Εντατικός εθνικιστικός αγώνας από τους Συναγωνιστές της Τ.Ο. Καβάλας

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 10:26

Εντατικός εθνικιστικός αγώνας από τους Συναγωνιστές της Τ.Ο. Καβάλας

Αυτό το Σαββατοκύριακο, συναγωνιστές και συναγωνίστριες πραγματοποίησαν ξανά ενημερωτική δράση στην καρδιά  της Καβάλας. Σε ανακοίνωση της η Τ.Ο Καβάλας αναφέρει:

«Κολλήσαμε εκατοντάδες αυτοκόλλητα, αλλά μοιράσαμε και άλλα τόσα σε φίλους και υποστηρικτές του κινήματος. H δράση αυτή που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Μέτωπο Νεολαίας στέλνει ένα μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση:

Οι εθνικιστές της Καβάλας οργανώνονται ξανά και θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για μια νέα Χρυσή Αυγή δίχως προδότες και συμβιβασμένους.

Η τοπική μας ξεπερνά παλιά προβλήματα που δημιούργησαν κάποιοι που ενδιαφερόντουσαν μόνο για το όνομα τους σε ένα ψηφοδέλτιο και επιστρέφουμε στον γνήσιο αγώνα του εθνικισμού χωρίς ατομικές βλέψεις για πολιτική καρέκλα ή οικονομικό όφελος.

Στα παπαγαλάκια που γεμίζουν την πόλη μας με λαθρομετανάστες και  προσπαθούν με κάθε τρόπο να οδηγήσουν τους πατριώτες της πόλης μας στη ΝΔ, λέγοντας ότι διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, απαντάμε ότι η σάπια προπαγάνδα τους δε μας αγγίζει.

Θα καταλάβουν σύντομα ότι δε διαλυθήκαμε, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ από τους προδότες που προσπάθησαν να κάνουν προσωπική πολιτική καριέρα με τις πλάτες της Χρυσής Αυγής.

Με παλιούς και νέους συναγωνιστές που ήρθανε για να στηρίξουν τον ελληνικό Εθνικισμό θα διαδώσουμε τα ιδανικά της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καβάλας. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Για την Ορθοδοξία, για το Έθνος, για τον Ελληνισμό και τις αξίες των προγόνων μας.»

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο Καβάλας
6944374830