Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης - Φωτογραφίες

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 20:45

Πάντα πιστοί στο εθνικό και ιστορικό καθήκον εκατοντάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν για μια ακόμη χρονιά τον τελευταίο Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους γενναίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας!

Στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής καταχειροκρότησαν την αλλαγή της φρουράς των Ευζώνων και στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, κατέθεσε στεφάνι προς Τιμήν των Πεσόντων της 29ης Μαΐου 1453 υπό το θερμότατο χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.

Στην συνέχεια ακολούθησε δυναμική Εθνικιστική πορεία προς το άγαλμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απηύθυνε μια πύρινη ομιλία.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως απέναντι στις δυνάμεις των νεοφιλελευθέρων και των εθνομηδενιστών αντιστέκεται όρθια ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή, έχοντας στο πλευρό της εκατοντάδες χιλιάδες απροσκύνητους Έλληνες.

Όπως τότε μια χούφτα γενναίων Αγωνιστών έδωσε τον υπέρ πάντων Αγώνα για να παραμείνει η Κωνσταντινούπολη Ελληνική, έτσι και τώρα οι Χρυσαυγίτες με όρθια τα λάβαρα και τις Σημαίες δίνουν την μάχη για να μείνει η Ελλάδα μας Ελληνική!

Η σεμνή τελετή έληξε με άπαντες τους συγκεντρωμένους Εθνικιστές να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.