«Η Ευρώπη αλλάζει και η Κύπρος μαζί» - Πρώτη επίσημη παρουσίαση υποψηφίων Ε.ΛΑ.Μ.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 23:33

«Η Ευρώπη αλλάζει και η Κύπρος μαζί» - Πρώτη επίσημη παρουσίαση υποψηφίων Ε.ΛΑ.Μ.

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου διοργάνωσε το Κίνημά μας. Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες κατέκλυσαν την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Φιλοξενία», όπου παρουσιάστηκαν οι έξι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματός μας, Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, Μάριο Μυλωνά. Ο κ. Μυλωνάς στον χαιρετισμό του εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ΠΑ.ΜΕ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο και κάλεσε τους πάντες να συστρατευτούν γύρω από την υποψηφιότητα του Εθνικιστικού Κινήματος στον μεγάλο αγώνα για την Πατρίδα μας και την Πίστη μας.

Ακολούθως, ανακοινώθηκε πως Επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας ορίστηκε ο Βουλευτής Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης, o οποίος, αφού ανέλυσε τους άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθεί το ΕΛΑΜ, παρουσίασε τους έξι υποψηφίους, καλώντας τους, ταυτόχρονα, στο βήμα για τον δικό τους σύντομο χαιρετισμό.

Οι έξι υποψήφιοι θυμίζουμε πως είναι οι: Μάριος Βασιλείου (Α’ Αντιπρόεδρος ΕΛΑΜ), Γεάδης Γεάδη (Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΜ), Παναγιώτης Τοφίνης (Στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου), Γιώργος Νικολάου (Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού), Μαρία Ιεροδιακόνου (Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας) και Γιώργος Σολομωνίδης (επιχειρηματίας). Μέσα σε λίγα λεπτά, ο καθένας εκ των υποψηφίων κατέθεσαν τις θέσεις και τις απόψεις του Κινήματός μας γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη θέση της Κύπρου σε αυτήν.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ στο elamcy.com