Ενημερωτική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στα Μανιάτικα - Φωτορεπορτάζ

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 20:20

Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πειραιώς με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, Γρηγόρη Δεμέστιχα και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Περικλή Μουλιανάκη προχώρησε σε ενημερωτική δράση στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στα Μανιάτικα. Το παρόν έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός.

Οι συναγωνιστές διαμοίρασαν πλήθος ενημερωτικών φυλλαδίων της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά» και της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική», τόσο σε καταστήματα, όσο και σε περαστικούς πολίτες. Μάλιστα, ακόμη και διερχόμενα οχήματα σταματούσαν, ζητώντας να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό και να χαιρετίσουν τους συναγωνιστές, υποψήφιους και βουλευτές.

Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή υπήρξε η υποδοχή των πολιτών στην τοπική Λαϊκή Αγορά της Αγίας Σοφίας, όπου και «αγκάλιασαν» τους συναγωνιστές, εκφράζοντας τα παράπονα τους για την αδιαφορία της Δημοτική Αρχής, αλλά και τις γενικότερες ανησυχίες τους για την κατάσταση της Πατρίδας μας.

Η παρουσία των συναγωνιστών και των βουλευτών του Κινήματος κατέστησε σαφές πως οι Εθνικιστές παραμένουν στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, αποτελώντας το μεγαλύτερο φόβο του «συνταγματικού τόξου».

Με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στον Πειραιά να καλπάζει και την οικονομική ανέχεια να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική ρεαλιστική επιλογή, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.