την άφιξή μας στον χώρο της λαϊκής, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ήρθαμε σε επαφή με ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες κλίμα από την πλευρά εμπόρων -μα και των καταναλωτών-, παρ’ ότι εκ νέου κάποιοι φρόντισαν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εναντίον μας, διασπείροντας φήμες ότι “θα έρθουμε να κάνουμε φασαρίες και να διαλύσουμε την λαϊκή…”(!).

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι στον εκεί χώρο απουσίαζε εξ΄ ολοκλήρου η εικόνα παρεμπορίου από τις γνωστές φυσιογνωμίες...κάτι που σημαίνει ότι η πολιτεία, επιτέλους, φρόντισε να λειτουργήσει προς την σωστή κατεύθυνση. Κι΄ αυτό, γιατί είναι γνωστόν τοις πάσι ότι το λαθρεμπόριο και η παραοικονομία, στην ήδη σκληρά δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία, συρρικνώνει την ρευστότητα χρήματος στην αγορά, αφαιρεί πολλές θέσεις εργασίας από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ενισχύει μόνον την αιμοποτική δράση των κυκλωμάτων της καπιταλιστικής διεθνούς εις βάρος των εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων στην Πατρίδα μας.

Μετά την λαϊκή, οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν επιχειρήσεις και αναψυκτήρια της κωμόπολης, με το κλίμα και εκεί να είναι ζεστό και γεμάτο ενδιαφέρον για ενημέρωση από την πλευρά των ντόπιων κατοίκων. Στην συνέχεια, τελικός προορισμός της ενημερωτικής μας δράσης στην Ελευθερούπολη Καβάλας ήταν το κτίριο του Δήμου Παγγαίου και της Τεχνικής του Υπηρεσίας, με σκοπό -και εκεί- την ενημερωτική μας επαφή με τους εκεί εργαζόμενους και επισκέπτες. Να σημειωθεί, τέλος, πως καθ΄ όλη την διάρκεια της παρουσία μας στην κωμόπολη της Ελευθερούπολης συνοδευόμασταν -διακριτικά- από μικρή αστυνομική δύναμη, γεγονός που απ' όσους εκ των ντόπιων κατοίκων έγινε αντιληπτό, θεωρήθηκε υπερβολικό και άνευ αντικειμενικού σκοπού. Οι “αρχοντες” της Πολιτείας ας καταλάβουν επιτέλους ότι η πολύτιμη συμβολή της ΕΛ.ΑΣ και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν πρέπει να αξιοποιείται ως όργανο παρακολούθησης του σύννομου των ενεργειών της Χρυσής Αυγής, αλλά για την καταστολή της υψηλής εγκληματικότητας ή παραβατικότητας, που μαστίζει την χώρα μας…

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ