Η εκδήλωση μνήμης για τους σφαγιασθέντες των Γιαννιτσών και τα ορφανά του Μάρξ

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 - 14:00

Η εκδήλωση μνήμης για τους σφαγιασθέντες των Γιαννιτσών και τα ορφανά του Μάρξ

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με επικεφαλή τον Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης στην πόλη των Γιαννιτσών για τους 120 συμπατριώτες μας που εκτελέστηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Κατά την κατάθεση στεφάνων μια θλιβερή και ασήμαντη μειοψηφία ορφανών του Στάλιν και του Τσαουσέσκου προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση υβρίζοντας και πετώντας βεγγαλικά προς το μνημείο των νεκρών. Αμέσως οι παραβρισκόμενοι συμπολίτες μας τους αποδοκίμασαν έντονα και οι δράστες έτρεξαν να κρυφτούν πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στον χώρο. Τελικώς συνελήφθηκε ένας ακροαριστερός και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες βεβήλωσης την μνήμης των νεκρών και θα σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε παρόμοια πράξη με κάθε νόμιμο τρόπο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Τ.Ο. Πέλλας για τα γεγονότα:

Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προσπάθεια αμαύρωσης της εκδήλωσης μνήμης προς τιμήν των 120 συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στην πόλη των Γιαννιτσών, από τρία ορφανά του Τσαουσέσκου.

Οι συγκεκριμένοι "κύριοι' αντιγράφοντας τους κατσαπλιάδες - ληστοσυμμορίτες πολιτικούς πρόγονους τους, άρχισαν να βγάζουν άναρθρες κραυγές, μιμούμενοι τους συμπαθέστατους χιμπατζήδες, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου από τον επικεφαλής της Τ.Ο. Πέλλας Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη καi εκτόξευσαν βεγγαλικό το οποίο έσκασε δίπλα στα πόδια του Συναγωνιστή Θεόδωρου Χλωρίδη, ο οποίος απέφυγε τον τραυματισμό χάρη στην έγκαιρη προειδοποίηση κάποιου συμπολίτη μας.

Επικεφαλής της ομάδας των ερυθρών χούλιγκαν που είχαν κρυφτεί πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη του ΚΚΕ, Χρήστος Σίσκος, φυτεμένος υπάλληλος στην τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ, ένας άγνωστων λοιπών στοιχείων νοσταλγός των γκουλάγκ και ένας Μπακαλάκης μέλος και υποψήφιος της γνωστής λαθρολάγνας κάστας της ανταρ-CIA, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τις έκνομες πράξεις του.

Οι πολιτικοί απόγονοι των ανθρωπόμορφων τεράτων Ζαχαριάδη και Βελουχιώτη, οι αρνητές της σφαγής των Ελλήνων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από τον "πατερούλη" Στάλιν, αυτοί που χάρηκαν με την Μικρασιατική Καταστροφή και αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Ιταλό εισβολέα, τα πολιτικά τέκνα της πέμπτης ολομέλειας του ΚΚΕ που ζητούσε ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη καλά θα κάνουν να μην βάζουν στο μολυσμένο τους στόμα το Εθνικιστικό Κίνημα.

Οι δοσίλογοι όλων των Εθνικών Αγώνων δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για προδοσίες όταν η προδοσία είναι έμφυτη στον ιδεολογικό τους χώρο. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την καταστροφή που προκάλεσαν στην πατρίδα μας με τον συμμοριτοπόλεμο, για τις ρουφιανιές και τις προδοσίες τους, για το παιδομάζωμα και για τα χιλιάδες άλλα εγκλήματα τους.
Την απάντηση από τον Ελληνικό Λαό την πήραν σήμερα όταν αποδοκιμάστηκαν έντονα για την αισχρή τους πράξη και έφυγαν με την ουρά στα σκέλια. Την απάντηση την παίρνουν καθημερινά από τον κόσμο που συμπορεύεται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Περαστικά σας "προλετάριοι" και καλό ταξίδι προς την αφάνεια.